escriu-me
My Photo

dijous, 2 d’abril del 2009

Dijous, 2 d'abril del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Un lloretenc de 16 anys
sub-campió d'Espanya d'Overklocking !!!

En Pol Bonet Vaquer, estudiant de 1er. de batxillerat tecnològic en el Institut Coll i Rodés de la nostra vila, (amb l'inestimable ajuda d'en "Draco"), s'han proclamat sub-campions del concurs "GIGABYTE Open Overclocking Championship 2009"a nivell de l'estat espanyol.
En Pol, (vak92 en els fòrums), i en "Draco"

La pràctica coneguda com "overclocking"pretén arribar a una major velocitat de rellotge per a un component electrònic, per sobre de les especificacions del fabricant, en aquest cas la CPU, (el procesador), de l'ordinador.
Aquesta és la pinta que té l'ordinador d'en Pol
Tant la Carme, la Jordina, com en Pep, (durant més d'un any !!!),
per llegir o escriure un mail, o senzillament consultar el Google,
havien d'engegar l'enginy buscant el botó del "power" aquí al mig...
...i procurar no morir en el intent... !!!

Com que forçar aquest procés d'augment de la velocitat de la CPU provoca un gran despreniment de calor, s'ha d'intentar refredar-ho com sigui, i a fe que en Pol ho aconsegueix, (compressors, ventiladors, nitrogen líquid, ...); sinó mireu la captura de pantalla d'ahir durant el concurs, on es pot veure com la temperatura que per a qualsevulla dels nostres ordinadors seria normalment de +60ºC (graus positius), ells la tenien a -69ºC (graus sota zero).
http://www.overclocking.es/



========================
========================
========================

Demà divendres Ple de l'Ajuntament
Ordre del dia
1.APROVACIO ACTA SESSIO ANTERIOR (09/03/2009).

2.DONAR COMPTE DEL DECRET D’ALCALDIA NÚM. 292/2009, DE 16 DE MARÇ DE DELEGACIÓ EN EL TINENT D’ALCALDE SR. ROMÀ CODINA I MASERAS LES FUNCIONS PRÒPIES DE L’ALCALDIA AMB CARÀCTER ACCIDENTAL.

3.DESPATX ALCALDIA.

4.APROVACIÓ PROVISIONAL DE LA MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL PLA D’ ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL (POUM) PROJECTE DE MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL PLA D’ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL (POUM) DE LLORET DE MAR EN ELS ARTICLES 11, 79, 99, 101, 108, 110, 132, 140, 164, 184 I DISPOSICIÓ TRANSITÒRIA SEGONA DE LA NORMATIVA URBANÍSTICA I DELS PLÀNOLS D’ORDENACIÓ D6A, E4B, G3A, G3B, G4C, G4D, G5A I G6C.

5.APROVACIÓ DE LES NORMES DE FUNCIONAMENT DE LA COMISSIÓ ESPECÍFICA DE QUALITAT ARQUITECTÒNICA DEL PLA D’ORDENACIÓ URBANÍSTICA DE LLORET DE MAR.

6.APROVACIÓ INICIAL DEL PROJECTE DEL CENTRE DE TRACTAMENT DE RESIDUS DE LLORET DE MAR.

7.AUTORITZACIÓ DE LA CESSIÓ DEL CONTRACTE DE L’OBRA DE CONSTRUCCIÓ DEL NOU TEATRE DE LLORET DE MAR PER PART DE TIFERCA S.A. A PROINOSA S.A., I APROVACIÓ DE LA CERTIFICACIÓ FINAL DE LIQUIDACIÓ D’OBRA PRESENTADA PER TIFERCA,S.A

8.PROPOSTA D’APROVACIÓ BONIFICACIÓ IMPOST SOBRE CONSTRUCCIONS, INSTAL·LACIONS i OBRES EXPEDIENT OBRES 30012008000105

9.APROVACIÓ INICIAL DE L’ORDENANÇA REGULADORA DELS USOS PERMESOS EN SÒL PRIVAT LLIURE D’EDIFICACIÓ (“RETRANQUEIG” PRIVAT).

