escriu-me
My Photo

dijous, 15 de gener del 2009

Dijous, 15 de gener del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima








Aquí a Lloret no sis dies de més, el triple d'hores de la quantitat màxima que marca la llei.
Esperem que l'exemple s'encomani i el grup de Convergència i Unió a l'Ajuntament de Lloret també s'ho pregunti, ja que l'oposició no ho ha fet...
Però no solament per l'import de la factura, sinó també per l'incompliment de la llei sobre contaminació lumínica que aquí ens passem olímpicament pel forro... i no per Nadal, sinó tot l'any...
Mireu el cel lloretenc un dia de boira...sembla Hollywood !!!




Si viviu del sector "Turisme", (i qui no ? ), quasi que avui no llegiu El Punt , o si voleu llegir-lo mireu de tenir els anti-depressius a mà... (que si baixen les previsions, que si no som competitius, que ni el Tour portarà gent...)



El regidor blanenc té tota la raó quan diu que "tot i l'IPC actual, el 4,5% «és més ajustat a la realitat» del que han pujat els preus.", el problema és que els sous i sobretot les pensions són els únics que respecten l'imaginari IPC




"Després d'un primer trimestre bastant esperançador, es va registrar un gir del 180 graus a partir de l'estiu i ha acabat amb una reculada molt pronunciada d'octubre a desembre."


Els castellans en diuen: "Arrimar el ascua a su sardina" o també hi podriem aplicar alló de "aprovechando que el Pisuerga pasa por Valladolid", i perquè ho dic ?, doncs perquè cada sector es fa el ploramiques i uns demanen reducció de plantilles i aquests de l'oci nocturn diuen que: "estan perdent competitivitat sobretot pel que fa als horaris"














Els de Ràdio Marina tot fent neteja d'algun calaix han trobat aquesta notícia que de tant vells és de l'any passat...




"Google canaliza la inmensa mayoría de las búsquedas por Internet y entender su lenguaje no sólo permite encontrar, sino también ser encontrado."
Es una entrevista molt interessant feta a : " Ouali Benmeziane (Argelia, 1982) organizador del Search Congress Barcelona, el primer congreso en la capital catalana sobre buscadores, posicionamiento y márketing en Internet, que se celebrará entre el 28 al 31 de enero."



De la ironia de l'Iu n'extrec només aquest tros, de la resta, si ell té totes les altres malalties, es cosa seva... A lo millor sí que "s'ha fet gran"

Ara que havíem aprés a dir "ricóptero", ara en diuen "roplano"...






Del B.O.P. Número: 8/0; d'ahir 14/01/2009:




Multes transit

Multes transit

per infracció a normes regulades a l'Ordenança Municipal de Control i Tinença d'animals
Jose Martinez Martinez.-Import: 2.400,00 €







Tècnic Mitjà-3/ Tècnic Mitjà en jardineria: Una plaça
Auxiliar Protecció de l'entorn: Sis places de 4 mesos