escriu-me
My Photo

dilluns, 23 de març del 2009

Dilluns, 23 de març del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Ahir diumenge:
MANIFESTACIÓ CONTRA LA POLITICA AMBIENTAL DEL GOVERN DE LA GENERALITAT
DEFENSEM EL TERRITORI !
SOS Lloret hi era

========================
========================
========================

Demà dimarts:
Us convidem demà dimarts 24 de març a les 8 del vespre, al primer fòrum de participació de
l’Agenda XXI Local per a la redacció del PALS, a la sala Auditorium de l’Hotel Olympic Palace.

Preguem que confirmeu l’assistència a Ester Massegú (tel. 972 36 19 13 o a/e: emassegu@lloret.cat
========================
========================
========================

Dijous passat us posava aquesta notícia,
ZUMAIA: San Pedro Txiki abesbatza viajará a Munich para participar en una cantata
El viaje surge de la invitación realizada por la sucursal que
el Festival tiene en la localidad gerundense de Lloret de Mar
i hi feia aquest comentari:
"Ara resulta que tenim una sucursal d'un festival bavarès..."

Doncs resulta que Lloret no, no té la sucursal del festival, però Blanes sí, i concretament Viatges Blanda és qui la té: Blanda és –des de fa molts anys- membre de l’associació "Music & Friends", (amb oficines a tota Europa, Pekin, Sydney i EEUU)
Organitzem festivals corals i per bandes de musica arreu. Entre molts d’altres, organitzem el festival “Cantate Barcelona” que ara fa 6 anys fem a cavall de Barcelona i Girona província, (el 90% dels coralistes s’allotjen en hotels de la Vila de Lloret de Mar).
Donat que l’oficina de Music & Friends per a tot l’estat espanyol és la nostra, sóm nosaltres els que hem organitzat aquest viatge de la coral basca."

========================
========================
========================

Si no vau llegir les notícies del dissabte o les del diumenge, feu-hi un cop d'ull, a lo millor hi veieu quelcom que no us agradaria passar per alt...
Avui poca cosa..., és dilluns.



A la foto no hi veig cap conegut... ;-) ;-) ;-)


"Tot plegat ha tingut un cost total de 36 milions d'euros."
Aquestes empreses, (Copisa i Ortiz), que ho han fet així de ràpid podrien passar-se per Lloret i accelerar un xic les nostres d'obres...

"Aquest treballador incansable és conegut mundialment per desenvolupar un mètode personal que s'anomena: teatre de l'oprimit."

"La gent gran potser no estarà tant "en forma" com molts joves, però es infinitament menys perillosa a les carreteres que tants oligofrènics que hi circulen. Altre cop es demostra que, actualment, ser gran és un pecat. Molesten."

He trobat a Internet titulars brillants: "Es nota que no és la Costa Brava perquè aquí l'horitzó és horitzontal"

La senyora Ros fa un article anti-avortament en contesta al article del Sr. Boada presentant la nova llei; ja al final hi barreja l'Església, (amb la que ha caigut aquesta setmana amb les declaracions del Papa contra els condons): "Per últim em sap greu que critiqui l´Església, que és autènticament prosocial i progressista: Càrites, els menjadors de la Mare Teresa de Calcuta on a Barcelona donen menjar diàriament a 600 persones pobres i moltes cents de més institucions benèfiques eclesiàstiques i totes elles ho fan gratuïtament sense cobrar cap sou del govern."






"Al llarg del carrer de Fontanella, la Via laietana, el carrer de Ferran i la plaça de Sant Jaume es van veure desenes de pancartes, entre d'elles: «SOS Lloret en defensa del territori»






"Si fos només per les majories silencioses, la història del món seria molt diferent, joc crec que molt pitjor. Els que fan que les coses canviïn per bé o que els que manen no abusin del poder sempre han estat les minories, a vegades individus sols."



"Un total de 56 las localidades españolass, (53 en Catalunya), se han declarado ya libres de festejos taurinos."



"El tren ha ganado pasaje de forma continuada a un ritmo superior al 5% en los últimos 15 años. El objetivo de Fomento es conseguir que los trenes tengan en torno a 160 millones de pasajeros en 2015."



Si no esteu plenament vacunats aneu amb compte al llegir "La Razón" ...









Nom: Francisco José Floran Fazio, núm. d'escalafó 10.
Registre de Reus núm. 3.
Resultes: Lloret de Mar núm. 1

Nom: Guillermina Bosch Cabot, núm. d'escalafó 835.
Registre de Barcelona núm. 13.
Resultes: Lloret de Mar núm. 2.


