escriu-me
My Photo

diumenge, 6 de juliol del 2008

Diumenge, 6 de juliol del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Per avui diumenge!!!

24a Fira del dibuix i la foto
diumenge, 6 de juliol, pg. Jacint Verdaguer

===================

Eurobasket 2008
des d'ahir i fins el divendres 11, 2on. TORN TORNEIG INTERNACIONAL DE BASQUET de 9.00 fins a les 24.00 h, Pavelló Molí i pavellço municipal
===================
===================
===================

PINTORS DE LLORET
EXPOSICIÓ COL·LECTIVA . SALA D'EXPOSICIONS DE L'ANTIC SINDICAT -del 4 al 30 de juliol









Un clar plagi (del color...) de la performance tipus Land-art que SOS Lloret va presentar en el Castell de Sant Joan per la festa major del 2004 i que li va valer la pèrdua "sine die" de la subvenció anual que de l'Ajuntament de Lloret rebia... (Laura, no arrufis el nas que jo hi era...)






No és pas un article dedicat a Lloret ni a la crisis immobiliària, ni al turisme, és una oda general als estius:" Els estius de la teva vida tenen el perfum del descobriment de l'amor, i la gebrada dels finals de les relacions eternes."

Esperem que a l'hora de aplicar aquest règim tan avançat de UE no s'el passin pel forro del dellonsis adduint que l'obra es urgent, necessària, primordial o qualsevulla altre adjectiu que trobin que se li escau...







Gastronomia a la Costa Brava (I)
A Blanes, la parada obligada és al restaurant El Ventall, a peu de la carretera que porta a Lloret, on podrem degustar uns bons plats mariners, elaborats amb les receptes tradicionals dels pescadors.
Ja a Lloret, i de la mateixa propietat, El Trull, de Pere Colomer, és tota una referència de la cuina de sempre; un establiment situat a la cala Canyelles, que té molts anys d'existència i del qual cal destacar la terrassa, que a les nits d'estiu és tota una delícia.
Si volem un restaurant d'alta cuina d'autor, hem d'anar al fa poc inaugurat Gran Hotel Monterrey, ara de 5 estrelles, que acull el nou Casino de Lloret i el restaurant Freu, sens dubte un dels millors de la zona, amb l'acreditada parella al capdavant formada per Paula Casanoves i Flip Planas.
A Tossa de Mar el restaurant més important és la Cuina de Can Simón; també al restaurant Castell Vell











antes paraules venint com vénen d'un capellà...!!!


Si no trobem pas aviat sana i estalvia aquesta pobre noia no sé pas que passarà aquest agost amb els italians que normalment venien