escriu-me
My Photo

dissabte, 13 de desembre del 2008

Dissabte, 13 de desembre del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Vaig súper tard (10.54h)...se m'han enganxat els llençols...!!!






Com sàviament diu la Neus, tampoc cal asfaltar l'Everest perquè en sigui accessible ...



"Com podeu veure, existeixen moltes alternatives al menjar ràpid..."



Amb aquesta llarga premissa, que el sr. Torres no comparteix, treballa el tema:"Però no parlava el president de col·lapse, sinó de reducció en el nombre de visitadors, i és per això pel que l'anàlisi em comença a resultar, si no desencertada, sí imprecísa..."
Ben interessant...!!!


A Lloret també en tenim una quants...






l'agenda:
LLORET DE MAR
A patir de les 10.00, a la plaça de l'Església, actes a favor de la Marató de TV3. Realització de logo gegant amb monedes, venda de pastissos, xocolatada...
11.00. Pati del centre cívic Can Carbó. Inauguració del mural Guernica. Descobriment del mural, parlaments, actuació de la Coral Unió Lloretenca, performance amb la Plataforma per la Pau, botifarrada i puntaires.
16.00. Biblioteca. Postulació i recollida de joguines organitzada per la Creu Roja de Blanes.
11.00 a 13.00 i de 16.30 a 20.30. Plaça Doctor Adler. Espai infantil amb activitats diverses. 11.30. Biblioteca municipal. El racó dels contes, amb La veritable amistat entre ratolins i gats, a càrrec de la cia. de Dolors Arqué.
12.00. Plaça de la Vila. Concert d'havaneres i cançó catalana a càrrec del grup Voramar.
21.00. Església de Sant Romà. 1a Trobada de corals, amb la participació de la coral Bell Ressó de Cassà, la coral Cypsella del Centre Excursionista Montclar de Sant Feliu de Guíxols i el Cor Alba de Prima de Lloret.

BLANES
10.00. Esbarjo parroquial i CEIP Quatre Vents. Taller Construeix el teu fanalet. 16.00. Plaça Montserrat Roig, plaça Espanya i plaça dels Dies Feiners. Cercavila del Caga Tió, festa infantil i xocolatada.
20.00. Fundació Àngel Planells. Inauguració de l'exposició Expo d'expos, d'Àlvar Ardévol i Mercedes Abad.
35a Lliga Catalana de Canaricultura Blanes 2008, al passeig Pau Casals, 43. 17.00. Jardí botànic. Taller La participació de les dones en la construcció de la ciutat.


La carta està plegada de bones intencions però el fons no l'acabo d'entendre: "Per això necessitem disposar d'un dret d'empara (menjar, roba i llit) constant, permanent i imperible, que no desaparegui als divuit anys d'edat."






"Un dels monitors, Carlos González, argumenta que col·laboren amb la Marató perquè difon valors com la solidaritat, els mateixos que volen per als futurs monitors."



No hi busqueu cap referencia ni a la visita del ministre Corbacho, ni a la aturada de les obres del teatre, l'article descriu una ressonància magnètica (?) que li fan a un pacient i mentre escolta com les infermeres parlen de Lloret i no despectivament com en altres vegades ens tenien acostumats, sinó ben normal, tal com ha de ser: "oye las voces de unas enfermeras que conversan sobre el último fin de semana en Lloret"




D'ahir, doncs van sortir tard :
(BOP Número: 239/0 del 12/12/2008):



convocatòria
pública per a l’atorgament d’ajudes individuals
de desplaçament per a usuaris del transport
escolar no obligatori de la comarca


plaça de
tècnic de noves tecnologies de la informació
del Consell Comarcal de la Selva.



Navarrete (DNI 39366753-E), tècnica superior,
en règim laboral temporal i a jornada complerta,
amb la modalitat contractual de
contracte d’obra i servei determinat, a partir
del dia 26 de novembre de 2008 i fins el 25 de
novembre de 2009, a fi i efecte de desenvolupar
l’actuació ”AODL de desenvolupament
social del territori”