escriu-me
My Photo

dissabte, 7 de febrer del 2009

Dissabte, 7 de febrer del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Avui dissabte:
la Botiga al Carrer
"Vine, remena i compra"

========================
========================
========================

Demà diumenge:
BOOKCROSSING N.6: Poe al cementiri de Lloret
El lloc escollit pel "allibrerament" de dos llibres de Poe és el cementiri de Lloret, al lloc que marca la foto.

========================
========================
========================

Dimarts vinent no, l'altra:
Ens plau convidar-vos a la conferència que
tindrà lloc el proper dimarts dia 17 a les
20,00 a la Sala de plens de l'Ajuntament a
càrrec del Sr. Antoni Fernàndez Teixidó
amb el títol "Situació econòmica actual
i la Catalunya que volem"
Dilluns passat vaig estar parlant amb en Lluís Austrich, (president de CiU a Lloret), que em va comentar que des de Convergència havien programat per a la propera setmana una conferència sobre economia a càrrec del Sr. Fernàndez Teixidor i de si tenia cap inconvenient en fer-ne difusió; jo li vaig contestar que cap problema, que per mi encantat si podia ajudar amb quelcom, la única condició que hi posava era que no fos un acte estrictament de partit o partidista...
Crec que me l'he empassat doblada, però un sí és un sí...; la propera vegada ja especificaré que en segons què soc vegetarià...


Entenc el que el sr. Joan Ferrer ens vol dir però obvía que a Lloret hi han distintes realitats i algunes no diré que no "remen en el mateix sentit" , senzillament no veuen, ni entenen, la necessitat d'aquesta estropada, o d'altres en que la prioritat de la seva boga, ara i avui, la tenen a dins a casa.
De totes maneres el que no es pot negar és que
"De moment, els de Can Juliola saben que no estan sols"




Les raons exposades són més aviat magres:""El poder li ha donat el poble", va recordar la regidora republicana, Concepció Boldú."




Els 10 xalets projectats "del Codolar fins els Cars, on hi ha el Camí de Marina" encare belluguen...



Si això es posa de moda tenim un problema...

"només quatre dies per setmana i no cinc com fins ara. Aquest pla afectaria tota la flota catalana i el Govern vol debatre'l de forma reposada amb el sector durant aquest 2009 per començar a aplicar les mesures del pla a partir del 2010."


Parla dels cartells anunciadors del cap d'any d'algunes discoteques i que van ser"denunciats per la Federació Catalana d'Associacions d'Activitats Recreatives Musicals per "apologia de l'alcoholisme""






"L'alumna, que té una disminució psíquica, va sostenir que el professor va abusar d'ella. Una altra alumna del centre, però, va desmentir l'acusació."

A Tossa escorcollen els regidors abans d'entrar al Ple; només en el darrer d'aquests escorcolls s'hi van decomissar disset navalles, vint punys americans, trenta...

Crec que el concert de Salmonetes Ahumados s'ha posposat sine-die pel fet de que avui hi ha la Botiga al Carrer. Quant sàpiga per quin dia us ho poso.






"A Lloret n'organitza de manera periòdica la Lletra Borda, que n'ha previst un per aquest diumenge, en què deixarà dos obres d'Edgar Allan Poe. "