escriu-me
My Photo

divendres, 6 de febrer del 2009

Divendres, 6 de febrer del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Perdoneu però m'he aixecat enfadat i trist...!!!

En el B.O.P. d'ahir hi havia una recurs contenciós referent a Lloret i que al no estar en el lloc on surten normalment aquesta mena de notícies, (normalment estan en el D.O.G.C, on just avui n'hi ha un altra contra la mateixa ordenança municipal), s'em va passar:

Núm. 1370 TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTÍCIA DE CATALUNYA.-Sala Contenciosa Administrativa. Edicte referent a interposició del recurs 19/2009

L'edicte fa referència a l'admissió a tràmit del recurs contenciós administratiu "contra el Acuerdo de aprobación definitiva de la modificación del artículo 52 de la Ordenanza Municipal de la Vía Pública de Lloret de Mar, relativa a las muestras comerciales"
Fins aquí tot normal: uns comerciants lloretencs que els sembla que una ordenança municipal danya els seus interessos i volen que un jutge en dictamini el parer de la justícia.

El problema ve quan qui em fa arribar el meu oblit, titula el mail així:
"Moros i jueus impugnen l'art. 52 ordenança prohibició penjarelles botigues als carrers de LLoret" , ...una expressió completament xenòfoba i antisemita !!!

Alguns de vosaltres també l'haureu rebut aquest mateix mail, doncs, és d'un advocat lloretenc que envia mails i SMS a tort i a dret durant tot el dia.
Jo ja li he fet arribar un munt de vegades la meva voluntat de no rebre més els seus mails, el 90% del que envia no m'interessa, però ell no ho respecte i continua metrallant-me diàriament.

Com que sé que llegeix aquest resum, des d'aquí li dic que el mail d'avui ha superat el que per mi és suportable, i no tant sols perquè alguns dels que presenten el contenciós siguin amics meus, sinó per la bromera racista que del seu mail vessa, així que no cal que continuï enviant-me res més, doncs, des d'aquest moment poso en el meu ordinador la seva adreça com SPAM amb l'ordre expressa de que s'eliminin els seus mails directament des del meu servidor.

=======================
=======================
=======================

<Avui divendres:
Turisme responsable
per Jordi Gascón
(Dr. en antropologia social per l'UB i consultor de l'UOC)
(a les 8 del vespre a la sala de plens de l'Ajuntament)



"El socioecòleg del CEAB, Rafael Sardà reitera la necessitat "d'un pla integral estatal" i evitar els "municipalismes per impedir que cada platja faci el que vulgui, ja que el que es fa en un lloc afecta la resta""



"Una de les dades més curioses, publicades per l'Institut Nacional d'Estadística (INE) en referència a la població de Lloret, és la que especifica que a la localitat habiten quatre persones que són o bé d'Oceania o bé apàtrides."




Parla dels indrets on es faran actuacions: "Es restauraran els espais fluvials afectats com és ara la riera Cabanyes" el que no diu és quina de les rieres de Cabanyes(Vidreres, Calonge, Santa Coloma...).

"Con la Iglesia hemos topado, amigo Sancho".
Manllevo aquesta frase de Cervantes en el sentit de que les grans superfícies representen un lobby/poder fàctic, (tot y que aquesta frase en el Quixot no té aquest sentit del "poder de l'Esglèsia", sinó que avisa a Sancho de que han topat amb l'edifici de l'església del poble.)
L'altra dia ja apuntava com els supermercats americans estan obligats a recollir i pagar qualsevulla envàs vuit que se'ls hi torni, l'hagi venut ell o la competència, i la filosofia de la idea rau en el concepte de que la merda se la mengi qui n'ha gaudit abans en el plat/calaix... i per descomptat sense pèrdues doncs ja hi ha internalitzada la despesa del reciclatge en el cost
Nasi, convoca al srs. Josep Caprabo, Iñaki Eroski, Joel Bon Preu... i propose'l-s'hi...!!!





"Si es volien repartir xocolatines als nens, per què les han donat totes a un de sol, a l'ansiós i aprofitat que, des que el món és món, les endrapa totes?"







Si us agrada el jazz feu una ullada a la programació doncs té molt bona pinta...

"La solució ha d'apuntar, doncs, cap a nosaltres, cap a models de vida més sobris, amb més temps per viure, amb una –qui sap si revolucionària– simplicitat voluntària."








L'enginyer Jordi Aulet s'en ha fet un fart de sortir als mitjans aquests darrers dies...














a ANIBAL DE CASTRO
una sanció econòmica de 8.000 EUROS, com
a responsable d’una infracció urbanística greu
consistent en l’ampliació d’un habitatge existent,
amb una superficie ampliada en planta
baixa, d’uns 50 m2, sense llicència municipal,
a la finca situada a Urb. Masies de Lloret, cm.
de la Plana, 27, parcel·la 83


A la finca situada a Urb. La Montgoda,
parc. 14-B, C/ Julioles 8 es realitzen obres
consistents en reformes interiors de l’habitatge,
el cobriment i nova construcció d’una terrassa,
d’una superficie total d’uns 15 m2, sense
llicència municipal. resulta responsable de la infracció LILIANA
STEHLI,


sanció de 5000 Euros a
VALERY KRAPKOV com a responsable de la
infracció urbanística consistent en la instal
·lació d’un mòdul residencial móvil (roulotte),
d’uns 10 m2 a l’interior de la parcel·les,
sense llicència municipal, a la finca situada a
urb. Serra Brava, illa E-III, parc. 18, C/ Cedres
6”.







“Projecte de construcció de local social a Mas
Moixa”


Han quedat aprovats amb caràcter definitiu “
Diferents projectes d’obres als efectes
d’acollir-se al Reial Decret-llei 9/2008, de 28
de novembre”


presentada per la Sra. Enriqueta Garrido Gil,
referent a l’obtenció de permís municipal per a
la instal·lació d’una bugaderia, a la nau núm. 5
de la zona industrial de la ctra. de Lloret,





FOUAD ALAMI BAKOURI, ABDELAZIZ EL ALAMI EL OUAKILI, MOHAMED LAMRANI CASAM, KISHOR BHAGTANI BHAGTANI, SURESH KUMAR TOLANI, RAMESH KUMAR, RAMESH KUMAR , DHARMDAS HOTCHAND AHUJA y SUNDER DASS LALWANI LALWANI se ha interpuesto recurso contencioso administrativo contra la aprobación de la modificación del artículo 52 de la Ordenanza Municipal de la vía pública de Lloret de Mar, relativo a las muestras comercialesAquest és un contenciós diferent al que faig referència a dalt de tot, tot i que es contra la mateixa ordenança, doncs aquest és el número 22/2009 i aquell el19/2009 essent els comerciants que el presentaven: Ashok Mirchandani Sewani, Zahara Lamrani Faddoul, David Sammouil Mordoch, Rosa Maria Piñol Masip i Samira Alami Bekouri