escriu-me
My Photo

dimarts, 10 de març del 2009

Dimarts, 10 de març del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

El Ple d'ahir

Es va començar la discussió pel punt tercer, els dos primers eren l'aprovació de l'acta anterior i el segon el despatx d'alcaldia; aquest punt tercer, com ja apuntava ahir, feia referència a la aprovació puntual d'algunes modificacions en el articulat i plànols del POUM
Amb la presentació que en va fer el Sr. Valls ja vaig veure que el seu grup no estava "por la labor" de fer res per restablir la superfície perduda a la parcel.la d'equipaments de la Urbanització Cala Canyelles, doncs en va fer una descripció merament tècnica sense mencionar en cap cas el plànol problemàtic; els grups de l'oposició, socialistes, iniciativa i esquerra, en van fer una exposició dins las tesis de l'Entitat de Conservació de Cala Canyelles, (des d'aquí els dono les gràcies, doncs tots tres van saber trobar les paraules per ressaltar la importància que representa tenir una parcel.la d'equipaments o no tenir-la) ; el representant del Grill ahir no hi era; i el Partit Popular, dins la seva tònica de dir amen, no va dir ni mu, (ells sabran el perquè es limiten a escalfar la cadira).

En el segon torn de explicació a la rèpliques, el Sr. Valls va considerar que
"ja portem cinc minuts perduts en aquest tema menor" i en va voler justificar l'actitud explicant coses que com a mínim es podrien titllard'incertes; en aquest punt vaig perdre els nervis, em vaig aixecar, i tot dient en veu alta: "no estic disposat a escoltar mentides" , vaig deixar el Ple.
No sé que va passar llavors; crec que van fer un recés en el Ple doncs el Sr. Crespo va voler evacuar consultes amb els diferents grups i regidors; la meva impressió era en tot moment que l'alcalde sí era conscient de la importància de no dilapidar un be públic i així ho vaig voler entendre de les seves paraules quan en vam parlar en els Perdons, el diumenge.
A la que van recomençar, van decidir posposar per una millor ocasió la votació d'aquest punt.


Només voldria deixar una cosa clara: el mateix interès que hem posat des de l'Entitat de Conservació en defensar aquesta parcel.la, repeteixo, el mateix interès, més no cal, és el que reclamo de l'Ajuntament, doncs, al cap i la fi, la parcel.la no és nostra, és d'ells..., millor dit, de tots !!!




Si us pregunteu pel títol, que tot i semblar-ho no és pas tret del llibre vermell d'en Mao, és el títol del poema que dóna lletra a la "balada mundialment coneguda, Auld Lang Syne, -escrita en dialecte escocès per Robert Burns- que en català s'ha popularitzat com a L'hora dels adéus."


Per realitzar la prova pilot s'han escollit sis punts del litoral gironí , Tossa n'és un.

Parlem durant anys dels grans dependents sense adonar-nos de com estan aquestes altres la dependència de les que les prolonga més enllà de la mort (del marit).

Un cop he llegit el començament he pensat que si parlava de "necroturisme, a lo millor parlava de les possibilitats turístiques del nostre cementiri modernista, i no, parlava de la tomba de Victor Noir, "periodista i faldiller al París. Corona la tomba una estàtua jacent de Noir, de tamany impressionant. No em refereixo al tamany d'aquest, d'escala real, sinó al promontori de la bragueta."




El PUNT fent gala d'un respecte enorme pel que representa un Ple, passa olímpicament del que es discutirà i de com anirà la votació i avançant-se a tots i a tot-hom fot els peus a la galleda: El préstec va ser aprovat ahir a la nit pel ple municipal, que també va aprovar diverses modificacions puntuals del pla d'ordenació urbanística municipal (POUM). Cap de les modificacions aprovades representa canvis substancials en el pla, sinó que s'han dut a terme per corregir diversos petits errors detectats."
Parlo del poc respecte dels d'EL PUNT i ahir jo, com a convidats que som els del públic, tampoc és que m'en sobrés...!!!

Fins aquí dius: guaita que fan ara.....
Però llegeixes una xic més i t'en adones que no...
"són uns punts de llibre i unes imatges de quatre racons del poble d’una llangor i una candidesa tan extremes que no les voldrien ni al santuari de Lorda"
Tal com ho veu en Carles ja cal que els comerciants no li facin un lleig al proveïdor de barrets mexicans i menys si ara hem de tenir un parc western...



No sé si amb el llarg temps de condemne els donarà temps al remordiment:"un any i mig de presó i a un any de presó, com a autors d'un delicte de robatori amb violència"


Recordeu que a les gosseres hi han pila d'animals esperant-vos per una adopció i si aquest no és el cas, també us agrairan el que hi aneu per treure'ls per una passejada...
Aquí en podeu veure la de Tossa:
AQUÍ en podeu veure la de Tossa:













El Premi Benet Ribas de poesia se l'ha endut la valenciana Pepa Úbeda per “Varador de Sorra”. El Premi Josep Ametller de teatre ha recaigut en l'obra “Dinou”, del gironí Ferran Joanmiquel,




















interpuesto por D.PAULA CASTRO MESTRE I ALTRES , contra (...) el Pla D'ordenació Urbana Municipal (POUM) de LLoret de Mar, y contra la desestimación tácita del recurso de alzada

l'exposició de la relació d'ajuts, on figuren el nom de l'ens local beneficiari, l'actuació i l'import, i estarà exposat durant el termini de 30 dies a Gran Via Jaume I, 9, 17001 Girona.