escriu-me
My Photo

dissabte, 3 de gener del 2009

Dissabte, 3 de gener del 2009, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Per demà Diumenge:
Concentració de rebuig
L'Assamblea local d'ICV-EUiA convoca per al pròxim diumenge, dia 4, a les 11 del matí a la plaça de l'Església una concentració de rebuig de les accions que l'exèrcit israelià està duent a terme a la franja de Gaza
========================

No a les guerres !!!
La Plataforma per la Pau de Lloret de Mar s’adhereix a la Manifestació del proper diumenge dia 4 a les 11h., a la plaça de l’Església de Lloret, contra la guerra indiscriminada als territoris de Gaza, i manifesten novament la seva fer -ma oposició a totes les guerres, i a tot tipus de violència .
========================

La fressa que ofega el silenci ( per CARMEN ALCALDE)
Gaza fa anys que sobreviu en un immens camp de concentració assetjat per Israel.
Gaza, el poble palestí assetjat, desnutrit i malalt, a prop de l'extermini, crida i ningú el sent.
Aquests són els dimonis de la llavor que germina en l'odi racial, religiós, de sexes i malauradament em temo que irreversiblement genètic, de l'ull per ull, que ens fa sofrir tantes calamitats estúpides i estèrils.

========================

Deixem-me ser frívol per una vegada i lligar aquest patiment estúpid i estèril amb una notícia que trobareu en un racó del Punt d'avui , (l'he posada a baix sota el títol: "Omplir el dipòsit costa 25 euros menys que a l'estiu" ), i que parla de com "mentre el barril tipus Brent, el de referència a Europa, cotitzava ahir a 42 dòlars, el juliol passat va fixar el seu màxim històric en 146,08 dòlars, cosa que representa un descens del 71%"
En Sherlock Holmes ja fa temps que ens va ensenyar que per trobar l'assassí has de començar pels qui se'n beneficiïn de la mort i en aquest cas clarament beneficiats: les petroleres americanes d'un costat i els àrabs de l'altre...
Per si de cas dilluns truco en Ramon que em porti gas-oil per a la calefacció...




Aquí a Lloret el problema esgrimit era d'imatge, en canvi a roses és de circulació:

"hi ha expositors, vianants topant els uns amb els altres, imagina't que és impossible anar dues persones de costat, has d'anar en fila índia"


"hi enterrarem els diners per deu, vint o cinquanta anys, perquè tornarem a construir, una vegada més, allà on el mar ha dit que allò és seu."



"Aquestl Reial decret suposa la transposició de la Directiva europea, del 16 de desembre de 2002, sobre eficiència energètica dels edificis."




"El mar s'ha endut material de pesca, com ara les xarxes"






L'agenda
LLORET DE MAR
16.00. Plaça Doctor Adler. Festa de Freestyle Surf Shop.
16.00 a 19.00. Carpa de la plaça Pere Torrent. Parc infantil de Nadal.
Pintures de l'escola Salvador Barrera. Ajuntament. Fins al 23 de gener.
Diorames al carrer Canonge Domènec, 12. Horari: de 10.00 a 13.00 i de 16.00 a 20.00. Fins a l'11 de gener. Exposició de pessebres als baixos de l'Ajuntament. Fins al 6 de gener.
BLANES
Visita del carter reial al barri de Dintre Vila, al barri dels Pins, al barri de Valldolig i al barri de Mas Borinot. 11.00 a 13.00 i de 16.30 a 20.30. Sala d'exposicions M. Luisa García Tornel. Ludoteca en català. 16.00 a 20.00. Pavelló d'esports. Festival Expodiver.
Pintures de Josep M. Solà. Galeria d'art L'Arcada. Fins al 5 de gener.
VIDRERES
15.30 a 20.30. Pavelló municipal. PIV, Parc infantil vidrerenc. Tallers, malabars, inflables, boles, quads, karts, llits elàstics, Scalextric, ping-pong, sala d'internet, Play Station 2, jocs de taula, música...



La Sra. Eulàlia es fa una pregunta d'allò més assenyada: "Qui són els beneficiats d'anar fent envasos que a priori semblen innecessaris?que traduïda vindria a ser : que val més el contingut o el continent ?, o, m' estan venen plàstic o aigua ?
Els hi haurem de preguntar als de Mercadona que en són els reis de l'embolcall inútil... i que encara que no ho sembli va en el preu en detriment de la qualitat !!!


"Setem va proposar passar l'últim dia del 2008 en companyia de famílies senegaleses per viure intensament i des de dins el festival de música Louga"



Si la mitjana de preus és aquesta vol dir que hi ha gent que encara té preus per sota d'aquests, doncs a les nostres contrades trobar gas-oil per sota de 0,87..., ni a sota les pedres !!!



"En el port de Cala Canyelles els danys pujaran uns 500.000 euros. Ho afirma el president del club nàutic, Albert Borràs, que exposa que el temporal “ha mogut pedres, ha trencat el dic de ciment, ha aixecat passeres, i ha ensorrat quatre barques i una moto d’aigua”.



"L’aparcament estarà prohibit en aquestes vies el dilluns des de les 6 del matí fins a les 10 de la nit"