escriu-me
My Photo

diumenge, 25 de maig del 2008

Diumenge, 25 de maig del 2008, les notícies que avui parlen de Lloret

Ahir començàvem el dia així:


...ja quasi fosc continuàvem aixà:


i ja de després..., no hi ha imatges...!!!


O sigui que avui, altra vegada, versió reduïda...

=========================
=========================

Ahir sota un article del DIARI de GIRONA que deia:
"la protecció del paratge de Pinya de Rosa de Blanes en forma de PNIN és de les més importants del país."
Jo hi feia aquest comentari:
L'autor parla de PNIN com a protecció màxima i si no vaig errat la protecció proposada per Pinya de Rosa és PEIN que és un grau superior
I una vegada més, el meu peu va entrar a la galleda, doncs l'autor tenia raó, la protecció que ofereix un PNIN és superior a la que brinda un PEIN; segurament em vaig deixar portar o per l'intuïció de que PNIN sembla el diminutiu de PEIN o senzillament em va trair el sub-conscient i vaig pensar en el que els nois tenim entre cames, doncs alguns hi tenim un "penin" i d'altres un "penós"...


L'article acaba així:
"ARA QUE, BEN MIRAT, L'AJUNTAMENT I l'oficina de turisme de Lloret podrien aprofitar-se i fer servir aquest eslògan i donar-li la volta, contraatacant, atrevint-se a fer un ús publicitari amb lema que digués: Lloret de Mar: segons alguns, el poble més lleig de Catalunya. Descobreix-ho per tu mateix!! Una coneguda marca de torrons alacantins ens recorda cada Nadal, amb el seu famós eslògan, que no fan el millor torró, ni el més bo: ells fan el torró més car del món, i fins ara sembla ser que els ha funcionat prou bé."

L'article té un final boníssim:
"El director del programa televisiu, el clàssic entre els clàssics Jordi González, podria haver apostat per buscar la bellesa, però ha optat per la lletjor. Els dimonis interiors són molt dolents i sovint ens fan projectar cap a l'exterior obsessions pròpies."



Un article ple de dades, de vegades compartides, d'altres no tant, però sempre interessants i sinó mireu aquesta:
"Si mirem el tema des del punt de vista de l'estalvi econòmic, no s'entén com encara no tenim cotxes elèctrics. El preu del litre de gasolina 95 expressat com energia, és de 0,122 €/kWh. El preu de l'electricitat domèstica és de 0,0928 €/kWh, però amb doble tarifa el preu elèctric nocturn és de 0,0492 €/kWh. Si hi afegim que el motor de combustió té un rendiment 3 vegades inferior a l'elèctric, el preu de l'energia a l'eix de la roda és de 0,407 €/kWh per la gasolina i de 0,055 €/kWh per l'elèctric, un 86% menys."
Feu-hi un cop d'ull, n'hi ha d'altres...






De Lloret i Tossa no en diuen res...


Del Punt d'ahir