escriu-me
My Photo

dissabte, 4 d’abril del 2009

Dissabte, 4 d'abril del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Avui dissabte:
PROVES D'INICIACIÓ "A" I CERTIFICAT DE XOU 1ª CONVOCATÒRIA
Proves classificatòries de patinatge
Al Pavelló Municipal
Més informació
http://www.fecapa.cat/sub_menu.asp?comite=patinatge%20artístic&territorial=Girona&servei=
=============
=============
=============

Avui i demà:

=============
=============
=============

Ahir vaig anar al Ple, va acabar tard, sopar i tot...les quinientes... així que avui he fet el ronsa...

Demà us en explico com va anar; només un apunt: en Romà Codina s'estrenava en el Ple com a substitut del Sr. Crespo, i la veritat és que s'el va veure còmode amb el timó de comandament...

Per cert que del Sr. Crespo van dir que està molt be.




Elm mossos els van multar ves a saber perquè, però a Lloret s'els hagués pogut enretirar els petis Smarts mal aparcats durant tres dies envaint l'aparcament per a bicis al costat de l'Ajuntament i no s'ha fet.
Crec que és un turisme que tot i la mala premsa que té hem de cuidar doncs omple uns dies que si ningú diu el contrari allarguen la temporada, però d'aquí a deixar-los incomplir la normativa hi va un tros...



"Amb la de Lloret, Catalunya comptarà amb aquesta i la de Barcelona, cosa que evitarà, en part, la marxa a Arles del públic català i que escullin aquesta plaça els nostres toreros per prendre l'alternativa."
No sé a què ve aquesta broma de l'articulista sr. Navales, tot i que en cap moment parla en to irònic...crec...






I com saben lo dels tres anys si fa un any i mig encare els venien com xurros...









l'agenda:
LLORET de MAR
A la nit. Zoom. Costa Brava Connection, amb Serio, J. Keane & Mark Wieding.

Blanes
20.00 a 22.00. Castell de Sant Joan. 2a Plantada de telescopis. Any Internacional de l'Astronomia.
22.00. Teatre de Blanes. El Centre d'Arts Escèniques de Terrassa (CAET) representa Una ciutat brillant, de Conor McPherson.
Dalí de Cadaqués per Robert Descharnes. Fundació Àngel Planells. Fins al 13 d'abril.
Espais, pintures d'Amparo Rodríguez. Centre cívic Can Borell. Fins al 7 d'abril.
Oriol García i el còmic català. Vint anys de còmics en català, pintura. Biblioteca comarcal. Fins al 14 d'abril.
Moscardo's, pintura. Galeria d'art L'ARcada. Fins al 30 d'abril

Tossa de Mar
11.00 a 14.00. Casa de Cultura. Jornada d'informació i prevenció de la violència contra les dones, a càrrec de la Dra. Izabella Rohlfs. Taller informatiu i exposició.






Ràdio Lloret ha titulat la notícia així: "La justícia dóna la raó a Lloret" o sigui, una vegada més ha confós "las partes por el todo"
Aquella foto amb tot el consistori darrera la pancarta de "no volem PEIN" queda tant lluny com la d'aquell Ple de l'Ajuntament on per unanimitat es demanava un PEIN per a Santa Cristina.
En són molts els que pensem que és perfectament compatible amb la bona gestió que de l'espai en fa l'Obreria, la participació, com a garants d'aquesta, tant de l'Ajuntament com de la Generalitat; i d'aquesta figura s'en diu PEIN o millor encara, PENIN.
Si en comptes d'agafar "el todo por las partes" s'hagués agafat
"el toro per les turmes" s'haguera pogut titular així: "El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya s'ha passat tres carrers dient que el Govern de la Generalitat no pot dir com s'ha de protegir un espai del territori"


Crec que amb aquest jovent que puja el futur està assegurat, ara ja només falta que els hi puguem entregar quelcom que no sigui irrecuperable...











"Ciutadans – Partido de la Ciudadanía (C’s) està duent a terme una campanya on es reclama que es compleixi la llei atenent les sentències del Tribunal Superior de Justí cia de Catalunya i del Tribunal Suprem on exigeix a la Generalitat que els pares puguin escollir la llengua d’escolarització dels seus fills entre les dues oficials de Catalunya."