escriu-me
My Photo

dijous, 19 de febrer del 2009

Dijous, 19 de febrer del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima




"Gràcies al "Pla Zapatero"


"La situació en què es troba la ciutat esportiva es deriva de no retornar el préstec de 30 milions que la Generalitat va avançar per a la construcció d'aquest equipament esportiu"




L'altra dia ja sortia la notícia de que 600 veïns de Cassa van assistir a una d'aquestes xerrades.
Tot i que la cosa te truc: "
si van a les xerrades, tindran una bonificació en la taxa de les escombraries", però si serveix per embrutar menys, benvinguda sia la màgia...


Els/les que no vau poder assistir-hi al taller, tranquis!!!
"Què li diria a un lector que ara mateix vol provar-ho?
Que comenci a meditar. Que es relaxi. I que respiri profundament."

Doncs vinga...




Suposo que no es refereixen pas a alguns dels comerciants de casa nostra amb això de que no són prou incisius a l'hora de vendre, doncs alguns només els manca treure una navalla per forçar la venda i trobo que aquest aspecte fa més mal a la nostra imatge que no pas les mostres penjants que molts d'aquests tenien...




" El que m'ha cridat més l'atenció de l'informe, però, és que conclou que les dones pequen majoritàriament de supèrbia i, després, d'enveja, i que el pecat capital més comès pels homes és el de luxúria seguit del de gola."

Al Sr. Huguet li va faltar a dir:"i va amb helicòpter..."




"L’alcalde ha afegit que els terrenys de l’antic abocador són idonis perquè els helicòpters, en aterrar i enlairar-se, no sobrevolaran cap habitatge."
En aquestes paraules del Sr. Alcalde només hi ha faltat afegir-hi: " un cop enlairats el que facin ja no és cosa nostra". o és que es pensa que per arribar fins a la costa i ensenyar-lis als turistes el nostre litoral hi aniran per terra; i un cop a la costa qui controlarà que vagin ben endins i no sobrevolin platges, urbanitzacions i penya-segats com fan els que ja ens visiten.
Senyors regidors, esperin a aprovar-ho su us plau i comprovin com en els primers diumenges d'estiu quan les famílies dels directius dels: bombers, Transit, Protecció Civil, RACC, etc, reclamen una passejada turística amb els helicòpters de les institucions amb l'excusa de la prevenció, (curiós, només els diumenges pel matí fan prevenció), o quan els vols que des de Sabadell també ens visiten, comencin a sobrevolar-nos, el soroll que fan; els convido a un bon esmorzar a casa per comprovar el traüt dels seus motors que fins i tot fan tremolar els vidres, i com no queda ni un sol ocell en els varals, esparverats per l'enginy.
De veritat el Sr. Crespo creu que disposar d'una base d'helicòpters dedicada a sobrevolar amb turistes els nostres indrets emblemàtics és augmentar la qualitat de la nostra oferta turística ???
Que això ho hagués proposat algú a principis dels 90's a lo millor hagués semblat fins i tot modern, però avui en dia facilitar un espai públic perquè una empresa pugui empastifar de soroll tot un poble no em sembla de rebut, més aviat és una mancada de respecte.
Quan el nostre regidor de Medi Ambient, Sr. Ignasi Riera, va anar a Poznan i amb tota la solemnitat que la trobada requeria va dir
"Les estratègies locals han de formar part de les estratègies globals per lluitar contra el canvi climàtic" segurament pensava que amb la llunyania des de Lloret no el sentíem; i quan va fer entrega del Manifest Contra el Canvi Climàtic" en representació dels municipis gironins, on en un dels punts s'hi podia llegir "el compromís dels ens locals de reduir les emissions de CO2, de conscienciar i sensibilitzar la ciutadania sobre aquest procés..." que hem de pensar ?, que no s'ho havia llegit...???
Si pregunta als lloretencs que és el primer que els molesta de la nostra indústria turística, el 100% li respondran, i sense pensar-s'ho un segon: EL SOROLL !!!
No n'hi afegim pas un de nou si us plau...!!!


"És la temàtica que ha triat un grup d'escolars, que representen totes les aules de 3er de primària"
Què devia pensar el Sr. Crespo quan aquest dilluns en el Ple Ordinari del anomenat Ajuntament dels Infants els nens li diguessin que estan preocupats pel soroll...

"D'una conferència a una altra
Oriol Junqueras, el candidat d'ERC a les eleccions europees, serà avui dijous a Lloret"













"Serà una setmana de tallers pràctics. Així pots comprovar si aquesta teràpia s'adequa a les teves necessitats. "




"un anteproyecto para la regulación de los fondeos en una zona de máxima afluencia turística por mar, la playa de Illetes."




Encara hi ha el d'ahir: 6.44h); demà el miro...