escriu-me
My Photo

dimarts, 28 d’octubre del 2008

Dimarts, 28 d'octubre del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

El dissabte 1 de novembre, a la plaça de l’església, construirem una piràmide gegant de sabates en homenatge als milers de víctimes de mines antipersona i bombes de dispersió.

Et convidem a participar en la construcció d’aquesta piràmide portant UN PARELL DE SABATES en bon estat que, després de l’acte, seran lliurats a CARITAS.

T’HI ESPEREM !

========================
========================
========================


“Voluntariat per la llengua” posa en contacte una persona que té el català com a llengua pròpia amb una altra que en té coneixements bàsics i que vol parlar-lo, perquè es trobin i parlin on vulguin, quan vulguin i del que vulguin. Proposa de fer 10 hores de conversa repartides en 1 hora per setmana aproximadament.

Tothom que hi estigui interessat es pot adreçar a l’Oficina de Català de Lloret de Mar:

Carrer Sant Pere, 36, 1r (edifici de l’Antic Sindicat)
Tel. 972 36 18 34
lloret@cpnl.cat

Vinga ànims, serem 100 parelles (?)... !!!

========================
========================
========================





ls diaris posen l'accent on els rota...
Aquest posa el titular en la congelació de " l'impost sobre la construcció" i us ben asseguro que ni se'n va parlar; però el titular més greu el trobareu en el Diari de Girona un xic més avall.
L'article parla del ple municipal d'ahir a la nit i es centre principalment en el seu punt sisè que parlava de la "modificació de determinats tributs locals i preus públics).
Va ser un ple força confús, (va acabar a la una tocades), s'hi van aprovar unes i desestimar altres al.legacions que el Sr. Teixidor del Grill havia presentat al plec de condicions de la piscina, es van desestimar totes les al.legacions, 69, presentades en contra del projecte de retirar les mostres comercials de les façanes, que es va aprovar amb els vots a favor de CiU i PP i el vot en contra de la resta de grups. De les 69 al.legacions, se suposa que eren quasi totes de comerciants, (n'hi havia una del GRILL, que havia ben fet els deures, doncs encara n'havia presentat una altra sobre preus públics i també una moció per a la reforma dels articles següents al 52 reformat, (54-55), i que va retirar donat que va arribar a un acord previ amb la regidora Sra. de la Torre, doncs, tal com va explicar aquesta, està el.laborant un nou reglament per a la via pùblica que podrà incorporar el que el Sr. Teixidor apuntava).
Del punt 8è que feia referència al article 183 del POUM (de les zones verdes privades) i que jo ahir deia que segurament volia dir el 83, doncs ho vaig consultar a la web de l'Ajuntament que encara té penjat el PGUM del 1985, (penso que per error, tot i que a la primera pàgina també hi ha el link que porta cap al POUM actual i que jo no vaig veure).
PGOM del 1985 encara a la web municipal
; feta aquesta semi-rectificació dir que l'esmentat punt que es va aprovar per unanimitat i que no es va tractar com a vuitè, sinó que com que podia anar lligar amb el cinquè amb el tema dels "retranquetxos" privats, es va posar en quart lloc i va consistir en un afegit al text original que diu que aquests espais privats, si donen a un vial públic, se'n regulara el seu ús amb un reglament posterior.
Com us he dit va acabar ben tard i amb més d'un badall, doncs ara amb la tardor avançada ja comencen els plens on el regidor Sr. Valls comence a treure papers i recitar percentatges...per cert que ahir ja no es va conformar amb percentatges i ja va parlar de mil.lèsims d'euro, (és la crisis), que és el que puja la fracció de pàrking...








Si mai en teniu l'oportunitat no deixeu d'anar-hi, al.lucinareu per un tub !!!





Com cada vegada que hi ha ple, el representant del Diari de Girona es deu asseure a la sala del costat i allà li passen una altra peli, doncs tot i que el que explica és veritat, el ple va durar des de les vuit fins a la una de la matinada i el monogràfic que l'article ens descriu us puc ben assegurar que no se li va dedicar, tirant llarg, més de tres minuts.
De totes maneres si en voleu treure l'entrellat feu-hi una ullada doncs explica com
"El 2003 el consistori -governat en aquells moments per PSC, ERC i EUiA- va adjudicar el servei de trenet turístic de la població a l'empresa lloretenca Carrilets de Catalunya, mentre que Transports Pujol va quedar en segona posició en el concurs públic."


El Sr. Arbó aprofitant l'avinentesai ... "Joan, enhorabona pel guardó. I, a la teva salut, obriré una ampolla de Valbuena 5è any, collita del 2001. Un dia és un dia, home!"









Crec que més que per protegir-ne l'especie ho han fet doncs en els mesos de veda l'aigua és molt freda i no és agradable capbussar-se...


Per un dia que el meu poble surt als diaris...
Si no el coneixeu trèieu-hi el nas qualsevulla dia, us sorprendrà gratament...














14234 - AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR Anunci d'admesos i exclosos, nomenament del tribunal i fixació de data de les proves selectives per a la provisió d'una plaça
per cobrir d’una plaça d’Administratiu,
ADMESOS:
BERNATALLADA FERRER, ELENA
BRAVO GONZÁLEZ, MARÍA ÁNGELES
BROSED PANIAGUA, MARTA
CANALS GELMÀ, CRISTINA
CASTEYÓ GORDILLO, ABEL
DEULOFEU VERGÉS, FÀTIMA
ESPALLARGUES TORQUEMADA, MONTSERRAT
GAMARRA GIACOMELLI, SANDRO-EZEQUIEL
HERNÁNDEZ BARRIGÓN, JOAN
FERNÁNDEZ CARRIÓN, RICARD
MARTÍNEZ ROS, LAURA
MORA PUMAROLA, CONCEPCIÓ
OLIVERA GONZÁLEZ, JOSÉ VICENTE
SANCHO GUTIÉRREZ, LAURA
SEBASTIÀ CAMPOS, DAVID
VILABRÚ LAGUARDA, GEMMA
VILARDELL CASELLAS, NÚRIA
VILORIA SANTOS, LETICIA
ZUMALAVE ESCARIO, MIREIA
EXCLOSOS:
AGUILÓ TALISA, NÚRIA (per no acreditar la titulació
requerida)
AUMEDES CANOSA, ODALIS (per no acreditar la
titulació requerida)
CAMBRIL JIMÉNEZ, EVA (per no acreditar la titulació
requerida)
LUENGO ARAGÓN, EMILIO (per no acreditar la titulació
requerida,

14004 - AJUNTAMENT DE BLANES Edicte sobre caducitat d'inscripcions padronals

13999 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Edicte sobre contractació de personal
El president del Consell Comarcal de la Selva
ha resolt contractar la Sra. Simonne Valachova
(NIE X6674477S), subalterna, adscrita al
Centre d’Acollida d’Animals de la Selva,

14000 - CONSELL COMARCAL DE LA SELVA Edicte sobre contractació de personal
El president del Consell Comarcal de la Selva
ha resolt contractar el Sr. Juan Carlos Dillunde
Hugas (DNI 45539948V), insertor laboral
(tècnic mitjà),


No hi he vist res...