escriu-me
My Photo

divendres, 21 de novembre del 2008

Divendres, 21 de novembre del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

PROGRAMA D’ACTES

Avui DIVENDRES 21 DE NOVEMBRE

A les 21.00 h, a l’Espai XXS, "No es así como se muere" a càrrec de la companyia Quantum Teatre i l’Aurora.

ULL !!!
Possiblement entrades esgotades, aneu directament a la taquilla !!!

DILLUNS 24 DE NOVEMBRE

Performance pels carrers de Lloret a càrrec de l’associació l’Aurora, l’associació Al Noor i la Plataforma per la Pau.
A les 20.00h a la Sala de Plens, proposta d’aprovació del CONSELL DE DONES DE LLORET, en el marc del Plenari municipal.

DIMARTS 25 DE NOVEMBRE

Performance pels carrers de Lloret a càrrec de l’associació l’Aurora, l’associació Al Noor i la Plataforma per la Pau.
A les 20.00 h, a la plaça de l’Ajuntament, lectura del manifest contra la violència masclista a càrrec de l’alcalde, Xavier Crespo.

DIVENDRES 28 DE NOVEMBRE

A les 20.00 h, a la Biblioteca Municipal (baixos del Centre Comercial Caravel·la) Inauguració del Punt de les Dones i de l’exposició “Simone de Beauvoire”.

========================
========================
========================

Avui divendres
Amb motiu del 25 de Novembre, DIA INTERNACIONAL PER LA ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA CONTRA LES DONES, l'Associació de Dones L'Aurora de Lloret de Mar, amb col.laboració amb l'espai XXS i la Regidoria de la Dona, es complau a presentar l'obra "NO ES ASI COMO SE MUERE" interpretada pel nou grup teatral lloretenc "QUANTUS TEATRE".
(a les 21 h. al Casal de l'Obrera)
ULL !!! (No sé si encara queden entrades; a l'antic sindicat ja no, a lo millor en queda alguna directament a la taquilla)
========================

Càsting per actors i figurants en el Puntet
Aquest divendres 21 (de 16 a 21) i dissabte 22 (de 10 a 14) fan un càsting en El Puntet per seleccionar actors i figurants.
El càsting es per la pel.lícula Raptado, del director Albert Navarro, que es rodarà a Lloret de Mar els dies 5,6,7 i 8 de desembre.
http://www.raptado.com/

========================
========================
========================

Aquest diumenge!!!

========================
========================
========================







Hi ha un cotxe que corre pels nostres carrers que sense cap mena de vergonya es fa dir "Exterminator", i amb tipografia ben gran farda de que acaba amb qualsevulla cosa que es bellugui...
Quant el veig a part d'una mala llet tremenda, m'entra fins i tot tremolor...





l'agenda
LLORET DE MAR
Festa major de Sant Romà.
19.00. Ajuntament. Conferència 30 anys d'excavacions al poblat ibèric de Montbarbat, a càrrec de la doctora M. del Vilar Vilà i Bota.
19.00. Casal de l'Obrera. Espectacle teatral L'eliminació de la violència masclista.
21.00. Espai XXS - Casal de l'Obrera. Representació de No es así como se muere, de la companyia Quantus Teatre.
Fotografies de Josep Valls i Roca. Antic Sindicat. Fins al 30 de novembre. Pintures de Denise Mathise. Espai Marina, als baixos de l'Ajuntament. Fins al 12 de desembre.

BLANES
9.00 a 11.00. Visita guiada Biodiversitat i canvi climàtic. Dins la Setmana de la Ciència al Jardí Botànic Marimurtra.
19.30. Vestíbul de la biblioteca comarcal. Inauguració de l'exposició Dones de ciència. Dins els actes del Dia Internacional contra la Violència masclista.
22.00. Teatre de Blanes. Concert de Santa Cecília, a càrrec de la banda del col·legi Santa Maria.
Els colors ocults de la natura. Casa Saladrigas. Dins la Setmana de la Ciència al Jardí Botànic Marimurtra. Fins al 23 de novembre. Expo Saragossa 2008, fotografies d'Araceli Flores. Fundació Àngel Planells. Fins al 2 de desembre. La biodiversitat del planeta. Obrim els ulls a la natura. Casa Saladrigas. Dins la Setmana de la Ciència al Jardí Botànic Marimurtra. Fins al 23 de novembre. Obra de Laia Bedós Bonaterra. Galeria d'art L'Arcada. Fins a l'11 de desembre. Pintures de Laia Bedós. Galeria d'art L'Arcada. Fins a l'11 de desembre. Plataforma de Dones de Blanes, fotografies. Biblioteca comarcal. Fins al 29 de novembre. Tapissos de mig punt, d'Antònia Perpinyà. Casal cívic Can Borell. Fins al 28 de novembre.

No sé quants irlandesos hi ha per aquelles contrades, però des de la llunyania sembla més un posada de catifa i brindis amb genuflexió cap a Ryanair que altra cosa...


L'autor, amb molt d'enteniment, analitza tota una sèrie de normes que ja existeixen però que ningú respecta i que de vegades són les pròpies administracions que tampoc les compleixen...
Quasi que de normes no ens en calen més...complint i fent complir les que tenim viuríem com reis...


El senyor Gassiot fa una sèrie de propostes que la nova Llei d'Educació de Catalunya sembla no contemplar... i algunes ben polèmiques:"L'horari laboral dels docents –oficialment 37,5 h/set– a més de les 18 o 21 hores de «classe» amb l'alumnat, haurien d'estar al seu lloc de treball, al centre, fins a les 30 hores"
















Si es fa amb el degut respecte cap a la natura i els seus habitants perquè no...millor això que importar 100.000 marroquins per tancar-los a El Ejido a conrear tomates quan s'hagués pogut fer el mateix al Marroc sense necessitat de desplaçar la gent i amb més aigua...
De totes maneres crec que els coreans no són de fiar i molt em temo que faran el mateix que els xinesos estan fent en altres indrets d' Àfrica creant uns "gantanamos" econòmics que com que és la Xina ningú els hi diu res...



Es tracta de la Ministra de la que deien que esperava un fill de l'Aznar.