10.MOCIÓ PRESENTADA PEL GRUP INDEPENDENT LLORET (GRILL) PER MODIFICAR DIFERENTS ARTICLES DE LES ORDENANCES DE LA VIA PÚBLICA.

PROPOSTES D'URGÈNCIA.
CONTROL i SEGUIMENT MUNICIPAL.
DONAR COMPTE RESOLUCIONS DE L’ALCALDIA.
DONAR COMPTE ACORDS JUNTA GOVERN LOCAL.
PRECS.
PREGUNTES.



Es tracta de l'escrit que ja vaig posar la setmana passada provinent deLA LLETRA BORDA


La notícia ja sortia ahir, però avui surt actualitzada i penjada amb aquesta foto que ahir no hi era.

En representació de Lloret el regidor sr. Valls






Ara la polèmica vindrà pel costat del "i el meu poble !!!, perquè no hi surt ???""Les illes Medes, Tossa de Mar o Calella de Palafrugell han estat alguns dels llocs escollits."




Llegint això hom creu estar llegint un diari de fa vint anys, i no, es tracta d'una llei en el tram de discussió parlamentaria abans d'entrar en vigor...
Com pot ser que una cosa així encara no existís ???











La privadesa és i ha de ser sagrada, però d'aquí a que els Plens hagin de ser secrets..., la veritat és que se m'escapa...

Per habitant:
"Lloret de Mar: 814 euros.
Vidreres: 365 euros
Platja d'Aro: 1.830 euros."

Blanes no ho posa però està si fa o no fa com nosaltres, un xic alts si ho comparem amb la mitja, però amb uns extrems força allunyats...


Només ha faltat un certificat notarial que garantís que el blau del cel, del mar o els núvols no són fruit del photoshop sinó que tot era així...


«La proposta que ve del ministeri representaria un greu atemptat al valor paisatgístic de la nostra costa i ampliaria la barrera que suposa la via pel poble.»
A Lloret per desgracia mai hem tingut tren, però us imagineu tenir-ne, que passés per davant del passeig i que a sobre ara et vinguessen que hi volen posar una via més ???

"Si la crisi és utilitzada per reproduir al Magrib el model fracassat de la riba nord, agreujarem encara més els efectes..."
Quasi sempre parlem de les boniors d'en terra, que si els jardins aquests o aquells, els parcs, les troballes arqueològiques..., però vivim completament d'esquenes al que a sota l'aigua tenim i al mal que hi fem; i no ja de les profunditats, sinó a trencar d'onada...





"A més d’una inversió elevada, la recuperació de l’edifici de l’església de Sant Romà ha requerit, i de fet ha aconseguit, el suport d’administracions, empreses i particulars. Entre ells, l’ajuntament i la Diputació de Girona,"

"La cita és el 17 d’abril, divendres a partir de les 21 hores, en el restaurant El Trull. Els tiquets valen 40 euros. Els poden comprar a partir d’aquest dilluns, al departament de Cultura, situat a l'Antic Sindicat."




"La plantilla del Centre Especial de Treball El Vilar està formada per 133 persones amb discapacitat intel.lectual i 70 professionals de la Selva i l'Alt Maresme"




Lloret i Blanes entre els que no s'han compromès.
La cosa és la següent: com que es considera que els ajuntaments són un dels grans demandaries de fusta tropical pel mobiliari urbà, (mireu el passeig de Blanes quanta fusta d'aquesta hi ha), al menys podrien tenir cura de que no fos fusta provinent de tales il.legals... Doncs no !!!








Ordenar a Juan V. Castilla Cabrero,
que procedeixi en el termini màxim de UN
MES, a comptar des de la notificació de la
present resolució, a la restitució de la realitat
física alterada (enderroc) de instal·lació d'un
habitatge prefabricat de planta baixa, d'uns 50
m2. a Urb. "Masies de Lloret", parc. 38-41,
sense llicència d’obres i il·legalitzables.