escriu-me
My Photo

dissabte, 25 d’abril del 2009

Dissabte, 25 d'abril del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

De la lectura de poemes per la PAU

========================
========================
========================

Demà diumenge:
(ningú me'n ha dit el contrari tot i les previsions de que plogui)
IX TROBADA DE MODELISME NAVAL

========================
========================

========================

ULL !!!
La desfilada canina solidaria que us anunciava dies enrere prevista per aquest diumenge s'ha posposat pel dia 3 de maig per les previsions de mal temps d'aquest proper diumenge
Recordeu que el cap de setmana pot ser un bon dia per adoptar un gos...
Feu-hi una visita al centre d'acollida d'animals de la selva a Tossa...No en sortireu pas indiferents !!!



L"'obrer major, Salvador Palaudelmàs, ha dit que l'Obreria es reunirà a principis de maig en una nova assemblea extraordinària per decidir, entre tots els membres de l'entitat, quines mesures cal aplicar en el cas que Medi Ambient continuï optant per integrar Santa Cristina dins el PEIN de Pinya de Rosa."


La foto: Pels somriures de complicitat dels assistents i pel posat del sr. Faust semblaria que l'acte va complaure a tots... tot i que a la senyora sembla que li feia un xic de pena











Mentre el final no en resulti un producte com els tomàquets d'avui en dia que porten tres mesos a casa i encare són verds...
"Sans ha manifestat que aquesta tècnica "afecta molt la logística de la distribució", de manera que la millor conservació "permet obrir nous mercats més allunyats""
Amb lo que, si fins ara els preus eren alts a la que la provin a Vidreres o Sils llavors ja serà prohibitiva...


Per fi algú que ha entès que la recollida de deixalles no pot ser un servei 100% socialitzat; sense que serveixi de precedent la màxima de qui més embrut més pagui ha de ser plenament vigent...
Sistemes per aconseguir controlar, no ja que qui més recicli pagui menys, sinó qui més deixalles produeix pagui més, aquests sistemes hi són hi en un cas que conec be van aconseguir reduir la brossa a la meitat en un període ben curt de temps... només falta voluntat de voler-ho fer.


Fan propaganda, ajuden a una causa solidària, alimenten al personal...que més es pot demanar... a imitar !!!


L'article del sr. Iglesias tot i que amb el retall que us poso pot semblar partidari de les plataformes ciutadanes en realitat intente carregar-se-les amb l'excusa de que tant Salvem l'Empordà com Defensem el Tren de l'Empordà "han declarat la guerra a l'alcalde de Figueres, Santi Vila".
Per ell muntar una plataforma és fàcil "La veritat és que qualsevol persona amb certa oratòria i que tingui una colla d'amics, pot muntar una plataforma d'aquestes per, immediatament, creure's amb el dret d'exigir l'atenció dels poders polítics i dels media." ho deu haver vist en una peli...
Jo he viscut des de dins el procés de SOS Lloret i li puc ben assegurar que no és fàcil; que hi ha molta feina darrera, amb una colla d'amics no n'hi ha prou... i que si un dia desaparegués s'hauria de tornar a inventar...


"Francament no sé com es pot arribar a fer això. ¿com justificar textos com els següents?:
«Els homes són superiors a les dones pel fet d´haver elevat Al·là uns per sobre dels altres... A aquelles de les quals temeu la seva mala conducta, advertiu-les i relegueu-les a les seves alcoves i pegueu-les, però si us obeeixen no busqueu altre camí contra elles (no les repudieu)» (Sura 4, versicle 38)"

No pinta gens malament aquesta religió...!!!
Se'n podria fer broma si no fos real, lo dolent és que s'ho creuen i ho practiquen!!!


"L'EDAR de l'Alt Maresme, en paraules del conseller de Medi Ambient i Habitatge, «és l'última gran depuradora que es farà a Catalunya», i donarà servei de sanejament als municipis de Pineda de Mar, Calella, Santa Susanna, Palafolls i Malgrat de Mar."

"un estudi molt semblant a l'aplicat al delta de l'Ebre, els resultats del qual es van donar a conèixer fa una setmana. Uns resultats alarmants, que preveuen que el 2050 el mar pugi 15 centímetres, i 40 el 2100, una xifra que podria arribar als 100 centímetres."



"La importància del turisme en aquests municipis ha facilitat que en el seu moment des de la Generalitat es permetés l'extracció de sorra del fons marí per recuperar les platges malmeses de Blanes. Les conseqüències d'aquelles actuacions han estat molt criticades per les entitats ecologistes."

"«A causa de l'experiència negativa que hem tingut, perquè moltes llevantades s'havien carregat els punts de captació de la dessalinitzadora, hem decidit fer un nou tub que agafarà l'aigua a 600 metres de distància de la costa», va explicar el conseller. Aquesta nova captació ha costat 17,6 milions, però l'obra d'ampliació sencera s'elevarà fins als 48,6 milions d'euros."


"sense descartar que encara es pugui ampliar cap a Tossa de Mar, i acabar agafant tota la costa gironina. I amb una amplada que tindria en compte els 100 metres de profunditat."



"Ara, en aquestes circumstàncies, és quan els ciutadans li ho hem d'exigir més que mai, i quan hem de recordar als dirigents que els diners que gestionen no són els seus sinó els nostres."

"Curiosament ha desaparegut la nostra activitat, la del pagès, i ara són els funcionaris que ens substitueixen, això sí sense activitat productiva, però a jutjar per l'actitud dels polítics, més necessària que la nostra. Com deia l'àvia: «Si els avantpassats aixequessin lo cap...»"

"És necessària, però no pas per satisfer les ganes dels del poble de treure trànsit. Fa falta, més aviat, per als que en volen passar de llarg perquè no troben, ni mai no trobaran, cap motiu per aturar-s'hi."
L'article no té res a veure amb la variant que de vegades es parla per Lloret, però té una frase que hi és ben aplicable i més quan encara ningú ens ha explicat seriosament per on passarà: "No es pot tornar a malbaratar més de sòl agrícola i bosc, ni més espais naturals, ni muntanyes." i si no és així ja veureu com SOS Lloret ho denunciarà.

Algunes veus parlen seriosament d'aquest projecte i d'altres de posar centrals nuclears a l'Àfrica i per ambdós serviria la polèmica MAT: per portar l'electricitat cap Europa.







"Escoltar Joan Mora, portaveu de S'Agulla" AQUÍ