escriu-me
My Photo

dijous, 4 de desembre del 2008

Dijous, 4 de desembre del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

<Avui DIJOUS 4 DE DESEMBRE:
S'inaugura l'exposició MontPhoto 2008 que estarà oberta fins al dia 28 de desembre a la Sala Municipal d'Exposicions de l'Antic Sindicat, situada en el carrer Sant Pere.
L'ACTE DE LLIURAMENT DE PREMIS SERÀ EL DIUMENGE, 7 DE DESEMBRE A LES 12:00 A LA MATEIXA SALA D'EXPOSICIONS. L'exposició estarà formada per 48 fotografies muntades sobres marcs de 50x50, la grandària de les imatges oscil·larà entre un 20x30 i un 40x40, en funció de la grandària enviada pels participants. El revelat està realitzat pels laboratoris EGM en alta qualitat.

2on. Premi Espais Naturals de Girona
Aquí en gran

========================
========================
========================

No us perdeu el darrer apunt del D.O.G.C d'avui ( a baix de tot), té tela!!! (RESOLUCIÓ TRE/3602/2008, de 6 de novembre, per la qual es dóna publicitat a la concessió de subvencions durant l'any 2008.); hi podreu veure com empreses en principi tan "necessitades" com la Cambra de Comerç, Caixa de Girona o la mateixa UGT han rebut subvencions de 20.000€ per "l'elaboració d'un pla d'igualtat dins de les empreses"



""El projecte necessitava més atenció, dedicació i inversió", indica Teixidor, qui considera que al consistori li queden quatre opcions: modificar les condicions, modificar el projecte, modificar l'aportació econòmica municipal o oblidar-se de la piscina."


L'article parla de la incongruència en l'adjudicació d'algunes places.
Conec una mestre d'Olot que baixa cada matí a treballar a Blanes i pel camí es creua amb una de Blanes que treballa a Olot i amb feines similars, sinó idèntiques...




Que algú els deixi uns klinex doncs s'han cagat les calces...



La carta, per cert ben interessant, explica una conferència que el sr. Tomàs Molina, (el de El Temps de TV3), va donar a Banyoles i on algunes de les seves consideracions van esgarrifar/estranyar, i no sense raó, a qui escriu la carta: des de Franco que no s´ha fet cap embassament», «fem el que fem en trenta anys l´efecte del canvi climàtic serà el mateix»; però el pitjor va arribar quan "va insinuar la necessitat de l´energia nuclear."
El senyors de Banyoles van contractar per a la xerrada algú que pensàvem els podria ajudar i es van equivocar amb el personatge; per una altra vegada el que han de buscar és algú, potser no tant mediàtic però que tingui clar que el que cal és "construir una societat més solidària, canviant els hàbits de consum, recuperant els valors morals de respecte pel que ens envolta"





«Té un gran impacte per al nostre territori, tant pel fet de ser un turisme de qualitat, com per a la desestacionaliztació de l'estiu»

En el darrer Ple municipal celebrat a Lloret vaig escoltar unes paraules del Sr. Crespo que em van produir un cer esglai, i anaven en el sentit de que com que hi ha crisis a lo millor aquest any la partida d'ajuts al tercer món es reduiria per aplicar-la a ajuts al "quart món", el més proper a nosaltres.
Això vulgarment es coneix com "
desvestir un sant per vestir-ne un altra", amb l' agreujant que el sant que en aquest cas es voldria despullar no porta ja roba des de fa temps...






Des que el president Laporta va dir allò de "que no estamos tan mal coño !!!", tothom ho veu diferent, fins i tot els treballadors d'en Pedro Jota: "Algunas localidades como Tossa de Mar o Lloret de Mar están más masificadas, pero casi todas las calas se han mantenido como antaño. La costa no ha sufrido como otras la destrucción causada por el urbanismo desbocado: se ha sabido cuidar de los recursos naturales y protegerlos. No en vano el 33% de la provincia es espacio protegido." Ara falta que així continuï...!!!









ç
ç






El fi d'aquesta subvenció és més que lloable, però si en mireu la llista de qui les ha rebut és per llogar-hi cadires i fa que el lloable que pogués semblar es converteixi en escandalós, doncs ja em direu si: Empresa beneficiària: UNIÓ GENERAL DE TREBALLADORS DE CATALUNYA; Quantitat concedida: 20.000 euros." ha de tenir una subvenció per l'elaboració d'un pla d'igualtat o aquestes altres carregades de diners i que segurament al rebre-la s'han posat a riure: Empresa beneficiària: CIRSA SERVICIOS CORPORATIVOS, SL; Quantitat concedida: 20.000 euros
Empresa beneficiària: SOCIETAT GENERAL D'AIGÜES DE BARCELONA, SA; Quantitat concedida: 20.000 euros."
i com aquestes una bona llista de diners llençats...