escriu-me
My Photo

dimecres, 10 de desembre del 2008

Dimecres, 10 de desembre del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

8ª FESTA TORNEIG - JOAN PETIT
NENS AMB CÀNCER
(del 10 al 20 de desembre)

PRESENTACIÓ
ORGANITZACIÓ
PROGRAMA
EQUIPS PARTICIPANTS
ÀRBITRES
COL·LABORADORS
RECORDS DEL TORNEIG
NOTES DE PREMSA
JORNADES DIVULGATIVES - JORNADES MÈDIQUES
ARTICLES D'OPINIÓ
COM ARRIBAR-HI I ON ES POT MENJAR

destacar dins aquesta programació:

THE GOSPEL X-PERIENCE!

Espectacle que presenta versions actuals de negro-espirituals, gospel populars i tradicionals i també petites incursions al soul, blues i jazz
LLOC: EVENIA HOTELS (HOTEL OLYMPIC)
HORA: 21,30 HORES
PREU: 15€
Llàstima que una cosa tant important com el dia que ho fan no se sàpiga... (segur que ho trobareu !!!)

"L'alcalde de Lloret de Mar, Xavier Crespo (CiU) assegura que després d'aquests fets, el consistori es planteja rescindir el contracte amb l'adjudicatària Tiferca"
"D'altra banda, a més de l'incompliment de calendaris, el pressupost de l'equipament cultural s'ha incrementat més del previst en un milió d'euros."



"En un esmorzar celebrat ahir, a l'hotel Monterrey de Lloret, i organitzat per la Cambra de Comerç de Girona i l'Ajuntament"
"Segons l 'alcalde de Lloret, Xavier Crespo, el consistori es troba amb un problema derivat de la crisi actual perquè "estem veient que les empreses que ens havien de fer les obres no tenen crèdit."


"Des de l'Ajuntament, l'alcalde, Xavier Crespo, ha fet una crida a tota la població perquè es bolqui en els diversos actes i convida tots aquells que ho vulguin a formar part del voluntariat que necessitarà la fundació per dur a terme totes les activitats"




Si un entra en un bar per fumadors és el seu problema, però que un empleat de l'establiment n'hagi de patir-ne el fum ja no és un acte voluntari i la llei prohibeix el fum en el lloc de treball; així que no hi ha més remei que prohibir el fum en tots els llocs públics tancats: "Cada any moren a Catalunya entre 700 i 800 persones no fumadores pels efectes del tabac, cosa que supera, gairebé duplica, els morts anuals per accidents de trànsit"






No deuen haver mirat la correspondència entre els preus que marca la carta del bar i el que et cobren, doncs de vegades i en segons quins productes es duplica...

L'article, a modus de ficció, fa un recorregut virtual pel fer diari d'una dona "feliç", i extrapolable a la majoria del seu genere:"Tinc molta feina. Però cap al final del dia, quan el meu home ronca al sofà com si s'ofegués, miro la televisió i no la veig, encara que sigui Ventdelplà. És com si tot el cansament del món em caigués al damunt. I llavors ploro. Ploro en veu baixa. Però jo crec que és d'alegria. I el meu home, de tant en tant, es mig desperta, em mira, i continua dormint. El barrut..."Perdoneu-me homes que ronqueu en el sofà per donar aquesta munició a les vostres respectives...!!!

ot un estudi, i ben interessant, dels diferents insults, A Catalunya l'insult més ofensiu contra l'home era estigmatitzar-lo amb l'etiqueta de gandul; Mentre que per la dona l'insult més insuportable era acusar-la de borratxa"
Acaba així: Vull acabar l'article amb aquesta frase: l'insult és el recurs dels necis."

Poso aquesta carta no perquè parli del poble on vaig néixer, sinó pel que diu, doncs algunes de les afirmacions, no totes, són perfectament aplicables a casa nostre "la il·luminació és excessiva; el nombre de fanals encesos és excessiu en algunes zones a les quals és estrany creuar-se amb algú a la nit.
Regalen la llum en aquest municipi? Perfectament podria prescindir-se de la meitat dels fanals
amb la qual cosa a més es contribuiria a evitar la contaminació lumínica"

No diria que a casa nostre s'hagin de treure fanals, però si regular-ne la intensitat a partir d'una hora de la nit, com així preveu la llei , que pel que sembla aquí no ha arribat...


"Pel que fa a infraestructures, l'alcalde també va reclamar celeritat a la Generalitat en projectes com ara la prolongació de la C-32. «Són infraestructures que estan projectades i consensuades però que no veiem que es realitzin."


"El president de la Cambra va entregar en l'acte d'ahir el premi al dinamisme comercial a Perfumeries Montero, de Lloret."

















"De la mateixa manera que el concurs s'ha convertit en una rara avis a protegir pel fet de pretendre generar nous creadors en cobla, el cicle ha aconseguit igualment marcar diferències en convertir-se en un dels pocs aparadors on les cobles amb propostes innovadores poden expressar-se lliurement."





Són els mateixos que detallo en el D.O.G.C. més avall


- Projecte bàsic d'adequació Plaça Antic Hospital Sant Jaume.
- Projecte bàsic i executiu de reforma interior nau brigades.
- Projecte bàsic de condicionament i millora de serveis carrer Sant Bonós i Plaça Cerdanya.
- Projecte bàsic local social associació veïns Raval carrer Petit Raval, 5.
- Projecte de rehabilitació integral de marquesina a Plaça Catalunya per a oficina de turisme.
- Projecte bàsic de condicionament i millora de serveis carrer S'Auguer i cruïlla final.
- Projecte bàsic local social associació de veïns Mas Borinot-Can Illes.
- Projecte de rehabilitació de la façana de l'Ajuntament a Plaça Dies Feiners.
- Projecte d'adequació de zona de jocs infantils al Passeig la Mestrança.
- Projecte de condicionament de la zona verda .Torrent de Can Cateura..
- Projecte de cafeteria als entorns del Castell de Sant Joan.
- Projecte bàsic de reforma i ampliació de l'arxiu municipal al carrer Unió, 17.
- Projecte de pavimentació i serveis del carrer Jaume I.
- Projecte bàsic de pavimentació i millora de serveis dels carrers Sant Jaume, Fornaca, Valls i trams de Pere Roura, Verge Maria i Tapioles.
- Projecte de canalització de la prolongació del Torrent de Mas Martí.
- Projecte de canalització d'un Torrent sense nom (paral·lel a la Crta. de Tordera).
- Projecte de pavimentació i serveis del carrer del Vilar.
Segon.- Aprovar desglossat del projecte d'ampliació de l'Institut Municipal de Formació, escola SAFA, 3ª fase, i actualització de preus per l'import de 350.000,00 euros IVA inclòs.