escriu-me
My Photo

dissabte, 31 de gener del 2009

Dissabte, 31 de gener del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Aquest dilluns:
PLE MUNICIPAL
(a les 8.h del vespre)
ORDRE DEL DIA

1. APROVACIO ACTES SESSIONS ANTERIORS (22/12/08, 31/12/08 i 12/01/09).
2. DESPATX ALCALDIA.
3. DONAR COMPTE DE L’ESCRIT PRESENTAT PEL GRUP MUNICIPAL DEL PSC-PM DE CANVI DE PORTAVEU.
4. MOCIÓ PRESENTADA CONJUNTAMENT PELS GRUPS MUNICIPALS DE CIU, PSC-PM, PP, GRILL i ERC PER LA QUE ES PROPOSA INTERCEDIR DAVANT LA GENERALITAT DE CATALUNYA I LA DIPUTACIÓ DE GIRONA, EN EL SENTIT DE SOL·LICITAR AJUTS ECONÒMICS PER L’EMPRESA LLORETENCA VIATJES MARÍTIM, S.L., QUE VA RESULTAR ESPECIALMENT PERJUDICADA PELS TEMPORALS DE LLEVANT DEL PASSAT MES DE DESEMBRE.
5. APROVACIÓ DE L’INVENTARI MUNICIPAL.
6. APROVACIÓ PROVISIONAL DE LA MODIFICACIÓ PUNTUAL DEL PLA D’ ORDENACIÓ URBANÍSTICA MUNICIPAL (POUM) EN L’ART. 183 DE LA NORMATIVA URBANÍSTICA, REFERENT A LA CLAU URBANÍSTICA 2.8 “ZONA DE VERD PRIVAT”
(els retranquetjos privats de les botigues)
7.MOCIÓ PRESENTADA PEL GRUP MUNICIPAL DE CIU AL PLE DE L’AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR, PER A LA DECLARACIÓ DE LA SARDANA COM A “DANSA NACIONAL DE CATALUNYA”.
8. MOCIÓ PRESENTADA PER GRUP MUNICIPAL D’ERC PER LA INTERNACIONALITZACIÓ DEL DRET DE DECIDIR A TENIR UN ESTAT PROPI DEL POBLE CATALÀ.

========================
========================
========================

En relació al 4t. punt de l'ordre del dia del Ple de dilluns, el XINO-XANO em fa arribar una nota, "redactada per un grup d'Entitats civils lloretenques", en la que demanen:
1- A totes les Entitats i particulars , que el proper dilluns 2 de febrer a les 8 del vespre vagin al ple de l'ajuntament per tal de donar suport moral a la moció, i a la família de Can Juliola.

2.- Emplaçar a un representant de cada Entitat lloretenca a la reunió que celebrarem el proper dilluns 9 de febrer a les 8 del vespre a la sala d'actes de l'Ajuntament.

acaba la nota amb un: TOTS ANEM EN EL MATEIX BARCO !!!

========================
========================
========================

Avui ben poca cosa, i no és que hagi decidit fer una edició reduïda, no, és que no he sabut trobar res més...

Fort...!!!
"L'interventor de la vila, Francesc Lucio Pérez, va enviar, el passat 19 de desembre, una circular interna en la qual especificava la impossibilitat d'assumir noves despeses no previstes en el pressupost."




"La Q de qualitat certifica que les platges tenen la sorra i les aigües netes i mesura la qualitat dels serveis de les platges, entre els quals hi ha els de seguretat, salvament, oci, informació i neteja"



En canvi la verbal no te preferències de sexe...



El canvi figura en el 3er. punt del l'ordre del dia del Ple de dilluns.


Doncs resulta que d'aquest acord històric, per la unanimitat en la votació del consistori , és "paper mullat" doncs no ho van tramitar a " la Diputació o al Patronat de Turisme", sinó "al Consorci de la Costa Brava" que del que s'ocupa és de "la gestió dels recursos hidràulics de la zona i a la preservació de la qualitat de les aigües"
Com que no s'en van adonar de l'errada fins al cap d'un any, pel mig hi ha hagut acusacions creuades dels grups municipals de tota mena...


"Les opcions són Setmana Santa Musical al Senegal i Setmana Santa al Marroc, de l'Atles a l'Atlàntic; totes dues es fan del 4 al 12 d'abril."