escriu-me
My Photo

dimarts, 26 d’agost del 2008

Dimarts, 26 d'agost del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

CAN JUNCADELLA

La foto correspon a la web de la immobiliària Costa brava (amb el cercle inclòs)

A la pàgina de la immobiliària Costa brava del carrer Josep Tarradellas de Lloret hi ha un anunci de venda de la polèmica finca de can Juncadella, on com podeu veure en el retall adjunt, a l'apartat "Cualificación Urbanística" posa : "a consultar".
==========================

D'aquesta mateixa finca, i com a cosa curiosa, m'han fet arribar aquestes fotos on s'hi pot veure un immens conill insuflable visible per terra, mar i aire i que ja fa algunes setmanes que hi pastura...

També diverses fonts m'han assegurat que la setmana passada s'hi va poder veure un elefant viu, doncs l'haurien portat per a la celebració d'un aniversari, (si en teniu alguna foto m'agradaria que me la fésseu arribar...).
=========================
=========================
=========================

La lluna d'ahir dilluns (6.37h)

(crec que ja serà la darrera d'aquesta tongada doncs aquest matí era núvol i demà ja quasi que no quedarà lluna...)


Ultima hora !!!

==========================
==========================


Al final el Sr. Arbó es fa aquesta reflexió: "Això és així perquè són solidaris i molt amb la resta de pobles petits de la comarca, de la província i de Catalunya. Com ha de ser. O, per contra, s'ha de clamar contra l'espoli que pateixen els qui aporten molts ingressos i a canvi reben engrunes?"



Se la dedico a en Maurici doncs ell sempre parla de les exel.lències de les amanides de l'Hispània i a lo millor una fulla d'aquestes, amb ni dues, ni quatre, tres botes vinagre, també el complauria...

L'article fa referència a les declaracions del conseller Huguet sobre el turisme intangible i que va acompanyar amb una serie d' "informes sobre fets històrics de Catalunya amb interès turístic", i que estan en una llista: paleolític, neolític, càtars, inquisidors, remences, bandolerisme, fortificacions, pirates, guerres (Segadors, Successió, Francès, Civil), industrialització, vinya, obrerisme, electrificació, exilis, migracions maquis, mitomanies (...)
Acaba així: "I si no porta turistes, servirà perquè els catalans aprenguem més coses de nosaltres mateixos."





En Miquel fa aquestes reflexions arran de la pancarta a les festes de Gràcia, «Això no és Lloret.», i acaba dient que han de menjar moltes sopes per atrapar-nos: " e prenguin nota, doncs, aquells agosarats que vulguin convertir en Lloret alguna ciutat, barri o indret, perquè tenen molta feina encara i potser no ho aconseguiran mai."


Hi ha gent que per treure's l'adrenalina es tira d'un pont (amb corda o sense...); en canvi en Ferran se l'ha tret amb un senzill boli... el que ja no sé és si el que li sobrava era adrenalina o mala llet:
"cafès i cinemes són substituïts per menjadores per a turistes"
"per les Rambles hi procuro passar tan poc com puc perquè em fan fàstic"
"l'objectiu dels poders econòmics es esprémer las ciutats com una llimona"



És la tercera vegada en 7 dies que El Punt publica exactament aquesta mateixa notícia. Suposo que els periodistes han agafat vacances i han deixat un pilot automàtic que va omplint el diari amb el que pot...
Us sona ?:
"Al CAP de Blanes van baixar prop d'un 40% les vistes de gent forana" , doncs avui si no us va quedar clar ho podeu tornar a llegir. Jo crec que ho iran posant fins que ens ho creiem...!!!

Aquesta notícia i la que ve també, formen part del sac que van deixar els periodistes abans d'anar de vacances i que les han anat posant durant l'estiu, (aquesta és la segona vegada), per acabar d'omplir el paper...



Des de sempre el mascle català ha estat molt reconegut arreu... !!!












Si no esteu vacunats passeu de llarg...és el diari del Sr. Jiménez Losantos...









Ahir es presentava l'UGT de la policia i avui aquests altres dos: l'APPAC i el SAP.
Quasi que ja sembla El Rieral, on s'hi han obert més bars que portes d'escala hi han...!!!