escriu-me
My Photo

dimecres, 15 d’abril del 2009

Dimecres. 15 d'abril del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima (






Crec que només fa referència al sector de pesca; no té res a veure amb possibles ajudes als "Cruceros".




Es tracta d'un estudi impulsat per la UdG.
"El delta de la Tordera i les petites cales poden patir un notable retrocés."

Potser era en previsió d'això que es van muntar tant tard els xiringos a la platja aquest any...

"El districte de Palamós, Blanes i Roses en detall revela que el 2007 va ser l'any amb una sinistralitat més elevada (32), mentre que la més baixa va ser l'any passat amb 9 accidents"
Espero que tinguem pla de previsió per vessament de cru...

Fa referència a l'article que ja us posava la setmana passada del sr. Thomas Spieker on s'analitzava la falta d'empenta del sector turístic de Roses.
Però tot i que ho pugui semblar no està pas pel mateix model del sr. Spieker en que carregava contra els hotelers i botiguers de Roses per no tenir iniciatives, aquí el sr. Sanchez està per la reforma del model però des de la base:
"Una setmana d'aquestes, quan acabi de caure una Caixa o dues,... i la lliura... i la salvin amb els diners que no hi havia per a la formació de la gent, si vol parlar-ne...... si vol en parlem."



Els amos d'aquestes cases segur que estan amoïnats amb la mesura; poden preguntar a l'Obreria de Santa Cristina o a l'Ajuntament de Lloret qui els hi ha guanyat el cas del no PEIN doncs l'argument de que porten tants de cents anys conservant-les també el poden esgrimir...



Mireu el DOGC d'ahir.

A veure si a Lloret prenem també una mesura d'aquest tipus abans de que torni el circ de cada any amb els pobres animals.
I de la prohibició de les donacions de bèsties com a regal també bona iniciativa doncs aquí no fa pas tant es regalava un periquito a qui feia la primera comunió i tot i que podia semblar una idea de foment de l'amor pels animals no pot ser que un animal sigui objecte d'un regal sense una predisposició prèvia per part de qui l'ha de rebre.

És per un problema de dimensions, no es poden transportar al lloc ni fabricar in-situ: "El molí més potent instal·lat a Catalunya i el més gran a Espanya té 140 metres d'alçada i una potència de 3 MW i està ubicat al part eòlic de la Collada (el Perelló) des del juliol de 2008. Pot abastir fins a 2.500 famílies."

Des del XINO XANO li podrien enviar un rem dels de remenar l'arròs doncs encara s'ens cremarà aquesta pobre senyora...



Aquest proper dissabte i diumenge

"No s'entén que si la llei del 2003 donava un any i mig per redactar el pla d'usos de Pinya de Rosa, el més calent sigui a l'aigüera"



(Imma i Joan, sortint podríem anar a sopar...)




Si el sr. Tinent d'alcalde aprofundeix un xic més en la mesura arribarà a la conclusió de que si per sortir ho fa gratis i en tapia l'entrada millorarà molt la seva proposta...


"Cáritas ofereix el servei d'acollida per a les persones que necessiten ajuda cada dimecres i divendres de 4 a 6 de la tarda."
Si estàs interessat en col.laborar només cal que t'adrecis "a la rectoria de Lloret"

Això de ser polític obliga a alguns a fer uns driblings que ni en Messi, o potser, ser més falsos que un "duro sevillano", i sinó mireu el que ens va deixar el candidat de ERC a les europees, Oriol Junqueras, en la seva visita a Pinys de Rosa aquest dijous; més contradiccions en menys espai impossible.
Primer diu:

***"El Govern Català no hauria de recórrer la sentència en contra que s’inclogués el paratge de Santa Cristina al PEIN"
I quasi sense respirar afegeix:
***"ERC ha de ser present a Europa per poder lluitar per a la preservació d’espais naturals com aquests"
Que ens ho preservin des d'Europa be, però que ho vulguin fer des del Parlament de Catalunya, això no...; sort que qui ens ho diu parla ex-càtedra en nom d'un partit independentista, que sinó...!!!

" El regidor d’esports, Ivan Tibau, reconeix que serà complicat acollir un esdeveniment d’aquestes característiques en plena temporada turística"


Es tracta del mateix article que ja us posava ahir però avui en aquesta altra revista, sembla argentina, (crec que la d'ahir també ho era), i dedicada clarament al públic gay.
"Tras Barcelona, Sitges figura en segundo lugar, seguida de la Costa Brava, principalmente Lloret de Mar i Figueres. La ciudad de Girona, debido a su tamaño medio, no dispone de servicios LGTB, pero cuenta con 13 espacios Gay friendly, y en sus comarcas hay un total de 79 propuestas identificadas como LGBT."



Teòricament és un article de crítica literària però comença que només falta dir el nom del metge...
"Algo maravilloso en la obra de Bolaño, es el manejo de lo urbano que él sutilmente lo va convirtiendo en universal, diría que su obra es muy pensada, muy cerebral, muy cercana y demasiado sencilla."



Es podran acollir a aquesta
convocatòria exclusivament aquells projectes
que suposin una millora del medi natural en
espais naturals de la demarcació de Girona i
que incideixin en la inserció social de
col·lectius de persones desfavorides.







PUNTET !!!

"programa de suport al planejament urbanístic municipal per tal de fomentar l'adaptació dels municipis a la nova legislació i de garantir-ne l'aplicació, com també de millorar-ne les condicions urbanístiques "

"1 plaça de Caporal de la Policia Local, funcionari de carrera, pel sistema de concurs oposició promoció interna."