escriu-me
My Photo

dimarts, 17 de febrer del 2009

Dimarts, 17 de febrer del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Cal recordar que la figura del PNIN té un grau de protecció molt més elevat que el de PEIN que fins ara s'havia parlat.
SOS Lloret en el seu dia en demanava el seu perllongament fins a la Punta de Fenals.
També el mateix Ple de l'Ajuntament del dia 28/04/2005, que va aprovar, crec que per unanimitat:
"Sol·licitar que les zones incloses des de la Platja de Fenals fins a Pinya de Rosa susceptibles de formar part del PEIN Lloret – Blanes rebin el mateix tractament que les ubicades a Blanes a efectes mediambientals i econòmics"






Normalment els dimarts hi ha l'article del Sr. Arbó i darrerament també un del Sr. Oriol Colomer i avui al menys a l'edició digital no els veig.





Si això hagués passat a Lloret no hagués pogut intervenir i no solament per tractar-se d'una al.lusió personal, que també, sinó perquè ho hagués hagut de fer per escrit i amb paper fornit pel propi Ajuntament que no sé ben be on, quan, ni qui t'el dona. Una norma ben desfasada que treu participació ciutadana al Ple i que tant de bo algun dia algun grup en plantegi la seva rectificació.

El llenguatge dels partits està sota mínims...






"Transports Pujol i Carrilets Turístics, les empreses implicades en la polèmica del carrilet, es pensen tornar a presentar".
Sense voler encetar cap nova polèmica, a ran de la solidaritat aprovada en el Ple cap a l'empresa de vaixells d'en Juliola, alguns de vosaltres em fèieu arribar unes reflexions, (alguna, per cert, gens imparcial), en que el fil conductor de totes elles era que els arguments exposats en el Ple per justificar-ne la solidaritat eren perfectament aplicables a l'empresa "Carrilets Turístics" en el sentit de que també hi havia "uns empleats darrera, un servei cap al turista que es deixava de donar i la seva col.laboració amb la Cavalcada de reis, pujar gent gratis a Puig Castellet, etc"
Com diu la dita, totes les comparacions són odioses... i a casa a cabassades...



"El president sortint, Lluís Torrent, ha estat un defensor de la professionalització del sector i ha reclamat moltes vegades al govern la creació d'instruments per al control dels apartaments il·legals."




Els comerciants tenen una reflexió molt aplicable a aquesta iniciativa, i diu així: "de poc serveix que un producte m'encanti a mi, a qui ha d'agradar és al client"...

La foto de l'esquerra és la de les Bahamas; la de la dreta la vaig fer a s'Abanell fa tres hiverns i des de llavors roman penjada en el meu "altre" blogg, a l'espera de que la noia surti de l'aigua o de que algú del Patronat me la publiqui gratis...
















S'els hi han tornat a enganxar els llençols (6.41H). Demà miro si hi havia quelcom...




Delegar en l'alcalde les facultats d'acordar l'enderroc de les obres executades contràriament a la nova normativa urbanística

Pla parcial urbanístic SUS-4 Pineda d'en Mazó