Lloret
Entitat: Ajuntament de Lloret de Mar.-Import: 40.695,00 euros.-Concepte: conveni marc. Contractació professionals gestió de la diversitat.
Entitat: Ajuntament de Lloret de Mar.-Import: 37.373,46 euros.-Concepte: conveni marc. Programa integral d'acollida.
Entitat: Ajuntament de Lloret de Mar.-Import: 53.230,00 euros.-Concepte: conveni marc. Promoció de la igualtat d'oportunitats.
Entitat: Ajuntament de Lloret de Mar.-Import: 30.000,00 euros.-Concepte: conveni marc. Programa serveis socials centres oberts i altres programes diürns.
Entitat: Ajuntament de Lloret de Mar.-Import: 20.288,00 euros.-Concepte: conveni marc. Programa atencions educatives complementàries.
Entitat: Ajuntament de Lloret de Mar.-Import: 5.556,48 euros.-Concepte: conveni marc. Atenció serveis protecció social: pla suport PIAS.
Entitat: Ajuntament de Lloret de Mar.-Import: 50.891,00 euros.-Concepte: conveni marc. Atenció serveis protecció social: serveis bàsics-primària.
Entitat: Ajuntament de Lloret de Mar.-Import: 103.799,32 euros.-Concepte: conveni marc. Acord de govern: atenció primària.
Entitat: Ajuntament de Lloret de Mar.-Import: 3.945,76 euros.-Concepte: conveni marc. Acord de govern traspàs; atenció domiciliària.

Blanes:
Entitat: Ajuntament de Blanes.-Import: 34.949,93 euros.-Concepte: projecte Portal jove 2008-2009 / espia jove Morralla espai creatiu
Entitat: Ajuntament de Blanes.-Import: 48.100,00 euros.-Concepte: conveni marc. Contractació professionals gestió de la diversitat.
Entitat: Ajuntament de Blanes.-Import: 33.113,98 euros.-Concepte: conveni marc. Programa integral d'acollida.
Entitat: Ajuntament de Blanes.-Import: 25.550,00 euros.-Concepte: conveni marc. Promoció de l'acomodació de la diversitat.
Entitat: Ajuntament de Blanes.-Import: 5.853,90 euros.-Concepte: conveni marc. Sistemes resposta urgent dones maltractades.
Entitat: Ajuntament de Blanes.-Import: 31.000,00 euros.-Concepte: conveni marc. Programa serveis socials centres oberts i altres programes diürns.
Entitat: Ajuntament de Blanes.-Import: 31.659,76 euros.-Concepte: conveni marc. Atenció social primària: referència discapacitats.
Entitat: Ajuntament de Blanes.-Import: 12.936,18 euros.-Concepte: conveni marc. Atenció serveis protecció social: pla suport PIAS.
Entitat: Ajuntament de Blanes.-Import: 72.139,59 euros.-Concepte: conveni marc. Atenció serveis protecció social: serveis bàsics-primària.
Entitat: Ajuntament de Blanes.-Import: 4.372,57 euros.-Concepte: conveni marc. Atenció serveis protecció social: drogodependència.
Entitat: Ajuntament de Blanes.-Import: 137.447,00 euros.-Concepte: conveni marc. Acord de govern: atenció primària.
Entitat: Ajuntament de Blanes.-Import: 23.900,00 euros.-Concepte: conveni marc. Acord de govern traspàs; atenció domiciliària.
Entitat: Fundació privada Aspronis.-Import: 618.127,55 euros.-Concepte: conveni plurianual atenció persones discapacitat: centres ocupacionals.
Entitat: Fundació privada Aspronis.-Import: 71.219,52 euros.-Concepte: conveni plurianual atenció persones discapacitat: centres dia atenció especialitzada.
Entitat: Fundació privada Aspronis.-Import: 594.272,20 euros.-Concepte: conveni plurianual atenció persones discapacitat: llars residència.
Entitat: Fundació privada Aspronis.-Import: 8.800,00 euros.-Concepte: extraordinàries atenció especialitzada disminuïts.
Entitat: Fundació privada El Vilar.-Import: 45.714,48 euros.-Concepte: conveni plurianual atenció persones discapacitat: centres ocupacionals.


Projecte d'adequació dels Accessos i Entorns del Jaciment Arqueològic del Turó Rodó a Lloret de Mar, d'iniciativa municipal i redactat pels Serveis Tècnics del Consell Comarcal de La Selva,


AMPA's !!!


estatuts del Consorci per a la Gestió i Protecció del Massís de l'Ardenya-Cadiretes, integrat pels municipis de Llagostera, Tossa de Mar, Caldes de Malavella, Santa Cristina d'Aro, Sant Feliu de Guíxols, Lloret de Mar i Vidreres.