escriu-me
My Photo

dissabte, 26 de juliol del 2008

Dissabte, 26 de juliol del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Per aquest dilluns que ve:
Ple de l'Ajuntament
(a les 20.00h)
ORDRE DEL DIA

1.- APROVACIO ACTA SESSIO ANTERIOR (07/07/2008).
2.- DESPATX ALCALDIA.
3.- APROVACIÓ DEFINITIVA DEL PROJECTE BÀSIC I EXECUTIU DE LA PISCINA COBERTA I APARCAMENT DE LA NOVA ÀREA ESPORTIVA DE LLORET DE MAR.
4.- APROVACIÓ EXPEDIENT CONCESSIÓ D’OBRA PÚBLICA D’UNA PART DE LA NOVA AREA ESPORTIVA DE LLORET DE MAR.
5.- RETIMENT DEL COMPTE GENERAL DE L’EXERCICI 2007, QUE INTEGRA EL PRESSUPOST DE LA PROPIA CORPORACIÓ, ORGANISME AUTÒNOM “SERVEIS MUNICIPALS DE COMUNICACIO DE LLORET DE MAR” I DE LA SOCIETAT ANÒNIMA MUNICIPAL “LLORET FUTUR SA.”.
6.- DONAR COMPTE DE L'ESTAT D'EXECUCIÓ DEL PRESSUPOST GENERAL I SITUACIÓ DE TRESORERIA DEL PRIMER SEMESTRE DE 2008.
7.- MOCIÓ PRESENTADA PER TOTS ELS GRUPS MUNICIPALS DE L’AJUNTAMENT DE LLORET DE MAR, PER DEMANAR A ADMINISTRACIONS SUPERIORS QUE S’OBRI UN DEBAT ENTORN L’AVORTAMENT AMB L’OBJECTIU DE MODIFICAR LA LLEI DE 1985, A FI QUE ES PUGUI ADAPTAR MILLOR A LA REALITAT.
8.- MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL DEL PSC-PM, PER A L’ELECCIÓ I NOMENAMENT DEL SÍNDIC/A DE GREUGES MUNICIPAL O DEFENSOR/A DEL CIUTADÀ DE LLORET DE MAR.

PROPOSTES D'URGÈNCIA.
CONTROL i SEGUIMENT MUNICIPAL.
PRECS i PREGUNTES.

==========================
==========================
==========================






Fins aquí una de les parts en conflicte...
Ara l'altre:
"El president de l'Associació Turística d'Apartaments, l'ATA, Lluís Torrent, reaccionava: "hem de tenir les idees molt clares i dir que les comarques de Girona viuen fonamentalment del turisme; patirem més crisi si no vénen turistes..." La construcció i el turisme són absolutament incompatibles, sobretot quan la gent busca repòs, repòs i repòs. En aquest cas correspon als ajuntaments posar pau i fer d'àrbitres decidint què és més rendible pel futur de la seva població: rajol o turista?"
Sr. Crespo la pilota esta en el seu taulat; segurament, els que sí patim "l'augment" de les obres els mesos d'estiu, no vindrem al passeig amb camions cuba o grues a parar el poble, ni a tirar-li sobre la taula del despatx les nòmines o els contractes, però ha de saber que aquestes nòmines i contractes del costat que jo defenso també existeixen i corren el perill de no poder ser ateses...


Parla del cas dels monitors de Cala Llevadó






Ara vénen dues notícies d'aquelles que tan de bo parlessin de nosaltres:








L'Agenda
LLORET DE MAR
Festa major. 12.00. Església parroquial. Missa de la confraria de Sant Elm. 13.00. Platja de Lloret, davant de l'Ajuntament. Sortida amb creuer per fer l'ofrena d'una corona de llorer en memòria dels que van perdre la vida a la mar. 13.00. Platja de Lloret. 24è Trofeu Sant Elm, per a classe Optimist. 16.00. Pistes de Can Sabata. Tirada popular de bitlles catalanes. 19.30. Plaça de la Vila. Ball de Plaça o Dansa de les Almorratxes, a càrrec de quatre parelles d'obrers de Santa Cristina i concurrència popular. 20.00. Plaça de la Vila. Sardanes amb la cobla La Principal de la Bisbal. 22.30. Badia de Lloret. Espectacle piromusical. 22.30. Estany del Modelista, a l'avinguda El Rieral. Navegació nocturna de vaixells per radiocontrol. 23.00. Passeig Manel Bernat. Concert del grup Suzie Q. 23.00. Sa Caleta. Tradicional concert de cobla i música catalana a càrrec de la cobla La Principal de la Bisbal.
22.30. Beach Club. Festa de Sant Elm, amb els dj's Rotten aka Alienoid + None + Panda + BaiLable.

BLANES
Festa major. De bon matí, repic general de campanes des tots els campanars de la vila. 11.45. Des de l'Ajuntament. Sortida de la comitiva oficial acompanyada pels Gegants de Blanes, fins a la parròquia de Santa Maria. 12.00. Parròquia de Santa Maria. Solemne ofici religiós en honor a la patrona de la vila, Santa Anna. 13.00. Passeig de Dintre. Breu audició de sardanes a càrrec de la cobla del col·legi Santa Maria. 13.30. Passeig de Dintre. Ball de Morratxes, a càrrec de l'esbart Joaquim Ruyra. 18.00. Passeig de Dintre. Sardanes amb la cobla Amoga. 19.30. Plaça dels Dies Feiners. Concert de festa major amb l'actuació de l'orquestra Amoga. 22.30. Des de la roca de Sa Palomera. XXXVIII Concurs internacional de focs d'artifici de la Costa Brava, amb la Pirotècnia Valenciana. 23.30. Passeig de la Marina. Concert de la Fundació Tony Manero. 23.30. Plaça dels Dies Feiners. Ball amb l'orquestra Amoga. 23.30. Plaça dels Pins. Actuació del conjunt Maracaibo. 23.30. Sa Costa Barrakes, al camp de futbol dels Pins. Actuació dels grups Bullitt + La Banda del Yuyu + Albertucho.

TOSSA DE MAR
19.30. Passeig de Mn. Cinto Verdaguer. Representació teatral i musical del conte Anem a buscar bolets!
22.00. Església parroquial de Sant Vicenç. Concert de piano per Xavier Barbeta Martí.














Ahir deia que s'havien adormit i resulta que el motiu de no haver-hi BOP del 25/07 era que a Girona era festiu... Així que l'últim publicat és el de 24/07