escriu-me
My Photo

dissabte, 10 de maig del 2008

Dissabte, 10 de maig del 2008, les notícies que avui parlen de Lloret


Santa Clotilde: ja sabia jo que tot aquell formigueig d'apartaments, a part de malmetre-ns el territori, no ens portarien res de bo...!!!








L'alcaldessa socialista Rut Rosique






De totes maneres si no teniu gos, continueu perden el coneixement i això us preocupa, potser que canvieu de parella; però si no us preocupa, ans us encanta, doncs endavant les atxes...!!!




Lloret l'ha aplaçat per dissabte vinent, juntament amb Tossa





L'Agenda
SANT FELIU DE PALLEROLS (Festa Major)
Festa major. 12.00 a 13.30. Jornada de portes obertes a l'Escola bressol Pescallunes. 17.00. Cercavila del Ball dels Cavallets, Gegants i Mulassa. Instrumentista de violí: Mariona Boada i Noguera. Amb l'acompanyament de la xaranga Los Labradores. Recorregut: plaça de l'Església, carrer del Puig (rectoria), baixada de la riera fins als carrers de l'Estació/via, carrer Puig de Grúfol, avinguda Vall d'Hostoles/carrer de la Via, carrer de Sant Sebastità (davant Can Mau), el Pont, Valls, el Torn, Cases Noves, Llaurons, Grup Verge de la Salut, Horta i El Firal. 20.00. Església parroquial. Missa. 22.00. Ballada de sardanes nocturna, amb la cobla La Principal d'Olot. 23.30. Segona nit de ball amb Nit i Dia i Feel Good.
BLANES
III Edició del Fes-te Jove, a la carpa jove, davant del poliesportiu. 16.00. Passeig del Mar. Exposició de cotxes tuning.
VIDRERES
33a Fira de Tractoristes. 10.00. Inauguració i inici de les activitats i de les demostracions dels artesans. 11.00. Concurs de dibuix al llapis i carbonets. 15.00. Inscripcions a la tractorada. 15.30. Sortida de la 33a Ruta de Tractors pels voltants de Vidreres. Presentació dels gegants de Vidreres amb els seus nous vestits. 16.00. Inici de la 19a prova puntuable pel Campionat de Catalunya d'UCECA. 16.05. Jocs tradicionals a càrrec del Grup d'Esplai Vidrerenc. 17.00. Concurs d'estirada amb tractor amb el Tractopooling. 18.00. Demostració de tall amb xerracs i destrals amb Els Amics del Bosc. 18.45. Recollida de làmines del concurs de dibuix. 19.00. Curses de rucs. 19.15. Arribada de la tractorada.


En el Palau Sant Jordi de Barcelona. Va començar dijous i crec que encara avui i demà esta oberta, de totes maneres pregunteu-ho doncs no n'estic segur.



Com que no passa massa sovint de trobar un article pro-israelià per aquesta varals (els de la Pilar Rahola en són una excepció), aquí us el poso tot dedicant-lo al Maurici i al David...









Es tard i vol ploure ( i avui sí que no és una frase feta), així que ho deixem aquí...
Bon cap de setmana a tot-hom i si voleu passar per la Festa Major de Sant Feliu de Pallerols, ens hi trobarem...!!!