escriu-me
My Photo

dissabte, 31 de maig del 2008

Dissabte, 31 de maig del 2008, les notícies que avui parlen de Lloret

Demà diumenge, 1er de juny, el Rotary Club de Lloret Mar organitza la XVIII edició del Encants Populars i Mercat de l’Ocasió, a la plaça de Pere Torrent de 10 del matí a les 5 de la tarda, a benefici d’institucions locals.

Tothom està convidat a remenar i comprar !!


==========================
==========================
==========================


També demà Diumenge:
El Centre Excursionista, amb colaboració amb Lloret Natura, i per tal dedonar a coneixer diferents camins i paissatges del nostre municipi, ha programat la 1ª Caminada de Lloret a Tossa seguit el traçat del antic GR-92 es a dir per les Alegries i Can Sota.














L'Agenda:
BLANES
Altres obres, altres artistes, pintura. Galeria L'Arcada. Fins al 12 de juny. Instal·lació lumínica, de Lluïsa Xarnach. Fundació Àngel Planells. Fins al 20 de juny. Supercalibright, de Lluïsa Xarnach. Fundació Àngels Planells.
22.00. Teatre de Blanes. Carles Santos presenta 53 maneres diferents de matar un capellà, El Canal - Centre d'arts escèniques de Salt/Girona. Teatre de Blanes. Representació de Brossalobrossotdebrossat, de Carles Santos.
LLORET DE MAR
A la nit. Beach Club. Sessió de música indie a càrrec de Dj BaiLable.
TOSSA DE MAR
Celebració de la Diada del Pescador de Tossa de Mar. 22.30. Es Racó, platja Gran. Cantada d'havaneres que anirà a càrrec del grup Port Bo.
19.00. Galeria d'art Joan Planellas de Tossa de Mar. Inauguració de l'exposició Dudadance, de Bartolozzi.





Al fòrum de http://www.catmeteo.comhi ha oberta una porra que permet clicar el nivell de reserves a un mes vista. De moment només han votat una trentena de persones, però totes coincideixen que els pantans superaran el 50% i la majoria, un 33%, s'atreveixen a marcar el nivell entre un 70% i un 90%.

Quant tardarem a anar a treure-hi l nas i acabar amb ells...?
Segur que més d'un ja pensa en els diners que li donarien per un reportatge, passant de tot de la certesa que un senzill virus de refredat nostre acaba amb ells...






Per fi veurem a l'Elena reina i no al secall de la Leti...!!!
Crec que no han anat tan enllà...



Una de les coses que el va fer sospitar era que es trobava el dinar fet cada dia...