escriu-me
My Photo

divendres, 11 de juliol del 2008

Divendres, 11 de juliol del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Ahir eren: "Plataforma per la Pau", "Col.lectiu de Joves Lloretencs", "l'Aurora", "CineClub ADLER" i també l'Ajuntament.
Avui s'hi afegeixen: "el Col.lectiu sa Caleta" i "l'Associació de la Dona Activa":"Des de l’Associació de la Dona Activa, volem adherirnos al manifest efectuat per diferents associacions, col.lectius i ajuntament, amb motiu del brutal assasinat de la Jove italiana i expresar la nostra total repulsa per aquest fet ocorregut a la nostra vila i per a totes les dones que pateixen i moren a causa de la violencia masclista.
I convoca a totes les sòcies per anar avui divendres a la concentració."

==========================
==========================
==========================

Aquest divendres comença la 5a edició del Clon Festival ( 22.30h a la Roca d’en Maig)
El festival s’obrirà avui a càrrec del Sultans of swing, un grup format per set músics que fan un repàs de tots els èxits dels Dire Straits.

==========================
==========================
==========================

Pot semblar una contradicció el tenir dos actes tant distints amb només mitja hora de diferència, però no trobo cap incoherència el poder assistir als dos i així ho penso fer jo.

Amb l'assistència al primer, mostrarem el nostre suport cap a la família d'aquesta pobre noia i el rebuig més gran cap aquesta mena de violència que, dia rera dia, suporten moltes dones i que en el cas de la Federica li ha costat la vida.

Del segon acte programat, aquest Clon Festival, a part de si us agrada més o menys la seva música o de si us queden ànims per anar-hi, heu de saber que allà hi haurà cinc barraques de diferents entitats lloretenques, que del que facin de calaix aquest dia en depèn bona part del seu funcionament anual, doncs per moltes, aquests dies de barraques són la única font d'ingressos que tenen i que si demà no hi anem els hi estem retallant el 20% de la seva capacitat de fer coses per Lloret la resta de l'any.

Vinga doncs...!!!
Tots a les deu davant l'Ajuntament per un "MAI MÉS" i a dos quarts d'onze a donar suport a l' associacionisme lloretenc...!!!

==========================
==========================
==========================

Festes de Sant Cristòfol al barri de Can Ballell !!!

==========================
==========================
==========================


Nota: No hi busqueu les notícies ni del com, ni del perquè del botxí, ni cap mena de curiositat morbosa, doncs jo no les hi posaré...!!! (però si us interessen els diaris en van plens)



És un avanç de l'article del número extraordinari de Festa Major de la revista RECVLL de Blanes







L'articulista fa un anàlisi del creixement que s'ha sofert que, en ocasions, s'ha fet sense pensar en l'energia i l'aigua


A les afores ( a les urbanitzacions) de vegades tenim uns sorolls ben diferents dels que es poden gaudir vivint al centre.
Us en diré un de ben exòtic, però molest com pocs. Es tracte del bufador de fulles..., fa un traüt d'aquells que s'et posen al cervell.
De vegades veig el jardiner de la urbanització la Llevantina entestat cinc minuts amb el bufador per fer sortir una trista fulla que ha caigut dins un roser...
No deu tenir res millor a fer, doncs, des que l'Entitat de Conservació li ha comprat aquest joguet, tota la muntanya sabem quan a la Llevantina ha caigut una fulla...!!!












L'article dóna resposta a l'altre article que ja vaig posar la setmana passada on es feia esment a la poca intimitat que un té a l'hora de comprar en una farmàcia i que jo aprofitava per explicar-vos les meves facècies de joventut a l'hora de comprar condons jo aprofitava. En aquest la farmacèutica Sra. Giralt explica que: "En la realitat és necessari donar a conèixer que el pacient pot demanar ser atès pel farmacèutic en privat per totes aquelles consultes que sobre medicaments vulgui plantejar.
El que passa és que el pacient desconeix totalment aquest servei i, per contra, pregunta moltes vegades a tothom (veïns, fa cas de la TV, escolta altres pacients, etcètera...), menys al farmacèutic,"


A aquest senyor no li agraden aquests tipus de consells i acaba fins i tot jo diria que enfadat: "Que no ens vulguin fer millors. Som com som –més pulcres o més deixats, més pencaires o més ganduls–, i si volem canviar, és cosa nostra, no d'ells." però això no és bo...!!! .Que s'enfadi i li agafi un cobriment me la sua, però que els seus actes embrutin el meu aire ja m'importa més...!!!





Si s'els expulsa quasi millor que ens exiliem tots...o quasi millor que expulsin de la galàxia a qui pugui firmar una ordre així...



Si no voleu clicar per saber-ne la resposta jo us l'avanço: Rotundament sí...de la dessaladora de Blanes...!!!



L'autor ens cita no com exemple de bo o de dolent, sinó que volia citar una població catalana i la primera que li ha vingut al cap ha set Lloret i això és bo...espero...!!!









Del BOP d'ahir 10/07/08 Número: 133/0):
9040 - AJUNTAMENT DE VIDRERES Anunci de licitació d'un contracte per a l'execució d'una obra
Adequació per
Escola d’Adults i hotel d’Entitats de l’edifici
de Can Torronet”

9041 - AJUNTAMENT DE VIDRERES Anunci sobre aprovació de les bases que han de regir el concurs per a la concessió d'uns ajuts escolars
Aprovar les bases que regiran el concurs
públic per a la concessió d’ajuts per a
l’escolarització de nens i nenes de 0-3 anys de
la llar d’infants municipal de Vidreres que es
trobin en situació socioeconòmica desfavorida
durant el curs 2008-2009

9039 - AJUNTAMENT DE VIDRERES Edicte sobre informació pública d'un projecte
projecte de reforma d’un
habitatge unifamiliar aïllat a la finca rústica
anomenada Can Vilallonga a la parcel·la 98 del
polígon 2 finca rústica de Vidreres que promou
el Sr. Jordi Dalemus i Carós