escriu-me
My Photo

dimecres, 9 de juliol del 2008

Dimecres, 9 de juliol del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima (1


Aquesta és la casa (la foto és meva).
Ahir us parlava de la reforma tan espectacular de la masoveria d'aquesta mateixa finca; vistos els projectes que aquesta propietat presenta, esperem que la reforma prevista per aquesta casa de platja no arribi a convertir-nos aquest indret verge en una explanada del Fòrum, ni que a ningú se li passi pel cap de habilitar-hi un camí per la sorra per arribar-hi; és una raconada ben verge i així ha de continuar...!!!
M'agradaria que veiéssiu el projecte d'enjardinament de la finca, posant-hi flors a "tutti pleni" a tots els costats dels grans camins que han obert aquest hivern (cala Morisca); si es fa, semblarà Versalles i no descarteu de veure-hi carrosses amb cavalls blancs...
Sobre gustos hi ha molt d'escrit, però allò és
PEIN, sòl no urbanitzable i sota la protecció del Pla Director Urbanístic del Sistema Costaner ...!!!











Això no és serio...!!!






Feu-hi un cop d'ull doncs no es moca pas amb mitja màniga...: "La crisi econòmica ha liquidat les ximpleries sobre el canvi climàtic. Fa només uns mesos, el planeta sencer estava a la vora de l'extinció (...)"

L'article acaba amb un comentari que permet deduir que no anava dret doncs estava escrivint l'article: " Ara m'estic mentalitzant per l'espera a l'estació de Gràcia, irrespirable i insuportable en aquesta època." Però tot i que sembla que ens ha colat una mentida pietosa, li dono tota la raó quan a la darrera frase diu: "Una altra vergonya," doncs la setmana passada jo en vaig patir aquesta calor irrespirable a l'estació de plaça Catalunya i talment semblava que ens vindria un cobriment a tots...




Ambdues eren mocions presentades pel PSC









Crec que la a foto és l'hotel Casino Royal, tot i que el peu diu a primera línia de mar (?)














Vaig anar a dormir molt tard, he dormit poc i els ulls em fan pampallugues, així que ho deixem aquí...( en Francesc, la Montse, la Laura i en Fonso en tenen la culpa; com que ells fan festa avui...!!!)