escriu-me
My Photo

dijous, 30 d’abril del 2009

Dijous, 30 d'abril del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Avui ben poca cosa he trobat...La gent ja està de pont...



Atenen i donen sostre a 65 persones




i en llegiu la notícia veureu que els veïns no és que neguessin el dret a fer les proves, el que van negar és que les fessin amb els bars en funcionament que és ben diferent. Suposo que per provar si un lloc està ben insonoritzat hi deuen haver maneres de fer-ho sense que es necessiti el bar a tope i la registradora funcionant... "els veïns feia més de cinc anys que aguantaven els sorolls provinents dels locals i ara, una setmana després de tancar-los, l'Ajuntament ja els volia tornar a reobrir."



"Els casos més habituals que detecten els agents policials són els furts a la platja, en fires i mercats, en què es concentra més gent, o simplement aquells que es produeixen aprofitant que el turista està relaxat, gaudint de les seves vacances."

l'agenda
LLORET
19.30. Saló Gaudí de l'Hotel Samba. Llei de millora d'urbanitzacions amb dèficits urbanístics, a càrrec de Pere Bosch, diputat d'Esquerra al Parlament de Catalunya.
Caminada popular al coll de la Palomera, per divendres. Se sortirà a les 9.00, de la plaça de la Vila.

Blanes
Pista d'educació vial a l'estació de Renfe.
Moscardo's, pintura. Galeria d'art L'ARcada. Fins al 30 d'abril.
Pedrolo a través de la mirada d'un objectiu. Biblioteca comarcal. Fins al 30 d'abril.
Obres de Martoranno. Fundació Àngel Planells. Fins al 19 de juny.

Tossa de Mar
20.00. Biblioteca municipal. Trobada amb l'escriptor Josep M. Fonalleras per comentar el llibre Sis homes.
9.00. Casa de Cultura. Presentació del calendari 2009 i de l'exposició sobre Consum responsable. Hi intervindran M. Eugènia Serrat, presidenta d'Amics de Tossa Club Unesco; Gemma Valeri, coordinadora tècnica de la Coordinadora d'ONG's Solidàries; i Jordi de Cambra, director de la Càtedra Unesco de DHS de la UdG.

Lògic... i ben cert!!!




Va passar el uny del 1993 i hi van morir quatre nois

Es troba a Riudellots, "a la nau de Gestocks al polígon riudellotenc"

"“Queden encara llocs als hotels i en 1.500 apartaments. Aneu duent amb vosaltres els mobles. N’hi ha prou amb anar a Ikea i amb pocs diners es pot moblar una casa”, ha afirmat el primer ministre italià Silvio Berlusconi durant una visita a la zona destruïda pel sisme."

Si voleu jugar al golf no n'hi pas prou d'agafar el pal i tenir més o menys destresa, s'ha de conèixer tot un vocabulari i no pas senzill: "Approach, Albatros, Backspin, Birdie, Bogey, Bunker, Caddie, Doble bogey, Drive, Driver, ..., Putter, Slice, Swing, Tee de sortida, Wedges"
En el article hi podreu trobar la definició/significat de totes elles. La relació, (per ordre alfabètic), acaba amb "Xuleta" i tot i que és fàcil imaginar que el que defineix és a qui practica aquest esport, doncs no: "Xuleta: Tros de gespa que s'arrenca amb el cap del pal quan es colpeja la bola."




"Segons la presidenta de l'associació de comerciants, Betty Fernández, pretenen atraure fins al Molí, Rieral i Can Sabata compradors d’arreu de Lloret i fins i tot de les rodalies. Per aquest motiu, l’associació ha repartit catàlegs amb ofertes a Blanes i a Tossa. "










"L'objecte del Premi Participa a l'Escola són les experiències i els estudis que versin sobre formes de participació als centres educatius i/o que hi fomentin la pràctica dels valors democràtics.
a) Tres premis per a treballs de recerca d'alumnes de batxillerat que versin sobre la participació a l'escola o sobre els valors democràtics, dotats amb 600,00 euros cadascun.
b) Un premi per a estudis o assaigs de personal docent de primària o secundària en actiu que versin sobre la participació a l'escola o sobre la pràctica dels valors democràtics a l'escola, dotat amb 2.500,00 euros.
c) Un premi per a experiències de participació a l'escola i/o de foment de la pràctica dels valors democràtics a l'escola desenvolupades en centres educatius de primària o secundària, dotat amb 6.000,00 euros."