escriu-me
My Photo

dijous, 27 de novembre del 2008

Dijous, 27 de novembre del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

L’arxiu municipal de Lloret de Mar penja a internet més de 35.000 documents

Els internautes poden fer cerques sobre el contingut de diaris i revistes locals dels segles XIX i XX: El lloretense, El Iris, El Distrito Farnense, El Porvenir, Aires Lloretencs, Lloret Deportivo, Tramuntana i Lloret Gaceta; també poden consultar padrons de principis del s. XIX...
Tot plegat ho trobareu AQUÍ

========================
========================
========================

Avui dijous
NOVA REPRESENTACIÓ !!!

Degut a l'èxit de públic de l'obra "No es así como se muere", representada per la companyia Quantus Teatre al Casal de l'Obrera, el passat divendres 21 de novembre, en col.laboració amb la nostra Associació, ens complau anunciar una NOVA REPRESENTACIÓ
(a les 21h. al Casal de l'Obrera)

(Venda anticipada d'entrades al Departament de Cultura (Antic Sindicat) i le mateix dia a les taquilles del teatre.)

========================

Conferència

Avui dijous, a la sala d'actes del Club Marina Casinet (C/Màrtirs, 2 2n) projecció de l'audiovisual Miquel Angel i Rafael: el Renaixement a Roma, origianl de Josep Bernat i Montero. Col.loqui, presentació i comentaris a càrrec de l'autor.(no em feu dir l'hora doncs no la sé...)
========================
========================
========================

Per DIVENDRES:
A les 20.00 h, a la Biblioteca Municipal (baixos del Centre Comercial Caravel·la) Inauguració del Punt de les Dones i de l’exposició “Simone de Beauvoire”.
========================
========================
========================

Aquest proper DIUMENGE:
Cinefòrum i pel.lícula

A les 18.00 h, a la seu de l’Associació de la Dona Activa, (c/ Francesc Torrescassana 3), cinefòrum: “Història del 25 de novembre” i projecció de la pel·lícula "En el tiempo de las mariposas".(Acte organitzat per la Dona Activa)
========================

Festa de l'esport lloretenc
El proper diumenge 30 de novembre celebrarem la 35ª edició de la Festa de l'esport lloretenc, on es lliuraran els premis i reconeixements als esportistes i entitats esportives locals.
L'acte tindrà lloc al Pavelló Municipal a les 19.00 hores, serà presentat per Roger de Gràcia i amenitzat amb diverses actuacions.
(L'entrada d'accés a la graderia és gratuïta.)


Ben poca cosa, que no vol dir que no sigui important...


"ERC -que es va abstenir en la votació- van deixar el govern de PSC i ICV en minoria"
CiU va afirmar que "som contraris al creixement del poble"


La carta només diu això i sospito que fa referència a la notícia d'ahir (?) de l'escola de Girona que fa funcionar la calefacció amb les restes de poda dels arbres de la ciutat.
L'argument de qui escriu la carta es el mateix del que es nega a reciclar una bossa de plàstic sota la premissa del baix cost que suposa una de nova.
Els arguments d'aquest tipus de gent aviat s'acabarien si les coses portessin dins el preu, el cost social, (pol.lució...), que el seu ús provoca i que per ara, paradoxes de la vida, el paguem entre tots, està socialitzat...


Convindreu amb mi en que això del capitalisme, a part de la seva més que discutible bonhomia, és. si res més no, un sistema amb solucions estranyes...!!!


"També hi ha un apartat pensat per localitzar diferents instàncies municipals en el format PDF."







És completament injust, però no tant perquè aquí es pagui sinó perquè feta la llei feta la trampa i "Marina d'Or ciudad de vacaciones" s'omple de residents ficticis per a no pagar impostos...


D'aquesta queixa s'en poden treure diferents conclusions, la primera que moltes vegades els serveis de neteja obliden sistemàticament racons i ni diria que per mala feina; però una que ja fa temps que m'intriga és de que carai estan fets els gelats ara que duren tant per terra...








"El científic i l director del centre, Dani Martín, opina que una ampliació del port de Blanes no ajudaria gens a la regeneració de la platja del municipi, sinó que més aviat empitjoraria la situació. "



Algú a Palamós, Santa Cristina o Platja d'Aro no ha fet els deures...!!!



La notícia la poso pel tipus de portal que ho anuncia, doncs pel que fa al negoci no penso ser-ne client...per ara !!!



Un llegenda curiosa que l'autor situa a Lloret i que després d'un xic més d'intriga té "moraleja": "S'han volgut fer el "grande", observa el meu amic, comprar cases i cotxes a tot gas, sense haver vist mai el que hi havia dintre la capsa."





Per vostè Sr. Arbó...!!!