escriu-me
My Photo

diumenge, 24 de maig del 2009

Diumenge, 24 de maig del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

A tots els diaris, tant esportius com d'informació general destaquen que el lloretenc Marc Muniesa de 17 anys debutes ahir amb el Barça...

A part d'això ben poca cosa... es diumenge.

El soroll mata, si teniu paciència ho podreu comprovar: "Consideren que la contaminació acústica generada pel local ha provocat "greus danys psíquics a les persones que viuen als habitatges contigus i que, al mateix temps, han provocat una disminució patrimonial de les propietats, fet que n'impossibilita la venda""






"De manera voluntària, hi han volgut col·laborar els vaixells següents: Don Borja, del Port de Llançà; Canigó, de Palamós; Francesc i Lluís, de Barcelona; Pepito Bomba, de Cambrils i Vicent Gras, de Sant Carles de la Ràpita."

A Lloret als efectes de la crisi alguns comerços hi poden sumar els efectes de la mesura de no permetre penjar mostres en el carrer, sobretot pels comerços situats en els carrerons adjacents als carrers comercials, doncs passen totalment desapercebuts pel turista.
L'avantatge de la mesura ha estat que els preus dels lloguers de les botigues s'han abaixat sensiblement, però és clar que el que és una bonoria pel llogater, no deixa de ser una pèrdua pel propietari...





Rosendo aquí ho expliquen i amb meridiana claredat...

Aquesta carta i l'article del s. Vila que la precedeix parlen exactament del mateix debat i així com el sr. Vila en va treure bon profit, per aquest senyor de Figueres: "més excuses que mai, per controlar el galliner. Tot plegat paraules, "parole" com deia la cançó."



l'agenda:
Blanes
12.00. Passeig del Mar. Audició de sardanes amb la Banda i Cobla Col·legi de Santa Maria
Festa del barri dels Pins.
Festa rociera al santuari del Vilar, organitzada per la Casa d'Andalusia de Blanes
Obres de Martoranno. Fundació Àngel Planells. Fins al 23 de juny.
Bòsnia & Hercegovina. Un país per resoldre, fotografies de Marc Llach Pagès. Casal cívic Can Borell. Fins al 5 de juny.
Mostra de treballs del curs d'educació vial. Sala d'exposicions M. Luisa Garcia Tornel. Fins al 29 de maig

Vidreres
7.30. Teatre Casino La Unió. Representació de l'espectacle infantil La Caputxeta Vermella, a càrrec de la Cia. Dreams Teatre
18.00. Casal del jubilat i pensionista. Ball per a tothom amb el duet Celeste

Tossa de Mar
Història i evolució del sector turístic local. Edifici La Nau. Fins al 26 d'agost

El sr. Cuyàs fa un article explicant les facècies passades en transports de capitals europees; ho fa per contestar al sr. Tremosa, candidat per Europa per CiU que per dir que els trens d'aquí són una merda, "TTremosa posa d'exemple els trens alemanys."
El sr. Cuyàs fins i tot arriba a dir que els trens alemanys tenen puces: "era sense cap dubte una puça que tenia l'hàbitat en la tela que recobria els seients del tren alemany"



El tabac, com el soroll, maten poc a poc; en aquest article del sr. Dalmau podríem estar davant d'un cas de suïcida amb pressa que ha pensat que barrejant la lentitud del verí del fum amb la del soroll per l'explosió del gas obtindrà el resultat buscat amb immediatesa...