escriu-me
My Photo

dilluns, 18 de maig del 2009

Dilluns, 18 de maig del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima (

XIX edició dels ENCANTS ROTARY
Diumenge 7 de juny a la plaça de Pere Torrent
A benefici de la Fundació Sant Romà, per la restauració de l’església parroquial.

Una ocasió per adquirir coses a bon preu.
Un ocasió per buidar els armaris d’allò que teniu arraconat.
Podeu portar-ho al Puntet, o trucar als núms. 972-364784 (Juli) o 972-364799 (Joan)
Us hi esperem.
Rotary Club Lloret de Mar
Col.labora !!



"L'escalada de la plaga va començar el 2006 amb més de 400 palmeres catalanes afectades. Actualment ronden les 3.500 a tot Catalunya. Majoritàriament al Maresme, que concentra ja 2.143 exemplars afectats."


Suposo que deu tenir el seu què, però el titular se'm fa rar...

"El primer article de la Declaració Universal dels Drets Humans diu que tots els éssers humans neixen iguals en dignitat i en drets... (...)"


Una carta d'un lector; ben curta; diu aixi:

"Amb aquest canvi a Blanes, Lloret ha quedat com la vila de la Selva amb uns plens més llargs i insofribles.""Amb aquest canvi a Blanes, Lloret ha quedat com la vila de la Selva amb uns plens més llargs i insofribles."

A Lloret de vegades hi van cinc persones, (a molt estirar); i si a sobre n'han tret el que al acabar es pugui fer alguna pregunta aclaridora del que s'ha parlat, l'assistència ja ratlla el masoquisme.
Dic "n'han tret" doncs és el que succeeix a la pràctica, ja que no es pot preguntar res que afecti a un mateix, no ja si es vol posar rajola al bany de casa, sinó cosa tant peregrina que com que jo que visc en una urbanització no se'm permeti preguntar si dins els pressupostos que s'han aprovat en el Ple hi ha una partida per redactar el projecte del clavegueram de la mateixa.
Si no ho pot preguntar un que hi viu, llavors qui ho ha de preguntar ???.
I no solament aquesta absurda norma sinó que a sobre la pregunta s'ha de fer per escrit i amb un paper normalitzat que l'Ajuntament et lliuraria, (on, quan, per instància ??? , doncs en el Ple no hi són aquests papers...)...
Un despropòsit tot plegat. Que els declarin els plens a porta tancada hi ningú els trobarà a faltar...


"l'emissora més veterana en la retransmissió dels plens municipals és Ràdio Vilafant –de titularitat municipal– , radia els del poble des de la seva creació, ara fa 26 anys."

A Blanes hi és...

A veure quin lloretenc hi enviem si ens toca: "Les administracions locals hi són presents amb retze dels 120 membres es designen per un sorteig en què hi ha tots els municipis en funció del nombre d'oficines."


El sr. Pasqual reclama traslladar a la funció pública els acomiadaments per la crisi, però si enviem els funcionaris a l'atur també s'hauran de pagar dic jo...; o és que el que proposa el sr. Pasqual es imitar el que fa la privada i aprofitant l'avinentesa de la crisi passar l'escombra... ???
Ell es pregunta: "
on són els cicles econòmics en l'àmbit de la funció pública?"

"Sempre va manifestar un compromís polític i social molt actiu i el 1971 va ser un dels fundadors del Movimiento de Independientes 26 de Marzo. El 1973, després del cop d'estat, es va haver d'exiliar."
Anna em sap greu...


Com deia la dita: "ni millors ni pitjors..., senzillament diferents", tot i que els anys, tant passen per un d'aquí com per un d'allà, i si es considera que als 45 ja no rendeixen els d'aquí, els d'allà tampoc...excepte que sigui un tema merament econòmic i els d'aquí als 45 ja tinguin l'hipoteca pagada...



"La ordenanza tampoco permite el tarot, la videncia, los masajes o los juegos con apuesta en la vía pública y la ingesta de alcohol fuera de los establecimientos de hostelería. "


Sr. Romà Codina,
miri-s'ho dues vegades i si hi veu la mínima possibilitat de poder dir no, els lloretencs i els que ens visiten li estarem agraïts...
"se pone en conocimiento de los señores Alcaldes
de esta provincia, la incoación del expediente
citado, a fin de que puedan formular cuantas
alegaciones estimen pertinentes, a cuyo objeto,
se señalan a continuación, los datos para los
que se solicita autorización:
si dentro de DIEZ DÍAS, contados a partir del
siguiente a la publicación de este anuncio en el
Boletín Oficial de la Provincia, no se recibe
informe en sentido contrario."




de la societat Grupo Montalbeña
2008 SL, referent a l’obtenció de permís
ambiental municipal per portar a terme
l’activitat de venda d’articles de cuir i
sabateria, al local del Carrer Lloret núm.35,


Aprovació inicial PP SUS-10 “Parc d’Activitats-Annex
avantprojecte d’obres bàsiques” i informe de sostenibilitat ambiental.