escriu-me
My Photo

dilluns, 1 de desembre del 2008

Dilluns, primer de desembre del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Dones i homes junts contra la viòlencia masclista


Demà DIMARTS 2 DE DESEMBRE
Taula Rodona “Dones i homes junts contra la
violència masclista”.

Acte organitzat i retransmès de forma conjunta per Canal
Català la Selva i Nova Ràdio Lloret.

========================

DIMECRES 3 DE DESEMBRE
A les 20.00h, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de
Lloret de Mar, dins del cicle Planeta Dones,
“Del dret de les dones a eradicar la violència
masclista” a càrrec de Magda Oranich.

Acte organitzat per la Regidoria de la Dona.

========================
========================
========================

DIJOUS 4 DE DESEMBRE:
S'inaugura l'exposició MontPhoto 2008 que estarà oberta fins al dia 28 de desembre a la Sala Municipal d'Exposicions de l'Antic Sindicat, situada en el carrer Sant Pere.
L'ACTE DE LLIURAMENT DE PREMIS SERÀ EL DIUMENGE, 7 DE DESEMBRE A LES 12:00 A LA MATEIXA SALA D'EXPOSICIONS. L'exposició estarà formada per 48 fotografies muntades sobres marcs de 50x50, la grandària de les imatges oscil·larà entre un 20x30 i un 40x40, en funció de la grandària enviada pels participants. El revelat està realitzat pels laboratoris EGM en alta qualitat.
========================
========================
========================

Si no vau llegir les notícies del dissabte o les del diumenge, feu-hi un cop d'ull, a lo millor hi veieu quelcom que no us agradaria passar per alt...
========================
========================
========================

No us perdeu el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya, (D.O.G.C.), d'avui, parlen de nosaltres i no gens malament...!!!
========================
========================
========================

També sortim a tots els diaris i malauradament per una desgràcia:
Un nen de sis anys mor en un incendi quan estava sol a casa a Lloret de Mar
(...)


No sé si i té res a veure, però d'un temps ençà estic veient molts xiprers malalts que s'estan assecant per trossos sobre tot de la varietat "Cupressus macrocarpa var.goldcrest" (?), crec que s'en diu així...
Per més senyes en el jardí en tinc un i de la meitat cap a la capçalera s'ha assecat i si no fos perquè és el tros preferit pels rossinyols, pit roig i merles des d'on oferir-nos els seus cants, ja l'hauria tallat...


És el preu que hem de pagar per viure a les afores.
A casa tenim un greu problema amb els rossinyols i pits roig que ja de bon matí es posen en el arbre de davant l'habitació i canta que cantaràs amb lo be que quedarien en el menjador de casa en una gàbia de 15x15 i ben a prop de la tele;
"A partir de les quatre de la matinada gallines, galls, ànecs i altres animals comencen a emetre sorolls molestos, insuportables i pertorbadors impropis d'un ambient de calma i que impedeixen mantenir el son"

No era aquest que es va fer un parell d'anys aquí...? "Es troben ofertes com els organitzadors de casaments i serveis de càtering, a més de la fotografia i el vídeo, la restauració, els vestits de núvia i de nuvi, el ?lloguer de limusines i cotxes clàssics, les agències de viatges, música i animació"

No es tracta de cap succés tràgic sinó d'una obra de teatre:
devoris causa de Escarlata Circus.
Intèrprets: Jordi Aspa i Bet Miralta.
Titelles: Txo Titelles
Escenografia: Diego Polognioli. .
Centre Cultural La Mercè.
Festival Temporada Alta.
"Són com els protagonistes de La matança de Texas, però sense sang ni fetge. Només hi ha fulles i tronxos de pastanaga."

Joan Carles, quin dia quedem...?


"DONZELLA o ajudant de cambra. Feina a Lloret a jornada completa."


I ahir era mercat a Tordera...


A Lloret continua la caça d'ocells amb xarxa a la zona de La Tortuga i lo bo del cas és que amb tots els permisos i segells en regla...doncs si és per a concurs o per a tenir a casa es pot, però mai per venda...
Cacen, i poden fer-ho, espècies protegides, (caderneres, pinsans, verdums...)
Però jo em pregunto: si cada dia que munten la xarxa, (cada dijous, dissabtes i diumenges des de l'agost i fins entrada la primavera) agafen, posem-hi vint exemplars, on cony els posen si en tenen prohibida la venda...???




El Sr. Ciurana fa mofa del que hi havia ahir en un article, del Sr. Vila, al Diari de Girona, sobre energia eòlica, on es deia que dilluns passat l'energia produïda pels molins de vent representava quasi un 45% del que necessitava el mercat en aquell moment i explicava com des de Susqueda havien tret de la xarxa 2300MW bombejant aigua cap a Sau.
El Sr. Ciurana en fa mofa i no sap que és una pràctica, no d'ara sinó més vella que el cagar, perdó !!!, i que en el mar del Nord es fa bombejant aigua de mar cap a pantans interiors quant la producció d'energia en alguns sectors té puntes que no es volen desaprofitar...
A lo millor el Sr. Ciurana ho entendria millor si li diguessin que si Sau fos ple i s'hagués de des-envasar i l'electricitat en aquella zona en fos sobrera, es podria omplir amb aquesta energia sobrera el de Boadella, per exemple amb aigua de mar... (es un dir...!!!)





Atorgar la Placa d'Honor del Turisme de Catalunya a Lloret Turisme (Lloret Futur, SA), de Lloret de Mar.