escriu-me
My Photo

diumenge, 7 de desembre del 2008

Diumenge, 7 de desembre del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Avui Diumenge(si us lleveu aviat el Xino-Xano fa dues tirades de l'art, una a les 8h i l'altra a les 10h)
L'ACTE DE LLIURAMENT DE PREMIS SERÀ avui DIUMENGE A LES 12:00 a la Sala Municipal d'Exposicions de l'Antic Sindicat, situada en el carrer Sant Pere.
L'exposició estarà formada per 48 fotografies muntades sobres marcs de 50x50, la grandària de les imatges oscil·larà entre un 20x30 i un 40x40, en funció de la grandària enviada pels participants. El revelat està realitzat pels laboratoris EGM en alta qualitat.

2on. Premi Naturalesa
Los Pájaros de Oliver Yanes de Santa Cruz de Tenerife
Aquí en gran

========================


2on. Premi Denúncia Ecològica"
Un mal destino de Daniel Gallego Flórez de Pinto (Madrid)
Aquí en gran

========================
========================
========================

Aquest dimecres que ve:
Sopar de Nadal de les Dones Solidàries
DIMECRES a les 21h a l'HOTEL GUITART CENTRAL PARK DE LLORET
ORGANITZA: 8ª FESTA/TORNEIG JOAN PETIT NENS AMB CÀNCER I AECC DE LLORET DE MAR

PREU: 40 € TOT INCLÒS

TOTES LES SENYORES INTERESSADES EN ASSISTIR AL SOPAR HAN DE TRUCAR ABANS DEL 8 DE DESEMBRE A LA PRESIDENTA DE L’AECC( CATALUNYA CONTRA EL CÀNCER) DE LLORET DE MAR.
CRISTINA PANÉ: 971 364822; CAFÈ DE LA VILA: 972 362127

ANIMEU-VOS!!! US ESPEREM!!!

========================
========================
========================

Ja el dijous:
Presentació oficial de la nova web de l'Associació de Comerciants de Lloret
http://www.comerciantslloret.com
Dijous 11 de desembre del 2008, a les 13:00 del migdia , a la sala de plens de l'Ajuntament de Lloret
Aquest portal web és un directori de establiments comerciats, i una plataforma de difusió, dinamització i promoció de l'activitat comercial a Lloret.
Aprofitarem per presentar el nou butlletí de l'Associació: El Mercuri.



el poble viu del turisme i necessita condicionar-se sovint per mantenir el seu atractiu"


El passat dia 4 de novembre el Diari Oficial de la Generalitat publicava un ordre pel que es prohibia qualsevulla pesca d'encerclament a la zona des del 18 de desembre de 2008 fins al 15 de febrer de 2009; com que la propera tirada de l'art està prevista per la primera setmana de febrer pot-ser fóra bo demanar un permís especial o retardar-la...
RDRE AAR/459/2008, de 29 d'octubre, per la qual es prohibeix temporalment la pesca d'encerclament.
compresa entre la demora de 135º traçada des de la desembocadura del riu Tordera (en situació 41° 39'0 N i 02° 46'8 E) i la frontera amb França.
del 18 de desembre de 2008 fins al 15 de febrer de 2009



"Els comerciants del centre del poble, i especialment els de la zona en obres s'han trobat amb una baixada de la recaptació de la caixa, que comença, en molts casos, a ser preocupant. "



"la satisfacció dels botiguers és superior, ja que se'ls fa més entenedora i propera la difusió dels consells de seguretat i poden plantejar els seus dubtes i problemàtiques"



A les parelles lingüístiques crec que qui més aprèn són els catalans...


"Ja a casa, al vespre, la meva amiga fulleja el diari i s'atura en un article que proposa diverses receptes per aturar la crisi: una d'elles, congelar el sou dels funcionaris."

"El nou Apsis tindrà només set hotels, però mantindrà la propietat d'Ehoteling, una eina tecnològica de reserves a Internet que genera el 40 % dels ingressos de la companyia"
Implicats pel mig: : els hotels Golf Vichy Català, de Caldes de Malavella, i el de Mas Solà, a Santa Coloma

Més que una carta al Director és una carta a ETA: "ETA!; no se t'insulta, només et diem: que us veiem com una rècula de bèsties, com una cort d'animals i com la partida dels més grans parracs morals de la Península. Si voleu alguna cosa, guanyeu-la pel camí de la vàlua i de la competència.
Per la vostra grollera i egoista causa, ni un pet; i per la vostra miserable humanitat, tan miserabilíssima: ni una llufa."



"TV3 (...) carrega impunement contra l'esforç de moltíssima gent en aquest país que estan fent una feina en una altra direcció: plataformes per la no-violència i contra la violència de gènere, associacions contra la droga, educadors de l'àmbit familiar"


l'agenda
LLORET DE MAR
Pintures de Denise Mathise. Espai Marina, als baixos de l'Ajuntament. Fins al dia 12 de desembre.

BLANES
Pessebre monumental i façana il·luminada de l'Ajuntament. Passeig de Dintre. Fins al 6 de gener.
Imatges de Cabaret, fotografies de Joan C. Baena, Ramon Jaén i Joan Membrives. Casal cívic Can Borell. Fins al 15 de desembre. Olis de Maria Lluïsa Faura. Biblioteca comarcal. Fins al 22 de desembre. Pintures de Laia Bedós Bonaterra. Galeria d'art L'Arcada. Fins a l'11 de desembre.

TOSSA DE MAR
Fira de Nadal, al passeig de Mar, d'11.00 a 19.00. Fira de productes nadalencs i artesanals. I a les 18.30, sopa elaborada per les Cuineres de Tossa.
II Trobada d'intercanvi en plaques de cava, a partir de les 10.00, al passeig de Mar.

VIDRERES
17.30. Casal del jubilat. Ball a càrrec de Vicky i Marc.
LA SELVA
Jornades gastronòmiques del salsafí. Restaurants: El Trull i Mas Romeu, a Lloret de Mar; Can Pou, a Vidreres. Fins al 14 de desembre.


Estaria en consonància amb la noticia de més amunt del Diari de Girona referida a Lloret: " la inversió serà la més gran que s'ha fet en la història del municipi "
Segons Josep Maria Llop, arquitecte i urbanista, «urbanisme com a immobiliari i construcció com a especulació, poden fer minvar la capacitat d'enfocar correctament les polítiques alternatives del territori».

Aquest anuari SCOT és tot una troballa...!!!




Aquesta és una carta al Director on es queixa d'un article de la setmana passada, que ja em vaig haver de retenir per no criticar-lo on fent referència als problemes polítics pels que està travessant Tailàndia aquests moments posava a tots els viatgers a aquell país en el mateix sac: "anar a fer turisme sexual a Bangkok" i la Trini li respon : "Si estigués una mica informat, aquest senyor sabria que en aquest país hi ha moltes coses que no tenen res a veure amb el turisme sexual, cultura, monuments, història..." i jo hi afegiria un menjar boníssim, unes platges de paradís i uns preus més que assequibles...