escriu-me
My Photo

dijous, 21 d’agost del 2008

Dijous, 21 d'agost del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima




A l'explicació dels fets hi ha una frase no del tot exacte i és aquesta:"Recentment, una sentència del contenciós administratiu ha instat el consistori lloretenc a fer-se càrrec de la renovació de l'enllumenat de la urbanització Roca Grossa."
Dic que no és exacte doncs el que diu la sentència és que condemna a l'Ajuntament a recepcionar Roca Grossa i a restituir als propietaris les quotes des de l'any 2000, (la bonica quantitat de 2 milions d'euros), cosa que l'Ajuntament davant l'impossibilitat de fer front a aquesta quantitat ho ha negociat amb els propietaris i el resultat de l'acord és la renovació de l'enllumenat públic a càrrec de l'Ajuntament.




La mateixa notícia però atribuïda als marits de les Veïnes:Ja ahir l'EcoDiari, a la notícia que vaig penjar, atribuïa aquesta acció als marits de les Veïnes i vaig pensar que s'havien equivocat, però avui aquí insisteixen en que són els «Veïns emprenyats», llavors ja tindríem una pista més per descobrir qui hi ha darrera aquest col.lectiu; i la pista seria que són veïns on les dones treballen a l'estiu i llavors són els marits qui han han de fer les accions...
L'acció va consistir en
"reobrir un camí públic, el GR-92, que, segons ells, a vegades està tancat al públic. A més, van eliminar part de la reixa metàl·lica que envoltava la finca i van canviar el cartell de l'entrada que resava «Prohibit el pas, camí particular» per un altre en el qual es podia llegir «GR-92, camí públic»"


Aquesta notícia la porten diferents diaris, però aquest és l'únic que fa servir l'expressió "Cau un ascesor" no ho dic perquè la paraula ascensor li falti la "n", sinó per l'expressió "Cau"







Més avall veureu la notícia de que critiquen l'alcalde de Calella perquè fa vacances a l'agost; a lo millor els papers estan canviats i l'alcalde de Calella n'hauria de ser de Girona i la Sra. Pagans ser d'alcaldessa de Calella...






Aquesta polèmica ja també s'ha reflexionat repetidament a casa nostre i l'explicació que s'hi dóna no és altra que tot i que les mones es venen ara, quan s'elaboren és a l'hivern...


l'Agenda:
BLANES
Festa dels Copatrons.
Fira de productes artesans al passeig de la Mestrança.
11.00 a 13.30 i de 16.30 a 19.00. Platja i parc infantil de S'Abanell. Tallers infantils
20.30. Plaça dels Dies Feiners. Actuació de l'Orquestra de Cambra de l'Empordà.
Instal·lació de Quiko Estivill. Fundació Àngels Planells. Fins al 16 de setembre. Mostra de pintura del Fons d'Art. Galeria d'art L'Arcada. Fins al 18 de setembre.
XXVI Caminada popular Nit de Sant Bonós, per dissabte. Se sortirà a les 22.30, del passeig de Mar.

TOSSA DE MAR
22.30. Far de Tossa. Nit de cançó espanyola, Aires de Cádiz, amb la soprano Elena Mejías.
9.00. Platja Gran. Tai-txi. 18.00. Platja Gran. Aeròbic.
Excursió guiada de Tossa a Gorg Gitano i Vilademont, per dissabte, a les 8.00. Cal inscriure's anticipadament a l'Oficina de Turisme. Excursió guiada de Tossa a Cala Morisca pel camí de ronda, per diumenge, a les 8.00. Cal inscriure's anticipadament a l'Oficina de Turisme.

























No hi he vist res que sembli afectar-nos...