escriu-me
My Photo

dijous, 30 d’octubre del 2008

Dijous, 30 d'octubre del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

El dissabte 1 de novembre, a la plaça de l’església, construirem una piràmide gegant de sabates en homenatge als milers de víctimes de mines antipersona i bombes de dispersió.

Et convidem a participar en la construcció d’aquesta piràmide portant UN PARELL DE SABATES en bon estat que, després de l’acte, seran lliurats a CARITAS.

T’HI ESPEREM !

========================
========================
========================

"Bafalay, amics solidaris de la casamance", és una petita ong creada l'any 2003 amb dos projectes al sud del Senegal
Ahir us emplaçava per avui per completar un xic més l'informació del com, quan i on d'aquesta campanya de recollida de material, però la veritat és que en tota la informació que he rebut no hi figura.
Si en sé quelcom més ja us ho faré saber o també us podeu posar en contacte amb en Kim Ferrer, molt lligat a aquest projecte des del 2005.
Kim Ferrer i Magí
ferrer.kim@gmail.com
C/Ramon Llull 9 2 1
17310 Lloret de Mar
669167633
Dins la memoria 2006-2007, que m'han fet arribar, hi trobem els projectes realitzats en aquest període:
Millora dels Serveis Bàsics d’Hukut.
Consolidació del Complex Multidisciplinar d’Hukut.
Millora del sistema elèctric FSA.
Dispensari de Salut d'Hukut.
Dinamització Cultural i Econòmica de Haër.
L'ASC “Les Criquets” de Haër.
Construcció del Casal de Joves de Haër, primera fase.
Lliurament de material de suport.
Campanya de recollida de piles usades.
Diagnosi Ambiental.
Tendes per als Scouts.
Beques tutoritzades.
Agermanament.
Si vols col·laborar aportant material per la carvana solidària, aqui tens una llista del que recollim:- MATERIAL ESCOLAR NOU O SEMINOU: llapis, bolis, tisores, regles, fulls, llibretes, carpetes (llapis de colors, millor que no)
- MATERIAL SANITARI GENÈRIC que no requereixi recepta mèdica, és a dir, SENSE RECEPTA! (paracetamol, gasses, iode, esparadrap...) Aquest material anirà destinat als Dispensaris d'aquests pobles, que estan gestionats per infermers.
- MATERIAL DE COSTURA: fils, agulles, teles... Aquest material va destinat a l'escola de costura per a noies 'Sanse', al poble de M'lomp.
- EINES DE BRICOLATGE per ajudar a les obres del Centre Cívic i als joves amb oficis.
- TOVALLOLES
- LLENÇOLS de llit de matrimoni
- ROBA INTERIOR de dona, d'home i de nen.

========================
========================
========================

Ull !!!, avui en el DOGC:

========================
========================
========================






L'idea està copiada de la que fan servir els" tril.leros" per avisar de que ve la policia; inclús fan servir la seva mateixa contrasenya, que és la que s'envia pel mòbil: "AIGUA !!! "
A la que els comerciants reben aquesta consigna, primer miren que no vulgui dir que plou, aquesta n'és una altra, i si és serè, escorcollen a tots els clients...i dependents/es.


L'autor fa referència al que passa a l'Alt Empordà, però com veieu és fàcilment exportable a les nostres contrades. En aquest fenomen ell hi veu un problema econòmic "Aquesta deserció pot acabar d'enfonsar el sector turístic de la comarca", i trenca mites: "El micromodel de l'Alt Empordà també està en crisi. Qui encara mantingui que la comarca és la Toscana catalana que deixi de somiar i toqui de peus a terra. Ara mateix som més un pessebre que fa goig mirar però que està buit de contingut real."

Aquesta la dedico a tots aquells lloretencs que van passar part de la seva joventut en aquell internat i també als lloretencs d'acollida que d'allà en van venir, com en Pere, en Vadò, ...



Finalment l'autora en tria un: " "Únic a Catalunya; On una hora és una hora i 90 € són 90 €..." Deuen parlar de sexe? Doncs quina precisió!"
El "pas" darrera cada negació m'he pres la llibertat i li he afegit jo, però tampoc em feu "pas" massa cas, doncs havia quedat per apuntar-me als cursos de català que l'Oficina de Català de Lloret està donant i s'em va passar; de totes maneres la Sra. Cesca ja m'ha dit que pel gener en comencen uns altres, així que no badem.
Oficina de Català de Lloret de Mar
CNL de Girona
Consorci per a la Normalització Lingüística
972 36 18 34
Edifici de l'Antic Sindicat
C. Sant Pere, 36, 1a planta
I si el "pas" no hi ha "pas" d'anar, m'ho feu saber i el trec...



Núria Fernández, de Piscines Blanes SL, també es donava a conèixer."Cinc minuts i dos participants asseguts cara a cara i oferint a contrarellotge informació sobre els seus negocis. Un cop ha passat el temps, les cadires s'intercanvien i comença l'anomenat següent assalt, que consisteix a tornar a explicar al nou interlocutor en què consisteix el producte que s'està venent."






















Ahir no va sortir per ser Sant Narcís i avui sí que ha sortit però per nosaltres haguessin pogut continuar de farra doncs no hi sortim...