escriu-me
My Photo

diumenge, 19 d’octubre del 2008

Diumenge, 19 d'octubre del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima








l'Agenda:
LLORET DE MAR
VI Jornades gastronòmiques La cuina de l'art. Restaurants i hotels: Barca d'Or - Rigat Park Hotel, Braseria Sol Fanals, Cala Canyelles, Calamic, Can Tarradas, Delicius - Balneari Vichy Catalan, El Nou Planiol, El Racó de Fenals, El Toro, El Trull, El Túnel, El Ventall, Fenals Internacional, Freu - Gran Hotel Guitart Monterrey, Hispano Suiza - Casino de Lloret, L'Arrosseria de Fenals, La lonja, Marsol - Hotel Marsol, Mas Romeu, Gran Hotel Guitart Monterrey, Rias Baixas i Hotel Santa Marta. Fins al 31 d'octubre.
00.00. Beach Club. Dilema, amb Dj Carlos Francisco.

BLANES
12.00. Passeig de Mar, davant del Centre Catòlic. Audició de sardanes amb la cobla Santa Maria.
17.30. Teatre de Blanes. Representació de l'espectacle Òita, a càrrec de la companyia Tàbata Teatre.

VIDRERES
18.00. Casal del jubilat. Ball amb l'actuació de Simó.

Es tracta de la contesta a una carta prèvia del Sr. Albert Masó al que el Sr. Puicercós li demana que es retracti "Espero de vostè la veritat i que rectifiqui públicament."

Tot el que aquest senyor demana li quedarà solucionat amb el T.A.V, amb el des-doblament de la N-II, amb l'ampliació de l'autopista ???...
NO!!!
L'única solució passa per invertir el mateix que s'inverteix en millorar el desplaçament privat, en afavorir la mobilitat del transport públic...!!!


De tots els cotxes que cada matí col.lapsen els varals de les escoles, quants n'hi han de veritablement imprescindibles...?


El senyor Muntada no ho acaba de veure clar i ho argumenta amb un llarg article, i diu:"Un es pot preguntar: per què els pares adoptants estan «sota sospita» mentre que els pares biològics no ho estan? Per què l'administració està marcant paquet legal amb tot allò que és fàcil de controlar però, en canvi, surt xiulant davant de les necessitats d'actuar sobre un altre vast univers, el de la paternitat biològica?".
Sobre aquest mateix tema, en una tertúlia a la tele, la Sra. Pilar Rahola deia que ella te un fill adoptat i que sempre ha set partidària de explicar-li els seus orígens, però que això s'hagi de legislar no ho trobava lògic doncs és "un assumpte del menjador de la família" del que l'Estat no n'ha de fer res.

Avui el Sr. Valls. (al que un dia vaig confondre amb el nostre regidor d'Hisenda, i en canvi resulta que és "pescallunes" com jo i que ens coneixem des de petits), doncs be, tot i que normalment és una persona alegre i positiva, avui s'ha aixecat amb mal peu i carrega contra tot i tothom:"per què no reinventem la política nostrada (quina pena i avorriment que provoquen la majoria dels nostres homes públics), aprofitem-ho per reinventar també l'economia domèstica (ara o mai), la majoria de programes de televisió (cada dia em fa més por engegar-la, és una claveguera que desaigua al menjador de casa), el futbol de masses (absoluta vel·leïtat transitòria plena de vent), el pensament religiós (quin immens divorci, Déu meu, en aquest terreny), el futur (que és allà on passarem la resta de les nostres vides), les relacions laborals (alguna cosa dolenta deu tenir el treball, altrament els rics ja l'haurien acaparat), etc."