escriu-me
My Photo

diumenge, 1 de març del 2009

Diumenge, primer de març del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Avui versió reduïda, doncs he anat a dormir tard; vam compartir taula amb un bon amic, en José Antonio, un castellà, lloretenc de primera adopció, i que per atzars de la vida ha anat a parar a Bali on té cura de la direcció d'un hotel de luxe des de ja fa anys.

Vam fer una trobada amb amics comuns en el restaurant dels també amics Lola i Antonio, (l'Habana del carrer de les Taronges, en el passeig), on acompanyant unes exel.lents verdures vam liquidar quasi un xai, (amb el permís forçat de la meva dona), i on a després d'uns Tinto Pesquera, van caure unes quantes copetes de "Lauretum", el licor d'herbes lloretenc que a més de fer baixar, puja...

Ara d'excursió; primera parada: una ullada a la boca del túnel de Bracons; després els Hostalets d'en Bas per comprar pa i coca ensucrada; llavors cap a coll de Condreu i caminada per agafar gana fins el Far; cafè a Rupit; eix transversal i cap al tard a casa...

Per tot això, avui versió reduïda...






Avui desgracies i a primera plana:Per treure-li ferro, si és que es pot, dir que: "quan es van començar a discutir la disputa tenia tints amorosos"



Si els enganxo els faig menjar la tapa de l'ordinador i la closca de la tortuga...








Gent del gratacels !!! no esmoleu pas encara les eines: "El pla no preveu actuacions per resoldre casos d'edificis existents en situació de volum disconforme"





No us perdeu la foto gens tendenciosa:

Un grup de turistes a la terrassa
d'un apartament al passeig de Lloret






Hi ha un vídeo amb la notícia però a mi no em funciona l'enllaç, a lo millor vosaltres hi teniu més sort.