escriu-me
My Photo

divendres, 19 de setembre del 2008

Divendres, 19 de setembre del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Lloret de Mar es una ciudad con más de mil años de historia. A lo largo de los siglos, se ha convertido en un importante destino turístico, dinámico y moderno, pionero en el turismo europeo (...)
Punto de encuentro de culturas y tradiciones, mantiene su identidad (...)

GUIA GAY DE LLORET DE MAR:
SEXSHOP LLORET SEX CENTER. Santo Tomás 19
RESTAURANTE LA PARRILLADA. Santa llúcia 13
DIFERENT T-SHIRT. (moda) Les Flors 1
CAFÉ BAR DIFERENT. Martins 10
BAR EL DAVID. Migdia 53
BAR DANCE FLOOR LA BUBU. Areny 33
INCOGNITO. Migdia 44
Això sí que es parlar be de la nostra Vila...!!!
Autoritats, si us plau !!! ràpidament un pernilet a qui tant be parla de nos...

==========================
==========================
==========================

Votació popular MontPhoto 08, Premis Montbarbat
Durant un mes i mig estarà oberta la votació popular on s'obre la possibilitat que qualsevol aficionat pugui triar les imatges que siguin del seu grat. Aquesta selecció juntament amb la de grans professionals ajudaran ha seleccionar les millors imatges.
Després d'aquesta primera selecció que finalitzarà el 31 d'octubre, es reunirà a Lloret el jurat definitiu per a valorar les obres premiades en cada categoria el dia 9 de novembre en la sala d'actes de l'Ajuntament.

==========================
==========================
==========================

El proper 4 d'octubre:
Benvolgudes dones, enguany la nostra Associació té el plaer d’organitzar la VII TROBADA D’ASSOCIACIONS DE DONES DE LES COMARQUES GIRONINES, a la nostra bonica població
10.30h PARLAMENT D’AUTORITATS I PRESIDENTA DONA ACTIVA
11’00h COFFEE BREAK
11’30h VISUALITZACIÓ POWER POINT
12’15h VISITA ALS JARDINS NOUCENTISTES DE STA. CLOTILDE (transport inclòs)
14’30h DINAR A L’HOTEL GUITART CENTRAL PARK, ESPECTACLE SORPRESA I LLIURAMENT D’UN RECORD DE LA TROBADA

EL PREU ES DE 35€ QUE HAUREU D’INGRESSAR AL NOSTRE COMPTE DE LA CAIXA 2100 3720 18 22 00145468, TOT INDICANT EL MOTIU DE L’INGRÉS, EL NÚM. DE PERSONES QUE VINDRAN I EL NOM DE LA VOSTRA ASSOCIACIÓ. L’ÚLTIM DIA ÉS EL 30 DE SETEMBRE
¡US ESPEREM!
Pilar Cerdán Calvo, presidenta.






El nou POUM de Blanes...ja tenim tema per mesos...!!!




D'entrada ja ha aconseguit que un racó que tots hi hem passat mil vegades i que de ben segur que molts no hi hem entrat mai, ara, com a mínim, li dedicarem dos segons i fins i tot potser hi entrarem a treure el nas en alguna exposició.
Per mi és un nyap, però també considero nyaps les obres d'en Tàpies i ja me agradaria tenir-ne una...
Sr. Cirugeda!!!: li deixo el sostre de la meva "frugo" per si m'hi vol instal.lar quelcom,,,!!!



A aquest senyor com veieu tampoc li agrada l'obra de Cirugeda i ho argumenta en un llarg article on aprofita el Pisuerga per carregar contra l'equip de la Sra. Pagans.
El que no trobo be són les darreres paraules que clouen l'escrit: "
es ven als interessos de qui el paga" , doncs furga en l'idea de que l'artista ha de treballar per amor a l'art...


A aquest bon senyor li semblen malament les llengües minoritàries i no es reprimeix en qualificar-les de "càstig lingüístic que Yavé ens va imposar per la nostra supèrbia amb la construcció de la torre de Babel" ; barrejant-ho tot considera que "es podien haver destinat aquests recursos a crear tallers ocupacionals" ; ja baixant al seu infern li dic que segur que el preu de la tinta emprada en escriure el seu article hagués fet millor servei en qualsevulla altre forat , però tal com diu que diu Churchill en el contestador d'el mòbil d'un personatge citat en aquest recull, "no m'agrada el que escrius però lluitaré perquè ho puguis continuar fent..." ;-)

Els motius de l'aturada, econòmics: "La regidora de Patrimoni Cultural, Laura Bertran, assenyala que «no és prioritari». Afirma que es necessiten molts diners per aconseguir l'èxit en una iniciativa d'aquest tipus, i que amb un fort increment poblacional, ara no toca. «Hem d'apostar per fer equipaments i infraestructures; hem de reforçar els projectes socials»





'ha col.locat un repetidor a la part alta de Serra Brava i capta la senyal de la Mare de Déu del Món; les proves fetes aquests dies, per lo menys pel que fa a Canyelles, semblen ser plenament satisfactòries. Els tècnics ens havien dit que a lo millor ja aquesta setmana podíem començar a gaudir-ne plenament, però sembla ser que haurem d'esperar a mitjans d'octubre.
L'historia d'aquest repetidor arranca en un estudi encarregat per l'Ajuntament, que dormia plàcidament en un calaix, fins que des de Cala Canyelles vam exposar el nostre malcontentament per la manca de senyal de TV, en un quasi 40% de la nostre Urbanització, al regidor de urbanitzacions, Sr. Valls, que de-seguida es va mostrar molt receptiu amb el problema, fins que l'any passat es va aprovar una partida de quasi 60.000€ en el pressupost d'aquest any... i així estem...
Al Cèsar el que és del Cèsar...!!!
(Pep, després d'aquesta "verònica" a veure si ens acceleres el Projecte de Reforma del Clavegueram!!!)





Doncs em sembla molt be...


Jo visc a les afores i també tinc la meva lluita diària contra el soroll, la dels bufadors/recollidors de fulles que els jardiners porten com si fossin Rambo's; tot i això, tenim la sort de no tenir un bar/restaurant a sota casa que a la que arriben les tantes recull les estovalles que mai han vist un plat i amb la musica a tot drap fa bellugar els coixins dels que intenten dormir en els pisos de sobre.
Estic parlant d'el nou restaurant que s'ha obert darrerament al passeig de mar i que ja fa dies que fa les delícies dels veïns a les nits...!!!
Unes quantes pancartes hi poden quedar que ni pintades !!!