escriu-me
My Photo

dimarts, 25 de novembre del 2008

Dimarts, 25 de novembre del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima


Amb motiu del 25 de Novembre, Diada contra la violència vers les dones, l'Associació de Dones l'Aurora, juntament amb Al Noor i Plataforma per la Pau, ha portat a terme una acció per concienciar la societat sobre aquesta xacra i donar-li el major ressò. Per això el dia 23 vam dibuixar a diversos indrets de Lloret de Mar siluetes de dones assassinades i el dia 24 vam afegir-hi les pancartes per donar major ressó a la Diada. Aquestes siluetes i pancartes romandràn exposades tot el dia d'avui.

========================
========================
========================

Avui dimarts:
Conferència a càrreg de l'il.lustre Sr. Francesc Homs, Diputat del Parlament de Catalunya amb el títol:
"Economia, finançament i repercusió de l'obra pública en un destí turístic"
(A les 20.30h a la Sala d'Actes de l'Ajuntament; acte organitzat per Convergència Democràtica de Catalunya)

========================

Avui dimarts, una nova performance pels carrers de Lloret a càrrec de l’associació l’Aurora, l’associació Al Noor i la Plataforma per la Pau.
A les 20.00 h, a la plaça de l’Ajuntament, lectura del manifest contra la violència masclista a càrrec de l’alcalde, Xavier Crespo.

========================
========================
========================

DIJOUS 27 DE NOVEMBRE
NOVA REPRESENTACIO !!!

Degut a l'èxit de públic de l'obra "No es así como se muere", representada per la companyia Quantus Teatre al Casal de l'Obrera, el passat divendres 21 de novembre, en col.laboració amb la nostra Associació, ens complau anunciar una NOVA REPRESENTACIO
(a les 21h. al Casal de l'Obrera)

(Venda anticipada d'entrades al Departament de Cultura (Antic Sindicat) i le mateix dia a les taquilles del teatre.)

========================
========================
========================

DIVENDRES 28 DE NOVEMBRE

A les 20.00 h, a la Biblioteca Municipal (baixos del Centre Comercial Caravel·la) Inauguració del Punt de les Dones i de l’exposició “Simone de Beauvoire”.

========================
========================
========================


El 7è punt de l'ordre del dia del Ple d'ahir, aprovat per unanimitat per tots els grups, anava un xic en la direcció oposada a l'esperit del que aquest congrés de l'aigua proposava, doncs es va aprovar l'ampliació de l'edificació auxiliar a l'hotel Santa Marta on crec que s'hi vol instal.lar un mini Spa.
La sala d'actes de l'Hotel Carlemany va acollir el Congrés de l'Aigua.
















La notícia fa referència a l'Alt Empordà. Cal recordar que un trist litre d'oli abocat a la pica contamina un milió de litres d'aigua.
Ahir vaig anar a la nova i flamant deixalleria de can Ribalaigua i la veritat és que fa patxoca; res a veure amb el petit simulacre de deixalleria que teníem fins ara darrera el Pere Torrent (ja tancada).
Aneu-hi a fer-hi una ullada i ús, val la pena.... Només un però, si és la primera vegada que t'hi atanses t'obren una petita fitxa d'usuari que si no ho saps et pot arribar a desesperar, doncs no pots comprendre que per desar un trist vidre trencat et facin passar per la bascula dues vegades i inscriure't... Cosa suposadament lògica per a usuaris industrials però al meu entendre completament fora de lloc per a usuaris domèstics.
Suposo que són les petites errades d'arrancada i que ja s'iran corregint.


La carta explica la consulta que van fer a un ginecòleg i com que tant si els diguessin assa com bèstia ells ja tenien la seva idea (ideologia), van arribar a aquesta conclusió gents nova doncs els diferents Papes de Roma l'han deixat anar així que han tingut un micro davant: "l´única vacuna 100 per cent fiable és la de no mantenir relacions sexuals, ni habituals ni esporàdiques"

A la notícia hi podreu trobar un petit resum del que va estar el Ple d'ahir, on aquest punt de l'ordre del dia va ser el més polèmic per la picabaralla entre l'equip de Govern i el Sr. Garcia (ICV), doncs aquest considerava que la permuta amb la propietat d'uns terrenys al Rieral era lesiva pels interessos de Lloret ; la resta de grups municipals van qualificar el conveni que es portava al Ple com a bo o molt bo.







a no solament per solidaritat cap els disminuïts físics, " La idea era, segons informa l'Ajuntament, conscienciar el sector que, al marge de la inversió que suposa adaptar els locals de comerç o de serveis, s'obté un increment molt important del nombre de visitants tot l'any.


Suposo que la crisis accelera l'aprofitament i n'aguditza l'enginy, doncs just ahir llegia que un poble a Alemanya aprofita les restes de poda i neteja dels boscos comunitaris que una vegada triturades proveeixen d'aigua calenta per a calefacció al 90% dels seus habitants i en aquesta possibilitat vaig pensar quan el matí vaig veure la brigada municipal de Lloret podant els arbres del Rieral i passant les branques per un flamant triturador. "L'Ajuntament calcula que en farà prou amb unes 14 tones de restes forestals per passar tot l'hivern."









"(Totes aquells grups i solistes de Palafolls i les poblacions més properes (Calella, Pineda de Mar, Tordera, Malgrat de Mar, Lloret de Mar, Blanes, Pineda de Mar, Santa Susanna, Hostalric...))"