escriu-me
My Photo

dissabte, 6 de desembre del 2008

Dissabte, 6 de desembre del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Avui és Santa Claus !!!
Tant de bo us hagi estat generós...!!!
Joan !!!, no és que vulgui importar cap tradició bàrbara, però, com saps, a casa la meitat són mig guiris...)

========================
========================
========================
Aquest és el cartell que la Generalitat ha fet arribar a tots els Ajuntaments de Catalunya perquè el puguin utilitzar com a eina divulgativa entre la ciutadania sobre la prevenció de la contaminació lluminosa durant les festes de Nadal. Els cartells aconsellen que, de nit, es tanqui la lluminària, que, al vespre, cal mantenir només la llum necessària, i que és preferible guarnir amb objectes no lluminosos.

Així mateix els recorda que en l'enllumenat nadalenc públic "La normativa autoritza un màxim de 168 hores de funcionament d’aquest tipus d’il·luminació entre el penúltim divendres del mes de novembre i el 6 de gener."




En el restaurant "El Trull" n'hi podeu veure varies obres seves penjades, inclusiu les cartes del menú tenen com a portada un quadre del sr. Roura amb una bonica vista de la zona de Canyelles.

La pobre gent que viu al costat/darrera de la nova terminal de Lloret els hi ha tocat la grossa amb l'increment de soroll que aquesta els hi ha comportat; ja no solament la megafonia que tela !!!, sinó el pip-pip-pip-pip-pip-pip-pip-pip-pip-pip-pip-pip-pip-pip-pip-pip-pip-pip-pip-pip-pip-pip-pip-pip-pip-pip-pip-pip-pip-pip-pip-pip dels bus fent marxa enrera per sortir de la parada... (si escrit us ha semblat llarg, imagineu escoltar-ho...)

El sr. Callol relaciona això de Llagostera, amb les càmeres de Ripoll de que ens parlaven ahir i creu que tot plegat atenta contra l'intimitat de les persones.
Aquest sistema de codi de barres emprat a Llagostera ja l'he vist en altres indrets, però no per identificar qui separa malament la brossa, sinó per fer pagar més a qui més en genera, doncs el camió a part d'identificar-ne el propietari, la pesa, així es des-socialitza el fet de que tant paga el que en produeix molta com el que tinguen-ne cura en fa poca.
On he pogut veure aquest sistema van reduir la quantitat de brossa generada un 45% en dos anys, doncs la gent procura comprar coses lliures d'embolcalls innecessaris doncs ho ha de pagar i no com ara que embrutir surt gratis...


El Sr. Masoliver fa un exercici ben bo i és denunciar el que li manca a Vic tot comparant-ho amb Olot i no està pas gens malament; no és enveja tot i que així ho presenta, són ganes de millorar lo de casa..."Quina sort tindrem els vigatans! ja que a casa no tenim cap de les tres coses exposades."




Avui és un bon dia per anar a IKEA...!!!


El mal d'aquestes coses és que els responsables de que funcionin no hi creuen; així que trèieu-se del cap el pensar que perquè un regidor estigui al càrrec de la regidoria de transport signifiqui que ha agafat un bus una vegada a la seva vida o que el responsable de l'ecologia sigui el primer en no deixar la tele en stand-by...en són gestors, però, la majoria, no creuen en la feina que fan.


Amb aquest començament ja es veu clar del perquè en demana l'obligatorietat...






A Blanes han sàviament optat per no donar més xocolata al lloro doncs l'animaló en pot perfectament prescindir...