escriu-me
My Photo

dissabte, 7 de juny del 2008

Dissabte, 7 de juny del 2008, les notícies que avui parlen de la Selva Marítima

Demà dissabte:

Per dissabte i diumenge:
"III TROFEU NE-WAZA VILA DE LLORET i II PREMI DIPUTACIÓ"

Dissabte de 15.00h a 20.30h
Diumenge de 10.00h a 13.00h
Lloc: Pavelló Municipal

http://trofeunewazaviladelloret.blogspot.com/

Per diumenge:
INTERCANVI DE PLAQUES DE CAVA DE CATALUNYA

Diferents membres de l'associació de col·leccionistes de plaques de cava de Catalunya faran intercanvi de les plaques.
Diumenge a les 10.00h a la plaça Pere Torrent


REGATA DE LLAGUTS DE LA LLIGA DE LLORET

Diumenge a les 17.00h a Sa Caleta


Per dilluns::
Antena de la Cambra de Comerç de Girona a Lloret de Mar

Dilluns 9 de juny, a les 12h, tindrà lloc a Can Saragossa la presentació de l’Antena de la Cambra de Comerç de Girona a Lloret de Mar.
El programa Antenes apropa els serveis de la Cambra de Girona a les empreses mitjançant la creació d’oficines per tot el territori i alhora permet conèixer de més a prop les seves necessitats.
Assistents: Sr. Xavier Crespo i Llobet, alcalde de Lloret de Mar, Sr. Domènec Espadalé i Vergés, president de la Cambra de Comerç de Girona i Sr. Fernando Ferrero García, secretari general del Consejo Superior de Cámaras de Comercio, Industria y Navegación



Versió reduïda, que és dissabte, vol ploure i la neurona se m'ha assecat després del rotllo que us he posat aquí sota de bon matí...

No cal que ho llegiu tot, només que em doneu la raó en faig prou...


El meu entendre una mesura totalment equivocada per diferents raons.
La primera i fonamental, que no s'ha consensuat amb els comerciants, que, a la fi, són els que s'hi juguen el pa amb l'experiment, (amb això es trenca l'esperit de diàleg que aquest equip de govern prometia abans de guanyar les eleccions, violentant el vot dipositat en ells) .

La segona seria que tot i ser una mesura orientada, (sense dir-ho), cap el tipus de comerç regentat per "hindús", que en principi el mal que fan no és tenir les façanes plenes de andròmines, sinó el tipus de venda agressiva cap al client i que genera no poques queixes als tour-operadors, doncs bé, aquesta mesura no acabarà amb aquestes practiques, ni amb aquest tipus d'establiments, sinó que obligarà a tancar portes a no pocs petits comerciants que pel lloc on estan ubicats no tenen altra alternativa que exposar part del "genero" a la façana; em ve al cap lla botiga d'estovalles que hi ha al costat de la botiga del regidor de comerç sr. Llasera... i com aquesta moltes.

Una altra bona raó podria ser l'experiència; en lloc del món he vist una mesura d'aquesta mena, ni en els barris turístics de Nova York i soc afeccionat a travessar fronteres i no per anar a alta muntanya, sinó a llocs de platja i ben freqüentats.
No hi ha res que decebi més a un turista que anar a passejar pel poble que ha escollit per les vacances i trobar-se l'uniformitat dels aparadors ben polits que es troba cada matí de la resta de l'any, i no veure un referent comercial que l'indiqui que veritablement es troba en un lloc de vacances.

El dia que a l'entrada de Lloret veiem la majoria dels nostres clients amb Samsonites d'alumini i vestits de Yves Saint Laurent o Chanel, dels de veritat, aquell serà el moment, o pot ser ni llavors, de dir que s'ha de canviar les samarretes per figures de Lladró, (i no és el dilema de si primer l'ou o la gallina, doncs aquest turista també busca els referents comercials turístics), però fer-ho abans és començar la casa per la taulada i obviar el tipus de turisme que tenim i que per molts anys puguem conservar...
"Dixi..."


Ho trobo una magnífica iniciativa... i tan de bo la imitin d'altres Ajuntaments, Entitats i particulars...!!!
I a sobre:
"amb la finalitat d'integrar a la vida social els treballadors que pateixen discapacitats i que sovint no tenen un accés garantit al món laboral."








Si ens garantissen aquest preu (1400€) convido jo...!!!





Si només llegiu això de ELPUNT l'idea que s'en treu és senzillament que Blanes ha canviat de jardiner i no parla ni de les finalitats ecològiques i socials de la mesura que són per les que es fa la festa...





L'Agenda
LLORET DE MAR
22.30. Plaça de la Vila. Audició de sardanes amb la cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona.
FamiliArt - Tobella Soler: tres generacions d'artistes, exposició de pintura, il·lustració, fotografia, enquadernació, poesia i disseny gràfic. Sala d'exposicions de l'Antic Sindicat. Fins al 8 de juny. Pintures de Montserrat Jaimejuan. Espai Marina. Fins al 14 de juny.
22.30. Beach Club. Nit de pop electrònic, amb l'actuació de Bizarre + Lorena C + Estatuas de Sol + Dj BaiLable.
BLANES
Festes del barri Mas Florit. Festes del barri Mas Florit.
16.00 a 19.00. Plaça 11 de Setembre. Festa del Medi Ambient. 18.30. Plaça de davant de la biblioteca. Festa de la diversitat i mostra gastronòmica. 21.00 a 2.00. Roca lliure. Concurs de pesca al llançat lliure.
Altres obres, altres artistes, pintura. Galeria L'Arcada. Fins al 12 de juny. Instal·lació lumínica, de Lluïsa Xarnach. Fundació Àngel Planells. Fins al 20 de juny. Parlem-nos. Sala d'exposicions M. Luisa García Tornel. Fins al 22 de juny.
VIDRERES
22.30. Col·legi Salvador Espriu. Actuació dels grups Spraydog + Nueva Vulcano + Two Dead Cats + Illinoise + Atzavaragirls Dj's.