escriu-me
My Photo

divendres, 15 d’agost del 2008

Mare de Déu d'agost, divendres, del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Se m'ha fet tardíssim...felicitats a totes les Maríes...també a les galetes i a la Joana...!!!



A les gosseres, Tossa és ben a prop, n'hi ha de totes mides, edats i races i us puc ben assegurar que tots la mar de simpàtics i agraïts de que algú els tregui d'allà...
Si voleu un animal de companyia feu-hi una visita... de veritat que hi trobareu el que busqueu !!!



La veritat és que no deixa massa clar quins projectes per Lloret, doncs la revisió del POUM ja queda enrera...
En un altre indret llegeixo els detalls:
"L'ajuntament de Lloret de Mar rebrà un ajut per al projecte de Participació, Infància i Joventut"






No sé si a Lloret el Govern Municipal ho fa millor o l'oposició no és tan activa (un xic de tot...), per lo de Tossa és espectacular...!!!



Segurament la multa la pagarà amb el que pesqui demà...



L'autor acaba enfurismat i amb tota la raó: "Estem pagant de la nostra butxaca (de treballadors) l'enriquiment d'altri. Dissortat fou el dia que es van començar a fixar a la baixa els augments salarials. La banca no deixa d'augmentar els beneficis mentre els ciutadans no deixem de perdre poder adquisitiu.
Aquest silenci amb què la gent aguanta els atropellaments és realment escandalós."


Parla de la diferència de preus entre la costa i l'interior...







L'Agenda
LLORET DE MAR
12.00. Visita guiada al Museu del Mar.
22.30. Plaça del Pi - Santa Cristina. Concert a càrrec de Laura Simó i Francesc Burrull.
Lloret Natura. Sala Marina, als baixos de l'Ajuntament. Fins al 31 d'agost. Pintures de Joaquim Comas Regi. Sala d'exposicions de l'Antic Sindicat. Fins al 31 d'agost.
Cap de setmana, 4a Marxa BTT, per diumenge. Més informació, a www.cclloretdemar.com.

BLANES
VI Festival de curtmetratges a la platja de blanes, a partir de les 22.00. Avui, secció concurs animació i secció concurs ficció.
Festes del barri de Mas Cremat.
Festa major de Can Bruno. 10.00. VI Torneig de bitlla catalana. 20.00. Sopar i cantada d'havaneres amb el grup Terra i Mar. A continuació, ball de festa major, amb l'actuació del conjunt Elegants.
11.00 a 13.30 i de 16.30 a 19.00. Platja i parc infantil de S'Abanell. Tallers infantils.
Nits de Lluna Plena al jardí botànic Marimurtra, a partir de les 23.00. Avui, actuació del trio de jazz de Xavi Molina.

TOSSA DE MAR
9.00 a 10.00. Platja Gran. Tai-txi. 18.00 a 19.00. Platja Gran. Aeròbic.
Excursió guiada de Tossa a la Roca de l'Elefant, per dissabte, a les 8.00. Cal inscriure's anticipadament a l'Oficina de Turisme. Excursió guiada de Tossa a Ses Alzines pel camí de ronda, per diumenge, a les 8.00. Cal inscriure's anticipadament a l'Oficina de Turisme.

VIDRERES
18.00. Casal de jubilats. Ball a càrrec de Dancing Grup.


Aquí parlen de tala d'arbres centenaris i m'esgarrifo...
Com algú es pot sentir tan superior i per sobre de tot i de tots com per ordenar la mort de un ser viu que ha viscut en un mateix indret més de cent anys...!!!
Ja que es tracte d'oliveres, un dia, en aquestes discussions de bar, un em defensava el dret d'un pagès a vendre's una olivera de 1400 anys que estava a la seva propietat; no crec que ni portant al límit el dret a la propietat privada a algú se li pugui reconèixer cap dret sobre un ser viu de 1400 anys...
Si vol els diners de la olivera, que vengui l'hort i que s' en vagi a pastar fang...!!!


Aquesta senyora es queixa d'unes obres mal fetes en el seu carrer; parla de Palafrugell però la poso doncs aquesta mateixa frase, "Desenamorant-me", exacte !!!, me la va dir ahir a la tarda una mare de família, veïna meva, que ha hagut de suportar, i suporta, durant tres agosts seguits, (l'únic més de vacances), obres a la casa de davant de la seva, a la que només hi treballen a l'estiu, dissabtes,diumenges i dies de guardar de la resta de l'any..., quan al centre de Lloret els hi és prohibit...
En una pregunta al respecte el Sr. Crespo em va contestar que no pot prohibir les obres a tot arreu el juliol i l'agost doncs la gent té ganes d'acabar la casa ja que paga una hipoteca...doncs miri Sr. Crespo una excepció, i n'hi ha moltes, que des-confirma la teoria...


Jo he intentat llegir-lo i m'he perdut; a lo millor vosaltres esteu més preparats
Hi ha una frase que m'ha cridat l'atenció:
"Va tenir l'audàcia de dir sí sense poder mesurar totes les conseqüències que, des de la fe, aquest sí suposaria en la seva vida de dona i de mare."
Amb tot el respecte, sembla que parli de la Letízia...



Ahir sota aquesta mateixa notícia publicada per El Punt hi posava un comentari en el sentit de que espero que "l'Ajuntament que no per treure's uns manifestants de sobre, tiri pel camí del mig i assumeixi uns compromisos individualitzats que representarien una clara discriminació en vers d'altres; i com que això ja ha passat, (URCASA o Suro Gros que per no funcionar com cal s'els premia facilitant-lis les coses...) , jo només ho recordo...", i la veritat sia dita que URCASA, tot i que l'Ajuntament s'en ocupa de l'execució del projecte de millora però que són els veïns qui el paguen, no està bé que el possés dins l'afegit de "no funcionar com cal ", doncs com em fa veure el seu Administrador, l'Entitat de Conservació funciona i bé, cosa que no podem dir de Suro Gros que ni tan sols tenen associació de veïns...



pa que no estarien molt més macos amb la pancarta al cul...!!!
Puc estar d'acord amb el fons del que demanen, però que deixin el mot Lloret tranquil...!!!