escriu-me
My Photo

divendres, 17 d’abril del 2009

Divendres, 17 d'abril del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima


REUNIÓ INFORMATIVA PER PODER ACOLLIR
UN INFANT SAHARAUI A CASA VOSTRA AQUEST ESTIU
LA REUNIO TINDRA LLOC A LA SALA D'ACTES DE L'AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR EL DILLUNS 20 D'ABRIL A LES 20H.

========================
========================
========================


Recollida de signatures anti-taurines
Ja queden pocs dies !!!


ON SIGNAR:
(el més a prop nostre)
Perruqueria Canina Palafolls
(horari comercial)
Av de la Costa Brava, 28
Palafolls
(local amb fedatari autoritzat per donar fe de la autenticitat de les signatures)


PROU.cat





"L'associació Pinya de Rosa considera que els treballs de desforestació són excessivament agressius perquè afecten el sotabosc i les espècies protegides que hi habiten. Respecte a això, el socioecòleg Rafael Sardà explica que un espai natural són totes les funcions ecològiques de la zona i assegura que si per exemple es parla de fauna, "descobrim que hi ha molts ocells que s'alimenten dels fruits d'alguns matolls del sotabosc de Pinya de Rosa i si s'eliminen aquests matolls es posa fi a l'aliment de les aus""
Respecte al vallat l'altra dia ja feia el comentari de que va ser un dels punts oblidats en el recent POUM aprovat a Lloret, ( a lo millor encare es podria reformar ???), doncs haguera set el moment de legislar-ne "el com i el on" doncs com diuen els de Pinya de Rosa: "el tancat de l'espai impossibilita la connectivitat ecològica de l'espai i dificulta el trànsit entre les espècies que habiten dins"



"Prediquen que "primer són els d'aquí". Ja hi tornem a ser: Quins són "els d'aquí"? Els catalans? Els espanyols? Els immigrants de més d'una generació? Perquè si haguéssim de començar a acomiadar els que no han nascut on viuen, no acabaríem pas."
Un dia a la barra del desaparegut "cal Sord", la Conxita, tot esverada, li retreia a un pintor de parets amb brotxa gruixuda que "els de fora ens heu vingut prendre la feina als de Lloret"; el pintor, tot deixant el carajillo que la sra. Conxita li acabava de servir li va respondre: "però Conxita, si jo ja fa 43 anys que vaig venir; és que encara no puc ser de Lloret ???

En el Caprabo no hi busqueu pas pomes del país, totes són italianes, franceses..., i no us estranyi si el cartell posa Itàlia i l'enganxina de la fruita Sud-Àfrica, doncs amb posar el cartell que correspon tampoc són gens curosos...això sí: totes estrangeres, (ho deuen fer de cara als turistes perquè trobin fruita del seu país...).
Del Mercadona tot i que això d'avui sembla una bona cosa, el que no està gens be és que ho venen tot embolcallat amb safates de porexpan, no hi ha maneres de poder comprar res a granel, (al menys fins fa un parell e mesos, tot i que van anunciar que ho canviarien; ho hauré d'anar a mirar ara que se m'estan acabant els flocs de civada pels ocells; ocells...en llibertat és clar)


La veritat és que no és un reciclatge resolt i en canvi tant contaminant que n'és el producte

>"Les Cittaslow -ciutats lentes-, tenen l'objectiu de millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans a partir de propostes vinculades amb la sostenibilitat respecte del territori i el medi ambient i les noves tecnologies. "defensen i promouen la qualitat de vida", amb un ritme menys frenètic""
Així com a la xarxes de municipis modernistes o d'Indians ens hi vam adherir i fins i tot vam ser-ne co-fundadors, en aquesta dels Cittaslow no crec pas que ens hi volguessin...

L'autor anomena fins a set enigmes i entre ells n'hi ha un que per la similitud amb les crítiques que hem sentit aquests dies de l'oposició de Lloret per la rebaixa que l'Ajuntament a fet del 50% de l'impost de construcció a l'empresa que construeix a la plaça de toros m'ha cridat l'atenció: "Com és que no hi ha diners per cobrir els costos del desplegament de la llei de dependència i en canvi volen reduir els impostos i donar diners il·limitadament als bancs"

M'he llegit l'article i el sr. Fàbrega a part de definir aquesta cultura alimentaria, (ell no l'anomena pas així), crec que s'en fot ( "els devots fidels d'aquesta secta alimentària engreixen les arques de l'economia japonesa, consumint productes d'aquella procedència")), i no està be, doncs la gent que conec que en segueix els seus principis solen ser gent molt vàlida i amb una gran serenor; també amb un esperit crític i constructiu cap que ens envolta però al mateix temps amb molt de respecte cap als altres.

Faran curacions màgiques !!!







Qui es va fumar la resta ???






Aquest dissabte



"Una “mala notícia”, per ICV de Lloret
ERC reclama que s’agilitzin els tràmits de Pinya de Rosa"

ESCOLTARQuim Rutllant, president d’ERC de Blanes
ESCOLTARJosep Rodríguez, responsable de temes ambientals d’ICV de Lloret

ESCOLTAREnric Dotras, president del Gremi d'Hostaleria








NOTÍCIA EQUIVOCADA !!!
Ahir us posava aquesta mateixa notícia, però d'un altra mitjà, i està equivocada.
La carrera a Lloret es va celebrar l'any passat. Aquest cap de setmana es celebra, però per carreteres de l'Empordà; i el lloretenc Helmut Tauferer n'és el fotògraf oficial de l'esdeveniment.

(Helmut no caiguis de la moto !!! )


VIVIENDA UNIFAMILIAR
AISLADA, en construcción, sita en la calle
Alzina núm. 32 de Blanes.


CASA sita en término de LLoret
de Mar, lugar conocido por "La Creu de
Lloret", de superficie sesenta y siete metros,
veinte decímetros cuadrados, construida sobre
la parcela número VEINTITRES, del poligono
B del plano de urbanizacón


GARRIGA CUSELL,ENRIC, per dèbits a
l’Ajuntament de Lloret de Mar,


Descripció de l’objecte: Neteja de les
dependències municipal



"concurs de mobilitat horitzontal per cobrir una plaça d'Agent de la Policia Local, vacant a la plantilla de personal funcionari d'aquest Ajuntament."