escriu-me
My Photo

dimarts, 22 de juliol del 2008

Dimarts, 22 de juliol del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Tinc problemes per enviar el mailing...
Les podeu llegir aquí.
De totes maneres ho tornaré a intentar...!!!



AQUÍ hi podreu veure el programa
AQUÍ us el podreu descarregar en format PDF
==========================
==========================
==========================

PINTORS DE LLORET
EXPOSICIÓ COL·LECTIVA . SALA D'EXPOSICIONS DE L'ANTIC SINDICAT -del 4 al 30 de juliol (dilluns tancat)





Al Sr. Arbó no li acaba de convèncer aquesta tradició que " En èpoques més properes el ball s'havia convertit en un tipus de posada de llarg de pubilles finolis. "
acaba amb el que podria ser una definició de l'acte: "Per tant, l'espectacle és una ocasió de lluïment per a les obreres, d'orgull per les seves mares i d'aparador per les empolainades autoritats."








Amb totes aquestes notícies del mosquit, ara no feu com un veí meu estranger, que quan arriba de vacances, el primer que fa és ensulfatar a tort i a dret tots els voltants de casa seva per tal d'eliminar qualsevulla cosa que es mogui...(no amb sofre, sinó amb tota mena d'sprais i verins).
Tan de bo l'any que ve es quedi en el seu país ben calentó a la bora del foc...






'agenda:
LLORET DE MAR
Festa major.
11.45. Capella del centre sòcio-sanitari. Xerrada - inauguració Cren Hospital infantil Senegal, a càrrec de Sor Regina Mnich i Romà Codina.
22.30. Correfoc a càrrec de la colla de diables Sa Forcanera. Sortida des de Can Garriga, passant pel passeig Verdaguer, plaça de la Vila, rambla Barnés fins al passeig de Manel Bernat.

BLANES
Festa major.
19.30. Plaça dels Dies Feiners. Pregó a càrrec de Joan Adell Álvarez. A continuació, Toni Albà representarà la seva obra Audiència i-real.
22.30. Des de la roca de Sa Palomera. XXXVIII Concurs internacional de focs d'artifici de la Costa Brava, amb la Pirotècnia Tomàs SL.
23.30. Camp de futbol dels Pins. Sa Costa Barrakes. Actuació dels grups Nash Scratch, ZPU i Porta.
23.15. Plaça dels Dies Feiners. Actuació d'Àfrica d'Ivori. Dins el I Cicle de músiques del món.
23.30. Plaça dels Dies Feiners. Ball amb el conjunt Paradís.

TOSSA DE MAR
Excursió guiada del cicle Pas a Pas, de Tossa a Cala Morisca pel camí de ronda, per diumenge, a les 8.00. Cal inscriure's anticipadament a l'Oficina de Turisme. Excursió guiada del cicle Pas a Pas, de Tossa a Lloret, per dissabte, a les 8.00. Cal inscriure's anticipadament a l'Oficina de Turisme.


Totes aquestes xifres són globals a nivell d'estat, doncs no em puc imaginar que aquí a casa nostre els que vénen amb bus o cotxe siguin solament el 20%.




Lluís!!!, t'en recordes del meu ticket per l'estofat...?


Que ningú corri a empolainar-se, doncs encara que el titular sembli que podem ser qualsevulla, resulta que ja té nom:"Bas Baltrons i ha estat seleccionat per les proves de Míster Espanya 2009"













Al Sr. Chávez no li sona de res el nom de Mohandas Karamchand Gandhī...!!!




Sempre hem parlat i reivindicat el familiar, l'esportiu, el gastronòmic, el de sol i platja però de l'acadèmic encara no n'hem dit res... oi n'hi han de varietats encara: el de salut, "l'eutanàsic" (aquest estaria be, doncs no caldrien masses miraments amb el client...de totes maneres no tornaria...)...






<
No hi he trobat res...excepte si vens asfalt, doncs la Diputació en busca...