escriu-me
My Photo

dimecres, 14 de maig del 2008

Dimecres, 14 de maig del 2008, les notícies que avui parlen de Lloret

Tema molt greu...!!!
Em fan arribar aquest comentari:
"Es tracta d'un programa de 8TV (la Via Lactea, presentat per Jordi González). Estan escollint el poble més lleig de catalunya i a pocs dies pel veredicte final, Lloret de Mar va primer i amb diferència...
Diuen que faran un programa en directe des del poble guanyador."

Jo no l'he vist, ni en sabia res, però si realment és així, considero que des de les més altes instàncies del nostre Ajuntament s'han de prendre mesures urgents i adients...!!!
No crec que sigui bo un cop de puny, però tampoc un gest d'estruç...



Aquest proper divendres a la Disco Salero (passeig maritim, al costat del castell) a les 23h:Head Injury, juntament amb 2 bandes locals més: Mad for the Rest i Hot Staff i Goldfish de Vilassar, toquen en el "Guitarrazo Festival", un petit festival on hi predominarà el Rock més enèrgic i mogut.

myspace/GOLDFISH
myspace/HEAD INJURY
myspace/HOT STAFF



Com ja us avançava ahir, aquest passat dilluns "Catalunya Ràdio ha desplaçat una unitat mòbil fins a Lloret de Mar per tal d'interessar-se pel tall del cami de gran recorregut, GR92, que el propietari de la finca Can Juncadella ha fet. "
Després de visitar la finca, amb membres de SOS Lloret i del Centre Excursionista, van anar a l'Ajuntament, on en companyia del regidor sr. Ignasi Riera i l'enginyer responsable de la jardineria de la finca, van entrar en directe en el programa de l'Antoni Bassas ( per part de SOS Lloret hi era la sra. Imma Dominguez).








Potser són un xic "tous" els de can TOUS...




Veient el grau de coneixement de la nit del sr. Martinoy, quasi que encara millor seria fer un canvi d'hora i quan siguin les tres, dir als turistes que són les sis...!!!















Ja no ens ha d'estranyar res després de veure publicat en el BOE una resolució que deia que no era precís un Estudi d'Impacte Ambiental per moure de lloc 160.000m3 de sorra...!!!



Tal com queda palès en el vídeo de més amunt, la propietat va esborrar totes les marques que senyalaven el camí, però, a l'entrevista, el representant de la finca ho va negar rotundament. Els que hi eren presents van quedar esparverats de com li va créixer el nas després d'aquesta afirmació; segurament el mateix va passar amb les "fonts municipals" que diuen que " la nova propietat segurament no sabia que el camí era d’utilització pública"
Són així de totxos o es pensen que la resta som beneits... ?







Si barregem aquest titular, amb el de l'arribada ahir del barco carregat d'aigua de Tarragona, és fàcil que en surti el sofisme de "Aigua de Tarragona per omplir les piscines de Barcelona"...