escriu-me
My Photo

dissabte, 25 d’octubre del 2008

Dissabte, 25 d'octubre del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

* Dissabte 25, a partir de les 7 de la tarda, a l'Antic Sindicat, VISITA COMENTADA A L'EXPOSICIÓ DE MODELISME NAVAL, i a les 8 de la tarda, XERRADA-CONFERENCIA SOBRE LA GOLETA FAR BARCELONA, a càrrec de Miquel Borillo.

* Dissabte 25, a les 9 del vespre, a l'Església de Sant Romà, CONCERT DE GUITARRA a càrrec de Bernat Pedrosa. Acte organtizat per Tremolo. Venda anticipada d'entrades a Venus Disc (el 10% de l'entrada es destina a les obres de l'església parroquial)

* Diumenge 26, PUJADA A MONTSERRAT. Acte organitzat pel Xino Xano. Inscripcions: 972.36.87.65.

* Diumenge 26, a 2/4 de 6 de la tarda, a l'Espai XXS-Casal de l'Obrera, projecció de la pel.lícula infantil RATATOUILLE. (en català) Venda anticipada d'entrades a la secció de promoció cultural de l'Ajuntament. Preu: Anticipada: 1 €, A taquilla: 1,5 €






L'autor fa altres consideracions com "la comunicació entre la costa i l'aeroport" i hi afegeix un xic de sornegueria: "en plena dècada del TGV i els vols de baix cost, la notícia de la setmana ha estat el servei de bus entre Girona i Madrid d'unes nou hores de durada"














Segons aquesta informació encare no està clar que passi per Lloret:"els ciclistes passarien per la Bisbal d'Empordà, Palamós, Sant Feliu de Guíxols i, possiblement, Lloret de Mar."

Amb lo pesseters que són aquests del Tour si s'en assabenten de que passant per aquí estem contents segur que ens ho cobren...




l'Agenda:
LLORET DE MAR
10.30. Jardins de Santa Clotilde. Visita guiada.
17.00. Museu del Mar - Can Garriga. Visita guiada multilingüe al centre històric.
11.30. Biblioteca municipal. El racó dels contes, amb Contes a cop d'escombra, a càrrec de Dolors Arqué.
19.00. Visita comentada a la sala d'exposicions de l'edifici de l'Antic Sindicat, i a les 20.00, a la sala polivalent, xerrada sobre la goleta Far Barcelona (antic Jakt Anne Dorthea) a càrrec de Miquel Borillo, capità i descobridor a Noruega d'aquesta embarcació de l'any 1974.
Modelisme naval. Sala d'exposicions de l'Antic Sindicat. Fins al 2 de novembre.
VI Jornades gastronòmiques La cuina de l'art. Fins al 31 d'octubre.

BLANES
Expo Saragossa 2008, fotografies d'Araceli Flores. Fundació Àngel Planells. Fins al 2 de desembre. Exposició del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal. Casa del Poble. Fins al 14 de novembre. Pintura de Frank Jensen. Galeria d'Art L'Arcada. Fins al 30 d'octubre. Quadres tridimensionals, del grup de dones CC Blanes. Casal cívic Can Borell. Fins al 7 de novembre.

El Sr. O'leary es va aixecar de mal humor i es va carregar "70 vols setmanals, 750.000 passatgers anuals i uns 800 llocs de treball"



Que be que escriu la Sra. Esponellà !!!




El Sr. Crespo, com alcalde de Lloret, fins un cert punt s'el pot compendre que es postuli al costat de les peticions de l'Obreria, però, com a parlamentari, reclamar que quelcom no sigui fiscalitzat per la institució a la que un pertany s'em fa, com a mínim, estrany i sembla no fer-li confiança al propi Parlament: "Xavier Crespo ha anunciat que presentaran una proposta com a grup parlamentari demanant que Santa Cristina quedi fora d'aquesta figura de protecció del territori."
Crec que el que s'imposa és dir NO a la inclusió al PEIN de Pinya de Rosa i reclamar un PEIN específic per a Santa Cristina...
ADUÍhi podreu veure i escoltar la intervenció