escriu-me
My Photo

dissabte, 19 de juliol del 2008

Dissabte, 19 de juliol del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima






Un record per el seu pare...




Un article que no sé ben be a que ve, ni el significat d'algunes de les frases, ni si quan les diu pense en algun col.lectiu en concret: "Educar, òbviament, en els casos que les persones estiguessin capacitades per procrear. En cas contrari, esterilització."
"És un fet indiscutible que hi ha massa persones al món, i que, a més a més, els recursos estan desigualment repartits. D'aquest fet es deriven gran part dels problemes: superpoblació a les ciutats, delinqüència, atur, pobresa, marginació. Moltes d'aquestes xacres es pal·liarien amb un acurat control de la natalitat"



El dia de l'aprovació de l'incorporació de Lloret, en el Ple, el representant d'Iniciativa, el Sr. Garcia, hi va fer una puntualització que vaig trobar interessant i era que a part de difondre la part positiva del fenomen dels indians, també servis aquesta xarxa per difondre'n la part fosca i que no és altra que l'estret lligam d'alguns d'aquests indians amb el lucratiu negoci de l'esclavatge i també que es pogués conèixer de que no tot van ser "bonories" i èxits, doncs molts en van tornar amb les mans a les butxaques o mai més en van poder tornar...









France ha apostat des de sempre per l'energia nuclear, de la que diuen que és neta sempre que no passin aquestes coses i que no comptem amb els residus que genera, actius 10.000 anys, súper contaminants i que en algun lloc s'han de guardar. Tampoc és casualitat la coincidència d'aquesta aposta amb que France disposa d'un arsenal de bombes atòmiques per esborrar del mapa tres vegades la terra...
Si us passegeu un xic per France a la que veieu alguna MAT de cables vol dir que no lluny hi ha nuclear.
Us adjunto aquesta foto, feta des de l'autopista, de la nuclear que hi ha a prop d'Orange.
A pocs quilòmetres d'aquesta, un xic més al nord, n'hi ha una altra on en el temps de la seva construcció, en ple debat mundial anti-nuclear, i per humanitzar-la un xic, hi van fer pintar a tota l'estructura un gran nen jugant amb una galleda a la platja, (?) crec que és aquest el dibuix, doncs tot i que és immens, queda un xic lluny de l'autopista i no s'acaba de veure amb precisió si és aquest el motiu... (en tinc fotos, però ara no les trobo).


Per di de cas no està de més que esperem uns dies a fer els transvasament del Roïne...
L'article acaba així:
"L'alt cost econòmic, el risc que comporten i l'herència en forma de residus radioactius per a les futures generacions ha de pesar en els debats nuclears que alguns obren alegrement."

El senyor no està en contra de les campanes, a ell el molesten altres sorolls: "Per què no lluiten per prohibir segons quines motos, per sancionar els motoristes impresentables i la indústria motociclista? Barallar-se amb les campanes és fàcil i té ressò."




Que no pateixi l'Obreria doncs encara que la facin PEIN podrà fer i desfer com vulgui i sinó, només cal que miri els projectes endegats i amb benedicció municipal a la finca de can Juncadella, amb una protecció semblant a la de Santa Cristina, si no superior...