escriu-me
My Photo

dilluns, 8 de desembre del 2008

Dilluns, 8 de desembre del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Ahir, "tirada de l'art"des de la platja gran de Lloret, organitzada pel Xino-Xano.
El dia no va acompanyar massa a primera hora, però, tal com es pot veure a les fotografies, a la segona tirada el sol picava de valent. Poca pesca, tot sigui dit, però en canvi gran afluència de lloretencs.

De que s' arreplegués poc peix no és d'estranyar, doncs la barca sonsera blava de Blanes continua amb el seu feinejar, totalment il.legal, dia sí, dia també, quasi en el trencar de les onades...

========================

Avui és dilluns i a sobre festiu, així que ben poca cosa hi he trobat, per no dir quasi res...


Això és el que ens toca:
Lloret de Mar: 34.997 habitans; 6.194.058 euros
Blanes: 38.368 habitans; 6.790.686 euros
Tossa de Mar: 5.662 habitans; 1.002.108 euros
Vidreres: 7.016 habitans; 1.241.750 euros
Girona: 92.186 habitans; 16.315.840 euros

En podeu veure la totalitat de pobles de l'Estat AQUÍ








L'agenda
LLORET DE MAR
Pintures de Denise Mathise. Espai Marina, als baixos de l'Ajuntament. Fins al 12 de desembre. Pintures de Joaquim Comas Regi. Cafè-restaurant El Romaní. Fins al 31 de desembre.
Trobada de vehicles clàssics, per diumenge. Trobada, de 10 a 12 del matí, a la plaça Pere Torrent. La trobada es farà cada segon diumenge de mes. Més informació, al telèfon 636 28 04 84.

BLANES
Mercat
Pessebre monumental i façana il·luminada de l'Ajuntament. Passeig de Dintre. Fins al dimarts 6 de gener.
35a Lliga Catalana de Canaricultura Blanes 2008, al passeig Pau Casals, 43.
19.00. Teatre de Blanes. El Canal Centre d'Arts Escèniques de Salt/Girona. Representació de l'obra Coral Romput, de Vicent Andrés Estellés, sota la direcció de Joan Ollé.
Imatges de Cabaret, fotografies de Joan C. Baena, Ramon Jaén i Joan Membrives. Casal cívic Can Borell. Fins al 15 de desembre. Olis de Maria Lluïsa Faura. Biblioteca comarcal. Fins al 22 de desembre. Pintures de Laia Bedós Bonaterra. Galeria d'art L'Arcada. Fins a l'11 de desembre.

TOSSA DE MAR
Fira de Nadal, al passeig de Mar, d'11.00 a 19.00. Fira de productes nadalencs i artesanals. I a les 18.30, sopa elaborada per les Cuineres de Tossa.

VIDRERES
17.30. Casal del jubilat. Ball a càrrec d'Àngel i Pol.
LA SELVA
Jornades gastronòmiques del salsafí. Restaurants: El Trull i Mas Romeu, a Lloret de Mar; Can Pou, a Vidreres. Fins al 14 de desembre.

Interessant, si teniu dos minuts feu-hi una ullada...!!!

El mateix vam veure amb l'Esperanza Aguirre quant va convocar una roda de premsa per explicar els fets de Mumbai amb els mitjonets encara enfangats després de 15 hores...


En aquest mateix sentit em feia arribar un mail el capellà de la nostra parròquia, mossèn Jesús, a ran de posar-vos dissabte que era Santa Claus: "li tinc mania al papà Noel. Aquest Santa claus em cau molt gros i amb molt poca imaginació...Penso que els tres reis tenen més DE TOT, i A TOT ARREU són diferents, fins en els pobles més petits"... m'hi adjunta un Power Point ben divertit de defensa dels Tres Reis i en contra del Pare Noel, que si algú de vosaltres hi està interessat li puc fer arribar



Un article ben estructurat però del que se li pot veure fàcilment el llautó a l'autor i que es podria resumir així: mentre manin els meus oli en un llum, però noi, si els que manen no són de la meva corda és un dictadura, com diu el títol... i agreujat amb el fet de que ell com a madur te raó, però en canvi "es generacions més joves, mentalment emmandrides i que no coneixen la tensió intel·lectual, creativa, pròpia de la discrepància"
I n'aprofita l' avinentesa per reclamar la MAT i les nuclears,..., doncs sinó vindrà aquesta "ombra paralitzadora de la correcció política que individualment ens infantilitza i col·lectivament ens allunya de les societats més dinàmiques."; o sigui visca el "sí senyor i el liberalisme tant de moda aquests dies...