escriu-me
My Photo

divendres, 13 de febrer del 2009

Divendres, 13 de febrer del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima




"A la foto: Un centenar de persones es van reunir ahir davant de l'Ajuntament de Roses. La mateixa imatge, i a la mateixa hora, es produïa davant l'ajuntament de Lloret de Mar. "







"La policia troba en l'escorcoll un home amagat dins l'establiment d'informàtica, però encara busca el que es va endur els... "
El lladre que va fugir segurament li va dir al company: "tu esperat aquí per si algun dels ordinadors que m'emporto no funciona..."











" Els pescadors de les confraries de la comarca, amb el suport de la de Blanes han creat una plataforma per pressionar l'administració perquè no tiri endavant l'actuació de regeneració amb sorra del fons marí."





"Els ajuntaments tenen temps per presentar-les fins al 16 de març"

Té una lògica ben estranya aquest articulista...
Al sr. Castaño li fa mal un dit del peu hi ho paga el Pla Zapatero.
La veritat és que de tot l'article només n'aprofitaria una petita idea: "
Un perill és que amb les presses s'hagi perdut el sentit de les prioritats"

Si no fos perquè val diners, perquè es desaprofita l'ocasió de mostrar un indret, perquè l'imatge de les Bahames és una caca amb l'horitzó cap per vall..., la veritat és que "si no fos"..., seria per riure, i a gust...






"És una fira “molt dinàmica”, ja que al llarg del dia són moltes les persones que s’hi acosten una estona, venen una desena de disfresses i marxen."






















Encare no han tret les teranyines del d'ahir per posar-hi el d'avui: 6.48h.
Demà el miro i us dic si ens havíem perdut quelcom...




Escola Oficial d'Idiomes de Blanes
1. Certificat de nivell intermedi dels idiomes següents: alemany, anglès i francès. Procedència del/de la candidat/candidata de règim lliure: les comarques de Girona.
2. Certificat de nivell avançat dels idiomes següents: alemany, anglès i francès. Procedència del/de la candidat/candidata de règim lliure: les comarques de Girona.