escriu-me
My Photo

dimarts, 22 d’abril del 2008

Dimarts, 22 d'abril del 2008, les notícies que avui parlen de Lloret

El Puntet hi ha agafat afició amb això de fer-me arribar coses i avui ens proposa aquesta excursió a Port Aventura, que per altra banda ja és tradició de cada mes de maig:




Avui a totes les portades la manca d'aigua de boca a Anglès:


Aixó en un minicipi, gota petit, i a amb el Ter com a riu emblemàtic del poble; a escassos deu quilòmetres dels pantans del Pasteral primer, després Susqueda i si m'apureu el de Sau.
El dia que els d'Anglès baixen a Barcelona, tenen l'ordre de si en veuen un rentant-se la boca amb l'aixeta oberta trencar-li directament les dents...



Si en clikeu l'article el sr. Arbó de cadascun hi ha fet una petita ressenya...







L'autor fa un recull de tots el altres incentius de que disposem a part dels de sol i platja; també fa una comparança de preus d'aquí i d'allà i acaba apuntant la solució, però, com a les bones teles, ens ho dirà després de la publicitat: "Desestacionalitzar el turisme és possible fins a un punt. I si volem omplir hotels, bars i botigues durant tot l'any, calen altres iniciatives. A Canes ho estan fent molt bé, però d'això ja en parlarem un altre dia."




Aquest bon senyor es queixa de que la grua se li hagués emportat el cotxe i segons ell sense raó i li dedica paraules al nostre batlle com aquestes: "No entenc com es pot ser tan prepotent i ser al mateix temps alcalde d'una població; alguna cosa no funciona bé a Lloret de Mar"
No sé si te raó o no, però tal com comença l'escrit "vaig tenir la desgràcia d'haver d'anar a l'ajuntament de Lloret de Mar " ja em fa arrufar el nas...
Amb això de la grua el pobre funcionari que rep els infractors a l'oficina on pagar-la està tant acostumat a sentir que no estaven mal aparcats o que només hi estaven un minut, que ni t'escolta i només et respon un "ho sento".
Una nit vaig mal aparcar i sortint de "La Campana" amb catorze "sangrias" de més, al anar a buscar el cotxe, la grua me l'havia retirat. Com que en el meu estat no podia fer cap tràmit vaig optar per anar a dormir i demà ja veurem:
L'endemà vaig anar a pagar la grua i vaig donar les gràcies al funcionari per haver-me evitat de conduir en el meu estat, però ell acostumat a només escoltar queixes em va espletar: " sí ja sé que mai es culpa vostre i que només va ser un minut...!!!"





Set euros per cap i llestos...!!!


Molt interessant article on ja cap el final enumera 10 espais a les nostres contrades amb gran interés geològic: "A les comarques gironines tenim un «capital geològic» imponent!El relleu costaner de Blanes al cap de Begur, la Costa Brava en sentit estricte: especialment els afloraments de granits i roques derivades i afins."




















Sé que molts de vosaltres us embadaliu per menjar "foie", però hauríeu de tenir present les condicions en que són criats aquests pobres animalons.
A la Cerdanya francesa hi ha alguns poblets on els tenen plantats amb claus a terra sobre taulons perquè no es moguin; ja entrats un xic més a France els enterren deixant només el coll que surti per facilitar el donar el menjar...; però no anem tant lluny, a la garrotxa, en una petita explotació, en conec els amos, els donen dues vegades a menjar al dia amb un embut, un per un, i com que els hi entatxonen tant, els hi posen una goma elàstica al coll perquè no poguin vomitar...
Totes aquestes tècniques tan eixerides són per aconseguir una bona cirrosis hepàtica al animal i un fetge ben gros...
Imma t'ho dedico...!!!



A hores d'ara (6.25h) encara no ho han penjat.
Si se suposa que la gent té trenta dies per fer al.legacions o recórrer algun tema, els hi descontaran aquestes hores de retard...o no...???