escriu-me
My Photo

divendres, 12 de desembre del 2008

Divendres, 12 de desembre del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Avui divendres:
8ª FESTA TORNEIG - JOAN PETIT
NENS AMB CÀNCER
(del 10 al 20 de desembre)
THE GOSPEL X-PERIENCE!

Espectacle que presenta versions actuals de negro-espirituals, gospel populars i tradicionals i també petites incursions al soul, blues i jazz
LLOC: EVENIA HOTELS (HOTEL OLYMPIC)
HORA: 21,30 HORES
PREU: 15€
========================
========================
========================

Dissabte:
"L'esplai bimbirimboines" amb la "MARATÓ" de TV3
Com cada any, "l'esplai bimbirimboines" organitza la seva campanya en col·laboració amb la Marató de TV3 , que lluita enguany contra les malalties mentals greus.

Com podeu col·laborar? Podeu passar pel nostre stand a informar-vos, comprar pastissos, xocolata calenta, participar a les diverses activitats... O bé portant un pastís (sense tallar) per tal que el poguem vendre. A més, aquest any realitzarem el sorteig d'una panera de Nadal.

Ens podreu trobar a la PLAÇA DE L'ESGLÈSIA de les 9:00h a les 20:00h.



Tenen projectes per "condicionar diferents carrers del poble i que ascendeixen a 9,7 milions d'euros", però l'ajuda estatal és de 6,8. "o és una solució definitiva per a les hisendes locals, lamenten"











"Es troba al web de Ser.Gi i a les oficines d'habitatge de Girona, Arbúcies, Lloret i Sant Hilari."

Ahir la Generalitat els donava el decret de serveis mínims per a la seva vaga.







Esperem que a Lloret els nostres visitants ja en puguin també disposar-ne aquest proper estiu doncs tal com diuen a Platja d'Aro:"L'objectiu del projecte és donar resposta a la demanda de connectivitat en itinerància."

" al senyor Oriol Pujol tampoc li sembla bé aquesta iniciativa"...la democràcia és així així sra. Amparo... al contrincant ni aigua, presenti el que presenti...
Només hi ha un camí:
"Tots plegats hem de complir amb consciència, i cadascú, amb la seva."

Un exemple del tarannà imparcial que hi podreu trobar en aquest dens article del sr. Mariné el podríem resumir en aquesta frase: "El més ecològic, si em permeteu un pèl de demagògia, seria seguir vivint com els micos i menjar allò que la naturalesa, espontàniament, ens posa al nostre abast sense «violentar-la»"
Però això no és res, lo bo arriba quan ens recomana la lectura d'uns quants llibres:"Seria bo que els llegissin els detractors dels transgènics, que a vegades recorden aquella frase atribuïda a Santiago Rusiñol: «Si tens raó, crida i, si no en tens, crida més perquè sembli que en tens.» Si fem massa cas de l'ecologisme de saló que es pensa que tot s'arregla anant en bicicleta, com algú ha dit, podem acabar morts de gana i a les fosques."
Us en recomano la lectura...!!!
(Bon dia Montse...!!!)




Ara que sembla que el tema de la variant es torna a posar sobre la taula, fóra bo que es clarifiqués d'una vegada per totes si el traçat ja està ben definit i si és així que s'expliqui, si passa o no per Sant Pere del Bosc; i si encara no esta definit que s'obri un debat ja: "CARRETERA BEN LLUNY DE SANT PERE !!!"
Pregunto si està definit o no, doncs l'any passat i amb pocs dies de diferencia, el regidors Srs. Valls i Riera en respectives entrevistes a Nova Radio Lloret deien:
El 21 de setembre/2007, l'Ignasi Riera:
“El que no es pot caure és en la trampa que jo crec que cauen ells (parla de SOS Lloret), e ja posar-li un traçat, i a dir-li que passarà pel mig de l’Àngel, dir-li que passarà pel mig de Sant Pere del Bosc, quan el projecte es desconeix”.
Quinze dies abans, el 4 de setembre/2007, contestant a la pregunta del periodista de Nova Radio Lloret sobre si “El traçat els agrada? El traçat que hi ha projectat.” l regidor sr. Valls havia contestat: "Bé, estem parlant d’un traçat que ja ha passat tots els tràmits i que està aprovat definitivament”
Les dues entrevistes estan penjades per poder-les escoltar en aquesta pàgina de la web de SOS Lloret:






No hi busqueu més informació doncs és simplement una"Agenda Informativa de Europa Press para el 12 de diciembre ."









Se n'han oblidat, encara hi tenen penjat el d'ahir ( 7.55h)

Projecte de Rehabilitació de la Urbanització La Tortuga,